poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zwycięża znane hasło: „Nie róbmy polityki pod szyldem Platformy”.

horror ślady zębów na kaszance jest jeszcze dramat ostatnia paczka ryżu (chinczyki) komedia to super ziolo o 2takich I i II babci synek :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zwycięża znane hasło: „Nie róbmy polityki pod szyldem Platformy”.

tak odradzam piekarnie pod mechaniakiem słyszałem że pewien typ co ma praktyki dodaje coś od siebie :)

i tak cie nie zatrudnio hu**owo płacą zdziercy !!

znam osoby które tam siedziały nie radze iść na klawisza musisz mieć dobre nerwy bo sie nasłuchasz

waldek: Czemu tak mówisz? Żebym może nie widział zdjęć od pana Klepackiego to bym nic nie mówił. Ale widziałem, bo ostatnio u moich przyjaciół na weselu fotografował no i zdjęcia zajebiste wyszły.

Zresztą każdy może wcześniej zerknąć pracę każdego fotografa i ocenić. A czy drogo? Nie wiem ile wziął od znajomych, więc się nie wypowiem. Jedno wiem, że zdjęcia wyszły super. A każdy wybiera takiego fotografa, którego sesje się podobają.

Ci lepsi fotografowie z Łomży mają swoje strony www to możesz sobie porównać i ocenić.

Polecam reklamę jaką zrobili producenci filmu na Chatroulette:

http://www.youtube.com/watch?v=CNSaurw6E_Q&feature=player_embedded

Przyznam, że pomysł fajny :-) Jeśli film będzie taki jak pomysł na reklamę to myślę, że warto będzie obejrzeć.

No i co, jak ktoś chce to potrafi. Pokaz mody na Starym Rynku a w klubie Unikad to niebo a ziemia. Jqak ktoś chce to i potrafi bez namszczenia geja Jacykowa czy jak mu tam. Dziewczyny mołode bez doświadczenia ale pod czujnym okiem organizatorów pokazały, że chcieć to móc. Przynajmniej człowiek miał czym oko nacieszyć.

Od kilku lat wszelkie dotacje, umorzenia podatków, wsparcie unijne, dotacje na tworzenie nowych miejsc pracy i inne, o których przeciętny przedsiębiorca nie ma pojęcia, były udziałem 5- 6 firm- stale tych samych. Nawet pobieżnie sumując dotacje i umorzenia zobowiązań dla każdej z tych firm, aż dziwne wydaję się, że one jeszcze muszą coś produkować, czym handlować ... w ogóle prowadzić jakąś działalność. Prawdopodobnie ich główną działalnością jest ... pisanie wniosków o wsparcie finansowe.
Ale teraz, po przeczytaniu tego artykułu, jestem w lekkim szoku!!! Coś się zmieniło! Wśród beneficjentów pojawiły się całkiem nowe firmy! Czyżby starym wyjadaczom brakło już pomysłów na wyłudzanie kolejnych dotacji? Czy to tylko odpoczynek przed kolejnym, poważniejszym skokiem "na kasę"? Pożyjemy- zobaczymy.
Ale żeby nie było już tak sielankowo wspomnę jedynie, że niejaka firma Edpol (ciekawe czym się zajmuje, co produkuje?) widnieje prawie na wszystkich listach przeróżnych dotacji od kilku lub kilkunastu lat- z tego wynika, że ciągle tworzy nowe miejsca pracy (sądząc po dotacjach, zatrudnia pewnie już z 1000 pracowników), rozwija produkcję albo handel (pewnie firma jest znana w całej Polsce) itp. Ale z drugiej strony, dziwię się, jakim cudem od kilkunastu lat można dostawać corocznie dziesiątki tysięcy euro i zł jakiegoś wsparcia. Jak to się ma do uczciwej konkurencji i równości w dostępie do pomocy unijnej czy z innych programów?

Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl)
Data: 20-08-10 22:54

Się nie pytałem o twoją babcię i dziadka tylko o ciebie .

--a to poniżej - niby ja napisałem?

Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl)
Data: 20-08-10 22:37

Nikt z waszej rodziny jako dziecko nie został wywieziony . To po co podpisywać .

do cezar1:
twoje szare "komUrki" jak widzę są w najlepszym porządku...

podpisujcie, to nikomu nie przeszkadza.
wkurza mnie taka ostentacyjność tego działania (cytat już wrzuciłem, nie będę tłumaczył dwa razy).

Jednym słowem : BEZSENS ! człowieku nikt za darmo nic ci nie da musisz mieć co zaoferować w zamian - ale ty wiesz najlepiej ...i niekoniecznie chodzi o nowe miejsca pracy ;-)

http://www.youtube.com/user/hehetaaa

Jedyny sensowny typ na łomży bo reszta to pseudo hiphopowcy...

Auto Borawski na Krasce

*jedyna firma w łomży która nie odróżnia prawej od lewej a jak udowadnia im się winę twierdzą że i lewa była zepsuta .... Zgroza no ale cóż wymagać od 15 letnich stażystów...

MOOOOOOCNO PRZEREKLAMOWANY ZAKŁAD !!!!

Witam. Ja osobiście polecam Pana Bączka z Kupisk Starych. Spokojny uczciwy facio. Zawsze na czas i dokładnie:)

Oczywiście miało być:

(zakładając, że jedziesz od strony starego mostu).

Zamknij ***** pizde frajerze

na starym rynku obok stsów w tym komputerowym

a co siee stało może tak na początek ? :)

Paaweł: dla mnie płyta "Łap za mikrofon", o której mówi Mondzio, jest tak klimatyczna... lubię jej czasem posłuchać. Może jest tak dobra, a może to tylko sentyment? Wiem, że dla mnie jest super i lubię jej posłuchać czasem :-)

nar

znajomi byli, weszli i wyszli :D towarzystwo? kto byl ten wie :)

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org