środa, 16 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto ma największe szanse na prezydenta?

madzia w

co za chamstwo!

co tak się irytujesz?

bo piszę prawdę o tobie?

a w czym mam ci pomagać ?szukać i podrywać ochroniarza?

chyba z choinki się urwałaś? ja ci piszę ,że facet zajęty-żonaty, a ty swoje!

chyba jesteś za tępa , aby pojąć proste słowo-żonaty!

kobiety ,strzeżcie swioch facetów przed takimi madziami!

pilnujcie mężów - bo włomzy grasuje złodziejka mężów!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto ma największe szanse na prezydenta?

Właśnie Szymonek, sprawdź ;)

matkojebca

Podstawa to zespół muzyczny i uśmiech na twarzy - a film będzie jak bajka - jak nie da się oglądać to na pewno da się słuchać. Sprawa gustu.

to lepsze niż wybory mistera białegostoku !! :D

KWP Wrocław, 175 ptk., ABO jeszcze nie było i to mnie powoli wkur.... przecież to trwa z ponad miesiąc :/. NOFX lubi pokazywać co potrafi i jakie ma dojścia. Czasem jest to drażniące. Wiecie, że koleś dzięki swoim znajomościom namierzył nr mojej komy, zadzwonił kiedyś i ostrzegał, że jak za daleko się posunę to sprawa wyląduje w sądzie itp. Ogólnie prezentuje jaką ma władzę nad zwykłymi użytkownikami forum. Jeśli ktoś natrętnie wypisywałby jakieś bzdury, obrażał, rzucał jakimś "hardcorem" to owszem można się lekko unieść i ostrzec delikwenta ale nie od razu sądami grozić na każdym kroku. Pewnie jak to przeczyta to zaraz jego kumple namierzą mój nowy numer komórki i powie kiedy jest moja rozprawa o hamskie docinki;) ehh coś bym napisał ale to byłby już dowód w sprawie;)

Jak to dobrze , że są jeszcze tacy ludzie jak Szymonek czy Alibaba wśród takich ludzkich " chwastów " jak konopandzia i jej pełny agresji brat
Dziwię się też właścicielowi strony , że pozwala na jawne szerzenie nienawiści i agresji Zwierzęta mają więcej ludzkich odruchów niż konopandzie i jej podobni .
Cieszy mnie też fakt , że wiekowi właściciele Maka mogą w spokoju cieszyć się ulubieńcem

Znowu kłócicie się między sobą !? Żadne z Was nie jest ani debilem, ani idiotą (do cholerki) !

ja moge zagrac na nerwach

Ciągnik lub przyczepa nie ma świateł? Przyczepa nie jest oznakowana? A co to za problem wybrać na komórce numer policji i poinformować ich, że taki sprzęt jedzie po drodze? Sami jesteście sobie winni, bo zamiast zainterweniować, wolicie się pożalić na forum.
Jakoś nie zauważyłam jeszcze tematu o 20 letnich pordzewiałych , ledwo jeżdżących autach, w których światła nie działają. Kto się czubi ten się lubi. Przez połowę ludzi przemawia zazdrość, bo sami by chcieli mieć 2 ciągniki za 200 tysięcy i nie mała gospodarkę. Prawda jest taka, że bogatych gospodarzy wcale nie jest dużo. Przejdźcie się po Zawadach, Konarzycach lub gdzie indziej. Co widzicie na podwórkach? Stary sprzęt. Gdyby wszyscy rolnicy byli złodziejami, każdy by miał Johna Deere, nowiutkie chlewnie, stodoły. Więc nie porównujcie nikogo do hien, bo większość tych ludzi długie lata pracowało na to co mają.

Wiem o tym doskonale, ale to wyjątkowa sytuacja. Bardzo mi się śpieszy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org