Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOWA PRAWICA - WYGRAMY!!! |
Jak kamera to tylko i wylacznie Stefan Dorobisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOWA PRAWICA - WYGRAMY!!! |
To nie są moje szczeniaczki! Konopandziaa powinnaś założyć własny temat!
|
|
roberto Użytkownik Posty: 3 graphgraph Odp:KAMERZYSTA - 2009/09/02 09:16 Zupelnie nie polecam Figlewicza z dmowskiefo to jest chyba studio pro art cos takiego. TRAGEDIA! Przed wyborem jekigo mialem watpliwosci no ale pomyslalem cena w porzadku no i co tu mozna zepsuc, a JEDNAK MOZNA. Jak zalatwie sprawe z tym Panem do konca napewno wrzuce najciekawsze fragmenty filmu na jakis server. Sa rzeczy typu brak podpisu swiadkow, brak muzyki w pewnych momentach itp.. Widac takie niedopracowanie ze szok. Zreszta niedlugo sami sie przekonaccie. Jeszcze raz zaznaczam ze jest to tylko moja opinia i niema ona na celu znieslawiania w/w studia. Opiania ta ma pomoc wszystkim forumowiczom zgdonie z tematem watku w wyborze studia/kamerzysty na ten wazny dzien. POPIERAM
|
|
xyzzyx - człowieku, napisałem Ci - zmykaj na Swoje fora pisać kacaboły! Czy Ty myślisz, że ŁKS wchodzi na Ich boisko bez wcześniejszych ustaleń? Co na to Forty, to już nie Twoja sprawa, bo na 100% jest już wszystko dogadane między klubami dzieciaku. I żeby sprzedawać bileciki u mnie w domu za skorzystanie z łazienki, to musiałbyś wcześniej ze mną to uzgodnić, nie? Nie martw się o sprawy między klubami, nie Twoja branża z tego co widzę.
|
|
jeśli chodzi o fotografa to osobiście skorzystaliśmy z usług pana Mariusza Obryckiego i jego mogę polecić Od pierwszej rozmowy aż do finalizacji kontakt z fotografem był bardzo dobry, zdjęcia zachwyciły i nas i osoby które je obejrzały, cena nikogo nie zwaliła z nóg na jego blogu można zobaczyć niektóre ze zdjęć zobacz może i Tobie jego praca się spodoba http://mobrycki.blogspot.com/2010_07_01_archive.html Co do kamerzysty u nas była inna bajka więc o tym mówić nie będę :) na forum są 2 tematy o kamerzystach na wesele więc można tam zajrzeć
|
|
klemens0: A po co Tobie drogi naprawiać, jak Ty dopiero prawo jazdy robisz?
|
|
a mozna jakis kontakt ?? jestem zainteresowana,i gdzie te szczeniaki mozna obejrzec ??
|
|
i tak samo jak ktos musi przyuczyc sie do stanowiska pracy [niekiedy przez dlugi okres] tak samo i niania musi poznac dziecko i je do siebie przekonac [przez tydzien czy 2] a pozniej to juz tylko pielucha obiadek wozek lozeczko zabawki czasem troche placzy czy krzyku oraz mnustwo wolnego czasu wszystko bez wieskzego wysilku - chyab ze wozek jest ciezki hehe :)
|
|
klemens0 pokaz gdzie niania w Lomzy zarabia 1500 zl... Przeciez wyraznie wyzej bylo napisane 500-800zl. Za 10zl sam chetnie pojdziesz po pracy? No wlasnie w tym problem, ze to ktos decyduje za Ciebie, kiedy masz przyjsc, a nie kiedy Tobie wygodnie, wiec prawdopodobnie bys pojsc nie mogl, bo opieka bylaby potrzebna akurat kiedy pracujesz... A co jest dziwnego w rejestrowaniu? Skoro porownales opieke nad dzieckiem do pracy na magazynie, to taki pracownik jest zarejestrowany (a przynajmniej powinien) i pracodawce kosztuje znacznie wiecej. Jesli niania przepracowuje pelny etat, to dlaczego uwazasz, ze powinna byc traktowana gorzej? Tak sie na forum zwykle wszyscy oburzaja, na wyzysk przez pracodawcow, ale jak samemu przyjdzie komus zaplacic za prace, to nagle sie okazuje ze 500zl/m-c to zupelnie wystarczajaca stawka? Moze i sprzatanie to praca ciezsza, ale na pewno nie bardziej odpowiedzialna. Praca biurowa tez jest lzejsza od sprzatania w sensie fizycznym, a lepiej platna... Nie traktuj opieki nad czyims dzieckiem tak samo jak nad wlasnym, bo u kogos musialbys sie dostosowac do jego wymagan i stale bylbys rozliczany z tego co i jak zrobiles. bo nikt mi nie powie ze niania nie ma czasu na obiad, tel komorkowy, internet spacer i przespanie kilku godz w trakcie dnia! Zarty sobie robisz? Ty naprawde uwazasz, ze siedzenie z wlasnym dzieckiem, we wlasnym domu, to tak samo jak opieka nad czyims dzieckiem, w domu pracodawcy? I nie wiem czemu wciaz piszesz o tym 10zl za h 8h dziennie, skoro nikt takiej stawki nie podal?
|
|
W porzadku... Marne widowisko to moje zdanie. Oplata za wejscie - niby normalne - ale powinna byc jakas zacheta w takim miescie jak lomza. Nie taka typu dzieci do lat 3 za darmo. Bycmoze wroce na stadion ale po co zeby znowu ogladac trybuny a nie mecz? :) Sa ludzie ktorzy maja podobne zdanie jak ja i nie zyja pilka nozna a ty nie musisz ich szykanowac. Takze... powodzenia w tym pospolitym ruszeniu namawiania do kibicowania. PS. Mam nadzieje ze nie jestes jednym z tych idiotow ktorzy przychodza tam w szalikach z bronia w kieszeni nie dla maczu tylko dlatego ze sa idiotami [do samych szalikow nic nie mam - choc bialo-czerwone sa brzydkie] Swoja droga nadal panuje w tym srodowisku niechec do bialegostoku? Kiedy wy dorosniecie?
|
|
Poszukuę firmę lub osobę prywatną w Łomży, która potrafi zrobić dobrą i niedrogą strone www. Kogo byście mi polecili?
|
|
ciborek ki polecasz sam siebie :P ?
|
|
w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z naszym wykształceniem!!!
|
|
Doskonale zdaje sobie sprawe ze odpowiedzialnosc za biurko z komputerem a odpowiedzialnosc za dziecko to 2 rozne sprawy. Natomiast dla pewnych osob odpowiedzialnosc ta to poprostu codziennosc i nie wlicza sie w jakies dodatkowe "szkodliwe warunki" Dostosowanie do kogos warunkow to tez p"zawod niania" traktowany jest raczej jako pomoc [moze i pelnowymiarowa] a nie jak praca bynajmniej w lomzy a ta ktora chce byc przy tym zarejestrowana nie znajdzie tutaj pracy przy proponowaniu tej pracy nikt nie wspomina o zatrudnieniu a niania praktycznie zawsze sie na to godzi. ja porownalem prace niani z praca na magazynie kierowcy czy kazdej innej w odniesieniu do stawki - wowoczas moze nie zrozumialem ze 10zl/h to stawka za rozrzucone powiedzmy 15 godzin w tygodniu nadal jednak nie rozumiem tego oburzenia. sam kiedys pracowalem raz kiedy o roznych porach czy to w piccerii czy przy ulotkach itd i nigdy nie narzekalem jezeli nie odpowiada wam praca z lekki mstopniem odpowiedzialnosci [ktory jest w kazdym zawodzie] moze i za mniejsze pieniadze niz na kasie w biedronce - bo i mniej sie zmeczysz to idz na ta przyslowiowa kase do biedronki! dopiero wtedy bedziesz narzekac puki co uwazam prace niani jako hobbystyczna, badz wynikajaca z nadmiaru wolnego czasu wiec osoby te nie powinny byc rejestrowane - inna sprawa ze w lomzy 'pracodawcy' na to nie stac
|
|
Agencja Reklamy Clever- tel. 796 510 105, e-mail: biuro@reklamaclever.pl. Niedrogo, szybko i zgodnie z życzeniami :)
|
|
Jeśli trafi się na spoko rodzinę to praca niani jest naprawdę przyjemna i ja takiej doświadczyłam. Niestety nie każdy rodzic zdaje sobie sprawę że niania poza praca ma też swoje życie moja siostra pracuje jako opiekunka, dostaje 500zł na to się zgodziła. Idąc na początku pracowała po 6-8godzin (tak jak rodzice dziecka) a teraz dochodzi do tego że potrafi siedzieć po 10-12h (gdzie jest matka i ojciec?) mała jest taka że nie ma opcji aby mogła spokojnie usiąść, odpocząć, ale to pół biedy mamusia potrafi zadzwonić o 7 rano i powiedzieć że za 10 min ona wychodzi i siostra ma być na miejscu.... a czy nie mogła powiedzieć o tym wieczorem dnia poprzedniego? i tak jest codziennie, rano dowiaduje się o której ma być w pracy... nic nie może zaplanować potrafi zadzwonić w niedzielę późno wieczorem że pilnie musi wyjść i nie ma z kim małej zostawić, więc siostra zgodziła się pójść. i wszystko było by ok gdyby nie to że wróciła z mężem o godzinie 1 w nocy we wskazującym stanie a w pon na 8 siostra z powrotem idzie do pracy Od października idzie na studia, więc kasa jest jej potrzebna dlatego pracuje. Na szczęście jeszcze przez kilka dni bo inaczej można by się wykończyć psychicznie. Może akurat jej trafił się taki przypadek, ale nie potrafię zrozumieć jak można tak traktować kogoś z kim zostawia się swoje dziecko na większa część dnia. Jeśli wymaga się aby niania szanowała swoją prace i każdą uwagę poświęcała dziecku trzeba okazywać jej należyty szacunek a nie traktować jak chłopca na posyłki A na marginesie temat ten brzmi: Płaca dla niani za godzine :)
|
|
tuli - proszę cię - co ta firma sobą reprezentuje ? chyba nic sądząc po portfolio
|
|
W żadnym miejscu p. Łada nie poruszył kwestii, o której mówisz, nie martwił się kibicami, którzy zapłacili za karnety. To Perspektywa miała być fajna, a ŁKS-owi miało zależeć tylko na kasie. Poczytaj do końca to, co piszę, a przestaniesz uważać, że źle życzę Perspektywie. Bo to nieprawda. Razem można wiele, niż osobno. Ot, choćby kwestia stadionu. Powtarzam - Perspektywy nie traktuję jak konkurencji, wierzę, że może być partnerem ŁKS-u. Podaj mi swój mail, lub odezwij się na sumo_malaha@wp.pl, to Tobie napiszę o czym mówię.
|
|
Witam. Czy ktoś się w ogóle orientuje co symbolizują kolory na fladze miasta? Proszę o poważne odpowiedzi :)
|
|
Autor: Krzysiu (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 19-08-10 09:24 Ludzie są działki po 10arów nawet są ogłoszenia na 4lomza oto jedno z nich: Sprzedam działkę budowlaną w Janowie. Dobra lokalizacja, blisko Łomży, 1000m2, wydane warunki zabudowy, wszystkie media. Cena 82zł/m2. Do negocjacji. telefon: 795488383 Krzysiu ta dzałka to trojkąt (klin)
|
|
Ile to jest Trochę ?? Wiecej Od Ciut a mniej od garści ?
|
|
Ładne masz piersi :) Nie jakieś wielkie ale ładne. A ile wogóle lat? Może jeszcze podrosną? :P A fakt opalić troche trzeba.
|
|
a to nie wiedziałam,
|
|
Pamiętajcie że DJ na wesele musi być też wodzirejem inaczej będzie kiszka :/
|
|
TRUJKĄT zyje smiecie chce ktos sprawdzic to zapraszam psie oddechy niemacie co plotkowac
|
|
Do *X*X* ja miałam problem z dostaniem się do lekarza rodzinnego z powodu kolejek, więc poszłam do prywatnego i za 30 zł. wystawiał mi zaświadczenie, bez żadnego problemu. Na teście TSF nie sprawdzają od jakiego lekarze (prywatny/państwowy) jest zaświadczenie, musi być po prostuważne. Powodzenia
|
|
Witam chciałbym zapytac czy wie ktos cos o pracy w czerwonym borze ?
|
|
wladek jestes taki mądry to Odpowiedz mi na jedno zagadkowe pytanie.Tylko nie zagladaj w google CZY STRUSIA MAJĄ UCZUCIA ?
|
|
Witam, czy ktoś posiada namiar na człowieka który zajmuje się w Łomży sprawami podsłuchowymi? Słyszałem że jest człowiek w łomży, który posiada coś takiego lub ma dostęp do tego. Nie chodzi mi o spyphone tylko bezpośredni odsłuch rozmowy telefonicznej i smsów. Proszę o namiar
|
|
Potrzebny mi jest plan Łomży do mojej pracy. Ale w takiej formie, zebym mogła wydrukować, a nie interaktywna mapka. Proszę o pomoc, jest to dość pilne.
|
|
Dziekuje serdecznie za cenne rady ,ale czy ktośmoże mi powiedziec ile czasu zajmuje zrobienie stronki i co z serwerem czy zwyczajnie mogę trzymac to u siebie czy tez firma tym sie zajmuje (wykonawca). Czy to wymaga potem jakiegos abonamentu za serwer i ewentualne miejsce na nim?
|
|
No, wiesz. Bezrobotni mają dużo czasu wolnego. Aż ZA dużo :) Pozdrawiam
|
|
Najlepszy zespol jaki widzialem to pewien z zambrowa znajde gdzies jego nazwe zaraz. Zespol swietny super gra spiewa - ale najlepszy byl z nich wodzirej. Na zadnym weselu jakim bylem nikt tak nie zagrzewal ludzi do zabawy!
|
|
Matrcin1234 a jaki przedział wiekowy Ciebie interesuje ? Szczerze powiedziawszy era normalnych dziewczyn skończyła się gdzieś na roczniku 87-88.Od tej pory widać tylko rozkapryszone bachory palące papierosy,klnące jak szewc i zabawiające w "inteligentnym" towarzystwieM@ster napisał(a):
|
|
wiesz cotojest klin ogladałem 4 miesiace temu
|
|
opisz sie jaki fajny jestes to ci pomoge
|
|
lokalny patriota- nie chcę Tobie przerywać w tej Twojej ... fantazji, ale nie zgodzę się z Tobą. "Era normalnych dziewczyn" nie skończyła się. Są jeszcze normalne i nie "rozkapryszone bachory, palące papierosy i klnące jak szewc" bo, np. ja się zaliczam do tych normalnych(nie jestem rozkapryszona, nie palę i w ogóle unikam przeklinania bo po prostu nie lubię).
|
|
To napewno nie jest z tytana działka wiem cos o tym bo to działka mojego kumpla sam zobacz podam Ci link on zamiescił ogloszenie na mojej lomzy. oto one: http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=3932&tytul=SPRZEDAM_DZIAŁKĘ_BUDOWLANĄ_OD_1000m2_-_wydane_warunki_zabudowy
|
|
polecam ci film akcji,, czterej pancerni i pies ,, ,przygody psa cywila,, naprawdę polecam, warte obejrzenia!
|
|
Ja byłbym ostrożny z wklejaniem jakichkolwiek cudzych obrazków do swojej pracy. Jest coś takiego jak prawa autorskie. Każdy plan ktoś przygotował.
|
|
norbit, kac vegas, miss marca, droga bez powrotu1,2,3;
|
|
ja znam osobiście parę normalnych dziewczyn jedną z nich jestem ja sama
|
|
Co do normalności to " patka" ma rację są normalne dziewczyny,ale w miejszości...,kiedyś było ich więcej....,a te co są to cieżko na nie natrafić lub są poprostu zajęte....
|
|
powtórzę jeszcze raz ! nie ma normalnych dziewczyn ani normalnych chłopaków!!!!!!!!!!!!
|
|
marchewka skad masz takie info prowadzisz to czy co ??
|
|
hm .. nie wiem jacy oni tam są czy kulawi, czy garbaci czy koślawi .. chodzi mi o tego młodego często go "widuje" tam ..
|
|
Kaśkaa - Ty nie płacisz ;)
|
|
poznalem ostatnio NORMALNA dziewczyne w doslownym slowa znaczeniu i JEJ nie puszcze:)) to jest najwiekszy SKARAB w tych czasach, takze pozdrawiam i zycze szczescia w poszukiwaniach:))
|
|
"lokalny patriota" ==> ja nie palę, nie piję, i staram sie nie przeklinać, więc nie przesadzaj... "Matrcin1234" - ja mam 16 lat tylko że nie jestem z Łomży. Chcesz to mozemy przez GG popisać :D
|
|
wąski horyzont myślowy to twoja domena!lokalny patrioto1
|
|
_jackass_ ale ja nie szukam nikogo, kto mi stworzy strone. Jak bede potrzebowal to sam sobie zrobie ;) Ja tylko napisalem, ze nie sposob odpowiedziec na zadane pytania, nie znajac wiekszej ilosci szczegolow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |