Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To koniec Mariusza Chrzanowskiego? |
CiasnyWiesiek na cholerę Ci te dziewczyny !!!??? Racjonalnie patrząc trzy pierwsze z McDonalds jadać na fast foodach za góra trzy lata nie będą już tak atrakcyjne. Natomiast niska dziewczyna z aparatem rozmawiając często przez telefon z pewnością musi być rozrzutna co oznacza, że za kilka lat będziesz pracował tylko na jej rachunki. Odpuść sobie chłopie. I rada na koniec, następnym razem jak zobaczysz jakaś dziewczynę, która odbierze Ci mowę (w innym przypadku pewnie byś zagadał) to w jakiś inny sposób postaraj się zwrócić jej uwagę na swojej osobie, podstaw nogę, pociągnij za włosy, rzuć kamieniem bo to taki sam genialny sposób na podryw jak założenie postu "Poszukuje Dziewczyn(y)".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To koniec Mariusza Chrzanowskiego? |
cholera gdybym miał władzę to Polska by srała forsą. Aż serce mi się kroi gdy czytam takie osobiste rodzinne problemy jak ten. Co to jest 3600 dla sześcioosobowej rodziny? może i da się wyzyc, ale napewno nie będzie idealnie. Sam od 15 lat choruję na raka mózgu i rząd mi płaci zaledwie 15 zł zasiłku dlatego że mamy takich a nie innych polityków. Powiem jedno. ODDAJCIE MI WŁADZE ! ODDAJCIE MI WŁADZE!
|
|
Dlatego nie piszę o II wojnie bo rozmawiamy o czasach współczesnych - tak trudno na to wpaść? Ale skor wspominasz o II wojnie - Polska najbardziej ucierpiała w tej wojne, zginęło mnóstwo ludzi - czy ktoś dawał Polakom za darmo mieszkania i zasiłki? NIE. Polacy musieli własną praca odbydować swoje domy. No właśnie - po kiego wspominasz o II wojnie? Dlaczego Czeczenowi nie powiesdz "pracuj i zarób"? Boisz się o to co by się później stało z twoją sztuczną szczęką? A może jesteś zwykłym rasistą czy narodowcem Czeczeńskim? Uważasz, że to Polacy mają pracować na Czeczenów? Każdy prymitywny imbecyl zazdrości innym, tyle, że taki imbecyl się nie przyzna - on będzie wmawiał zazdrość innym. Przeciez tu nikt nie zazdrości Czeczenom. Gdyby te mieszkania i samochody zdobyli własną pracą pewnie nikt nie robiłby o nich filmików. Widziałes jakimi furami jeżdżą Wietnamczycy? To dopiero są luksusowe wozy, tyle, że oni zarobili na nie ciężko pracując na stadionie i zawijając sajgonki z gołębi. Słyszałeś, żeby ktokolwiek nie chciał Wietnamczyków w swoim mieście? Oni są pokojowo nastawieni i szanują Polaków. To dowód na to, że tu nie chodzi o wyimaginowany rasizm, ksenofobię, czy wymyśląną przez idiotę zazdrość. Chodzi o to, że nie chcemy utrzymywać leni i brudasów, którzy straszą nożami ludzi.
|
|
Legendarny - nie zauważyłeś sarkazmu. Moja wypowiedź w pigułce: uczciwemu Polakowi gówno przysługuje, bo cała kasa idzie na Czeczenów i leniwych cwaniaków. Oto socjalizm drodzy państwo!
|
|
Monika a Ty poważnie mówisz o tym ze przysługuje taki zasiłek? i co by trzeba zrobić, gdzie się zwrócić o pomoc?
|
|
Kto z was był u wróżki? Gdzie taką można znaleźć? Sprawdziły się przepowiednie?
|
|
Widziałem ją na skrzyżowaniu ul. Nowogrodzkiej z ul. 3-maja !!!
|
|
ile masz lat i czy możesz pracować - tylko pamiętaj nikt w pracy nie pozwoli ci się slizgać -trza uczciwie pracowac
|
|
fiuta to moze i ma , ale w kieszeni " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
|
większość panienek broniących panów z brodami daje im zwyczajnie dupy. Panowie z brodami idąc na łatwiznę czerpiąc z tego przyjemności całą długością obżezanego penisa. Dla nich takie panienki to zwyczajne szmaty służące do spuszcznia jak w pojemnik na sperme. Natomiast miejscowe głupie panienki których żaden porzadny chłopak je bać nie chce czy nawet penisa w pysku nie da potrzymać uważają ,że złapały pana boga za nogi i są szczęsliwe jak ich taki obżazaniec gdzieś tam na stojaka lb nie jak suke od tylu wybzyka. Na ulicy Senatorskiej to znam ze cztery takie siostrzyczki co w tym gustują. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Byłem w trafice, obszedłem 24112152 kiosków i nigdzie nawet nie wiedzą co to jest snuff. W niektórych miejscach drogie panie pokazywały mi nawet tytoń w paczkach. No a więc może ktoś z tego forum wie gdzie można snuff nabyć i gdzie jest największy wybór?
|
|
jackass - ale w jaki sposób Czeczeni sobie radzą? Czy oni są pracowici jak Wietnamczycy? Czy może obowiązkowi jak Niemcy? Czy może zdolni są do ciężkiej pracy jak Polacy? W jaki sposób oni "potrafia sobie w życiu radzić"? Jak można takie bzdury pisać??? Oni mają dobrze przez głupotę lewaków, którzy dają im ogromne zasiłki. Naruchać dzieci to nawet Cyganie umieja. A może piszesz o tych co zyja z przestępstw - o tych co dokonuja pobić na zlecenie, o płatnych mordercach, o porywaczach? Przestępczość nazywasz "umiejętnością radzenia sobie"? Jesteś chorym i mocno zdemoralizowanym człowiekiem.
|
|
Polacy są mocno dyskryminowani w kwestii zasiłków. Polakowi zasiłek przysługuje jeżeli dochód na czlonka rodziny nie przekracza 340 zł (pewna nie jestem).
|
|
Banda kretynuw. Szkoda że nie mogę ci pomuc bo ja jade we wtorek na lotnisko.
|
|
Jakie ja mam oczy? Brązowe.
|
|
No proszę. I kto tu nie wierzy w uczucie od pierwszego wejrzenia? Forum się zaroiło od poszukiwań. :) Życzę powodzenia.
|
|
mondzio! żeby wygrać z taką michaliną trzeba być stukniętą i chamską jak michalina! o wulgaryzmie i prostactwie nie wspomnę! michalina to prawdziwa wieśniaczka z ,,łomży,,
|
|
krystynab , ja nie napisałem że komuna to tylko nazwy i pomniki , to są Twoje słowa , mnie chodziło o jeden fakt , który zaczynam rozumieć. I tak nastał dzień że należy zajrzeć do historii Łomży.Na marginesie PRECZ Z KOMUNĄ !!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
chcesz dla siebie, czy blacharek? to zasadnicze pytanie
|
|
A jaką furką tak się popisała ???? DiDi
|
|
moje allegro-moje konto-bierzace saldo i fplata
|
|
nom ja z godz maialem problem tylko 3gp dzaialalo
|
|
poszła na Grzyby ?
|
|
502 516 883 Top
|
|
A dokładniej? Słyszałem jak zamykali go, że do ok. 20 sierpnia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |