Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Młodzieżówka Samoobrony przeciw wejściu Polski do UE !!! |
tz Pewnie ,że kajaczki ,ale zeby tak jeszcze w parach mieszanych :) ........Ty to co innego ,zona, rodzina ,a ja ciagle sam :( Cezary
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Młodzieżówka Samoobrony przeciw wejściu Polski do UE !!! |
...w ciągu ostatniego tygodnia była też trąba na śląsku..... ...pamiętam kilkanaście lat temu byłem u ciotki na wsi...... przyszło takie coś..... najpierw zafascynowani patrzyliśmy jak to się zbliża w naszą stronę..... ale kiedy zaczęło wiać i padać uciekliśmy do domu..... zrobiło się ciemno jak w nocy...... hałas w domu był niesamowity..... przeszło jakieś kilkadziesiąt metrów od gospodarstwa..... powyrywane z korzeniami i połamane dorosłe drzewa..... wszędzie gałęzie... total!!!!! ...i kule lodowe wielkości kurzych jaj!! ...grad też padał...! aleks
|
|
Jestem za a nawet i nie przeciw. Nareszcie nie odcinami sie od tradycji.
|
|
Myślę, że na razie nie powinniśmy myśleć "jak? z kim? kto pomoże? skąd pieniądze?" (bo to może zniechęcać) ...na razie trzeba sobie uświadomić jedno: "czy ja chciałbym? czy znajdę czas by pomóc? czy mi zależy (na tym, na Łomży)?" aleks
|
|
Tu się nic w najbliższych latach nie zmieni. Z eurosceptykiem, przewodniczącym RM, prezydentem bez zaplecza oraz negatywnym nastawieniem do unijnej integracji, nic dobrego nie może się zdarzyć. Reperowanie budżetu miasta pieniędzmi z mandatów za brak kagańca na pysku ratlerka, jest mniej skuteczne, niż likwidacja Straży Miejskiej.
|
|
Winno być: oraz negatywnym nastawieniem społeczeństwa do unijjnej integracji....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |