Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siła Tuska jest przeogromna cd. |
mpt niekoniecznie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siła Tuska jest przeogromna cd. |
Klub A A .
|
|
Zauważyliście, że wszystkie niepochlebne komentarze o w/w fryzjerce pisze jedna osoba? Autor: zielonaja (---.cdma.centertel.pl) Data: 09-08-10 07:48 Autor: koko (178.56.144.---) Data: 09-08-10 09:00 Autor: niuna (178.56.144.---) Data: 09-08-10 09:15 Autor: koko (---.cdma.centertel.pl) Data: 09-08-10 12:43 Autor: niuna (---.cdma.centertel.pl) Data: 09-08-10 12:48 Jesteś żałosną istotą. rudy błazen z druhem
|
|
ja jestem Ciekawy jaki bd Spacer nr. 3 :) kiedy wrócisz do domu :)) bo tylko spacerujesz...;)) Rozejrzyj się...czy do okoła komputera czy nie masz żadnych wycieków i Betoniaków...na Forum nic nie zdziałasz...bież dupe w kroki...i niech nr.3 Spacer bd w stronę Ratusza. OPOWIEDZ O TYM WSZYSTKIM...TWARDZIELU :)
|
|
to se jom znajc ????? i nie na mojim foróm .
|
|
Chyba żona Arciszewskiego w Białymstoku jest diabetologiem. Tak, zgadza się klinika na Zamenhofa - tam chyba jest drugi budynek, nie ten połozniczy. http://abczdrowie.pl/lekarz/malgorzata-arciszewska http://www.arciszewski.pl/p-historia-1.html ale czy to dotyczy ciąży, można tylko podejrzewać, skoro mąż jest ginekologiem. Najlepiej zadzwoń i się dowiesz. Powodzenia,
|
|
Ja tez spacerowałem ostatnio po Łomzy i też mnie zdziwko rypło, w centrum Łomży !!! na pl. Kościuszki / przy budynku dawnego komitetu PZPR /i na ul.Wojska Polskiego od Kościuszki do krzyżowki z Wiejską i Nowogrodzką chodnik jest asfaltowo-betonowy, sfatygowany i w tragicznym stanie jeszcze chyba z czasów komunistycznych. Niesamowite, wszędzie kostka już i po dwa razy wymieniana a tu syf!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Biegasz po plaży w butach . rudy błazen z druhem
|
|
99 zloty i 1 grosz
|
|
to jest bardzo niebezpieczne
|
|
Ile osób z Łomży jest w Litwie? prosze o szczere odpowiedzi.
|
|
np.w Oslo jezdzi duzo autobusow z firmy solaris i kierowcy chwala,a na pewno tansze niz volvo
|
|
owszem p.Serafinski zdjecia robi najlepsze w lomzy, ale cena 3 800 zl za slub to moim zdaniem wielka przesada. w lomzy jest sporo innych fotografow ktorym bardzo niewiele brakuje do p. Serafinskiego, a ceny ksztaltuja sie juz od 1 500zl za zdjecia slubne.
|
|
tak jak wyzej szczeze ankieta powstaje
|
|
no i ???????
|