Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak w Lomzy dostac dobra prace. |
Szczerze, nie wiem... Ale jak cos to musisz szukac Oslo, Bergen, Trondheim to sa duze miasta i tam na pewno, ale wtedy tam Cie mieszkanie bedzie sporo kosztowac, no i praca okolo 10-12 h dziennie od pon do piat, czasem sobpty. A i jesli zamierzasz zostac dluzej niz pol roku bedzie Ci potrzebne pozwolenie o prace, a teraz nie chetnie wydaja, no chyba ze tylko na wakacje do pracy to wtedy Ci to nie potrzebne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak w Lomzy dostac dobra prace. |
A i jak nie znasz angielskiego to sie nie porywaj z motyka na ksiezyc :) Bo watpie, ze znasz NO :P
|
|
................................................
|
|
po temacie łajzy
|
|
A gdzie były kamery wtedy zapewne jak zawsze ustawione w innym kierunku to nie pierwszy taki przypadek w Łomzy
|
|
^^
|
|
Widzę,że sprawa Nofoxa dalej odżyła tym razem sprawa multi. Jak można przygotować się do czegoś jeśli nie rozumie się i nie zna mechanizmu Muliselect? Oczywiście,że można komuś poradzić aby był konsekwentny,pisał prawdę,był sobą itp. Test psychologiczny to test psychologiczny. Każdy z nas jest inny natomiast dopasowany zostaje do profilu policjanta a ściślej do profilu cech jakie powinien posiadać policjant. Myślę,że nie ma co wdawać się w głupie dyskusje z Nofoxem bo zaraz napisze,że gówno się znacie. Facet wyraźnie ma jakieś kompleksy no i cóż poradzić. Chcecie coś wiedzieć to istnieje strona KGP policji więc tam sprawdzajcie. A teraz tak z innej beczki. Ma ktoś spotkanie organizacyjne w Zaczerniu 20.08.2010 o 9.40? Będę wdzięczna jeśli ktoś da znać:) Pozdrawiam
|
|
DePe_LeSSeR ile nocek? :D
|
|
Ktoś tam powiedział że nie ważne co mówią ważne żeby mówili czy jakoś tak :P o tym sie mówi z racji jego specyfiki, dla niektórych jest plusem a dla innych minusem tego salonu Jakby nie było salon stałych klientów ma, komu pasuje ten nie zrezygnuje z niego po przeczytaniu jakichś opinii na forum Dla mnie najważniejsze jest aby fryzjer był profesjonalistą w tym co robi, jego osobowość ma dla mnie mniejsze znaczenie... nie może być tak że jeden salon spełni oczekiwania wszystkich jony czy to przypadek? w tym kraju nic nie dzieje sie z przypadku możliwości są 2 (wg mnie) albo ten salon jest naprawdę fatalny albo jest tak dobry że konkurencja zaczyna drżeć
|
|
no zobaczcie a jednak są uczciwi ludzie na tym świecie
|
|
Najlepszy będzie Laleczka chucky :)
|