czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lemingi - sieroty po Donaldzie Tusku wołają wróć!!

Jak się dowiedziałam opłata za odbiór osobisty w Łomży nie jest taka mała, bo wynosi połowę normalnego kosztu przesyłki, jeśli do tego dodać nie najniższe ceny w multum.pl (choć oczywiście niższe niż w normalnych sklepach, ale jednak gdzie indziej w necie jest taniej), to nie jest już tak konkurencyjnie... Choć oczywiście niektórym może się to opłacać, ja jednak kupię w innym sklepie interneowym i z przesyłką wyjdzie mi taniej niż w multum.pl.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lemingi - sieroty po Donaldzie Tusku wołają wróć!!

O jest mowisz :)

Jest tam jakeis haslo? Jesl itak to skad je wziac?

Wiedzialem ze trafi sie jakis debil ktory bedzie pisa lze nie chce mi sie placic za abonament. Internet jest za darmo jak go od podatku odliczysz to czemu nie placic...

Z reszta chodzi o to czy jak mieszkam moze nawet 400 m od skateparku to czy zlapie ten sygnal w domu. Od tak dla zabawy nie dla omijania abonamentu :]

Przypatrując się rozmowie stwierdzam że można tu spotkać wiele ciekawych ludzi ... wbrew pozorom ;)

rolnik:P

Ty za to "pokazałeś"że nie chrzanisz i co jeszcze panie _jackas nabazgrolisz z braku argumentów?ŻENADA!

ale gowniany temat

Nie obrażam kibiców ŁKS .

Piszę o takich gnidach jak ty przez których ludzie przestali chodzić na mecze.

A spotkać się możemy owszem ale za kilka lat jak będziesz dorosły pacanie.

Weszło nowe prawo zakazujące używania przemocy w stosunku do nieletnich .:):):):):):):):)

Kolega damian tez pisał o dobrym lekarzu z norwegii.No chyba nie chciałbyś żeby słaby tyle dostawał.A to niestety jest możliwe w tym systemie.
Ustrój jest zły i trzeba go zmienić,nie pytać się ludu czy chcą zmienić tylko zrobić to choćby siłą.Viva Pinochet!!!
Śmieszą mnie tłumaczenia dyrekcji że nfz nie płaci,biedota do szpitala sie pcha.... to jest tragedia. Trzeba skończyć z bezkarnością państwowych kolosów na wydawanie naszych pieniędzy.Ja chce płacić dobrym lekarzom dobre pieniądze,za swoje leczenie.A teraz płacimy słabym lekarzom,dobre pieniądze i niekoniecznie za siebie.NIE MA BEZPŁATNEJ SŁUŻBY ZDROWIA.
Jeśli ja jako właściciel wiem że mogę nie dostać pieniędzy,za wykonaną usługę to ryzykuje bądż nie,ale to ja ponoszę odpowiedzialność.Gdyż to są moje pieniądze.W szpitalach tego nie ma ,jest bezkarność.
I niech nie pieprzą że ludziom trzeba pomóc i ratować ich życie,sprawdżcie czy rzeczywiście wszyscy pacjenci są tak potrzebujący i trzeba ich hospitalizować.

Do ostatniego podsumowania zakradło się kilka błędów. Po korekcie ranking wygląda tak:

1. Stacja Paliw na ul. Wiejskiej ("Ci panowie są przesympatyczni") - 16 głosów
2. Biblioteka na ul. Długiej (" Panie są bardzo bardzo miłe"; "tam chce się wracać"; "Panie z Biblioteki także miłe i rzeczowe. Aż nie chce mi się wierzyć że tyle osób na forum czyta :)" ) - 13 głosów
3. "Sawana" na ul. Browarnej ("też głosuję na panią z Savany...jest bardzo miła i uprzejma"; "pani właścicielka"; jest bardzo milo i powino byc wiecej takich sprzedawczyń") - 12 głosów
4. Stacja paliw BP ("stacja bp najmilsza obsługa"; "Także stacja BP, wszyscy, ale oni mają grzeczność służbową, taki standard. Ale sympatycznie z uśmiechem na ustach") - 9 głosów
5. Kaufland (kasy, stanowisko z alkoholami oraz stoisko z serami i mięsem); ("jak nie mialam zlotowki do koszyka, pani ze stoiska obok drzwi, od razu rozmienila mi na drobne") - 6 głosów
6. Żabka na ul. Księcia Janusza I (".. nie spotkalam nigdy tak miłej ekspedientki jak ona"; "Młoda Pani z Żabki. b. sympatyczna do niej leci mój głos") - 5 głosów
6. Salon Ery ("panowie zawsze mili i pomocni") - 5 głosów
6. Cztery Pory Roku ("napiwek obowiązkowo") - 5 głosów
6. Intercosmetic - 5 głosów
7. Cukiernia na rogu ul. Dwornej i ul. Giełczyńskiej ("często się tam bywało w czasach liceum"; "...pani Danusia extra"; "Cukiernia i pani Danusia oczywiście") - 4 głosy
7. Urząd Skarbowy na ul. Polowej - 4 głosy
8. Polo Market - 3 głosy
8. Alior Bank - 3 głosy
8."Epitafium" Wiktor Tyszko na ul. Kopernika - 3 głosy
8. Lord - 3 głosy
8. Stacja paliw Shell - 3 głosy
8. Pizzeria "Gruby Benek" na ul. Dmowskiego ("taka młoda szczupła pani z ciemnymi włosami..."; "sympatyczna młoda pani") - 3 głosy
8. Unitechnik ("Ten grubasek z Unitechnika, może się nie obrazi to Pan Maciek. Wiecznie zapracowany, sama byłam świadkiem jak w parę minut odebrał kilka telefonów i z uśmiechem obsłużył kilku klientów. Pełna energia i profesjonalizm. Polecam") - 3 głosy
8. Stomatolog - pani Agata Podolak ("dzieci ją uwielbiają") - 3 głosy
8. Sklep obuwniczy "Szmit SC" na ul. Długiej ("pan Krzysiek") - 3 głosy
8. Bar/Pub Savana na ul. Piłsudskiego ("Luudzie NAJMILSZĄ obslugę jaką miałem to w SAVANIE ale tej na PIŁSUDZKIEGO") - 3 głosy
9. Budka z pieczywem "Sulima" obok dworca - 2 głosy
9. Centrum Masażu "Anamed"na ul. Jatkowej - 2 głosy
9. Sklep Mięsny (pawilon na ul. Długiej) - 2 głosy
9. Apteka samoobsługowa d."Jantar" ("bardzo miłe i życzliwe"; "panie w niej pracujące są bardzo miłe") - 2 głosy
9. Apteka na ul. Księżnej Anny 2 - 2 głosy
9. "Empik" - 2 głosy
9. Biebrza ("zapomniałam dołączyć o pani z Biebrzy, zawsze w dobrym humorze, oby więcej takich ;)") - 2 głosy
9. Xeromax na ul. Mazowieckiej - 2 głosy
9. Kebab "Sułtan" na ul Księżnej Anny - 2 głos
9. Stomatolog - pani Wróblewska - 2 głosy
9. Sklep "Vertus" w Galerii Handlowej "Stokrotka" - 2 głosy
9. Kredyt Bank - 2 głosy
9. Stacja Paliw "Orlen" na ul. Piłsudskiego 115 - 2 głosy
9. Farmer - 2 głosy
9. McDonald's (" Młodzież pracująca od początku wakacji w McDonald's (Radek? bodajże, taki wysoki potężny, a najmilszy chyba z całej obsługi, na kasie;); "Radek stojący na kasie - przesympatyczny chłopak") - 2 głosy
9. Targowica miejska ("Pani sprzedającą papierosy bez akcyzy na Manhattanie") - 2 głosy
9. ZUS (pani, która siedzi na dole po lewej; "obsługa klientów na dole - Pani Ewa") - 2 głosy
9. Radio "Eska" ("Panie pracujące tam są przemiłe")- 2 głosy
9. Doktor Wanda Pisowodzka lekarz rodzinny - pediatra ("sympatyczna i rzeczowa"; "...bardzo miła zawsze pomoże porozmawia ma super podejscie do dzieci") - 2 głosy
10. Urząd Skarbowy na ul. Kaktusowej 1 - 1 głos
10. Statoil - 1 głos
10. Sklep mięsny na ul. Wiejskiej - 1 głos
10. Apteka na Al. Legionów przy Wortalu - 1 głos
10. CB 13-ka na Al. Legionów - 1 głos
10. Sklep meblowy "Boss" - 1 głos
10. Biedronka na ul. Wojska Polskiego - 1 głos
10. Szkoła Podstawowa nr 9 (Pani Bogusia - nauczycielka kształcenia zintegrowanego;-) - 1 głos
10. Urząd Miejski (pani kasjerka) - 1 głos
10. Stomatolog - pani Budzanowska - 1 głos
10. Złoty Smok - 1 głos
10. Księgarnia "Ola" k/dworca - 1 głos
10. Bar "Kufelek" ("miła i sympatyczna obsługa - 1 głos
10. Bar "Zibi" - 1 głos
10. Apteka w Stokrotce - 1 głos
10. Apteka na ul. Wyszyńskiego - 1 głos
10. Doktor Danielski - 1 głos
10. BPH ("dziewczyny z BPH są super") - 1 głos
10. Stokrotka (skrzyżowanie ul. Zawadzkiej z ul. Piłsudskiego)– 1 głos
10. Sklep kapeluszniczy na ul. Krótkiej ("miła i fachowa obsługa") - 1 głos
10. Sklep "Tosia' na ul. Kraska - 1 głos
10. Piekarnia/Cukiernia "OKRUSZEK" - 1 głos
10. Urząd Gminy Łomża - 1 głos
10. Księgarnia "Oleńka" na ul. Krótkiej ("ten młody chłopaczek jest bardzo miły, ...") - 1 głos
10. Salon wędkarski "U Edka" - 1 głos
10. Sklep spożywczy "PSS SPOŁEM na ul. Bernatowicza 6 - 1 głos
10. Salon "Orange" w galerii handlowej "Stokrotka"- 1 głos
10. Sklep odzieżowy "Wiktoria" k/dworca - 1 głos
10. Bonar - 1 głos
10. Sklep Komfort - 1 głos
10. Kebab na ul. Lipowej ("Super miła Pani...") - 1 głos
10. Hurtownia Papierniczo - Zabawkarska "Prymus"k/dworca ("taka brunetka, bodajże Monika:) Nigdy nie poznałam tak sympatycznej obsługi") - 1 głos
10. Stacja paliw Kraska-Poznańska naprzeciwko kościoła - 1 głos
10. Sklep w nowo dobudowanej części 4 plus- ten z nike połączony z obuwniczym - 1 głos
10. Pizzeria "Da Grasso" - 1 głos
10. Sklep "Avans" przy Farmalu - 1 głos
10. Sklep w galerii stokrotka "50style"- 1 głos
10. Stacja Paliw "Pryma" - 1 głos
10. Kiosk na ul. Księcia Janusza I naprzeciwko sklepu z pieczywem "Kraska" ("Super pani przesiaduje w kiosku na Księcia Janusza naprzeciwko piekarni, blisko sklepu Justa. Przesympatyczna i gotowa do pomocy. Dziękuję że zawsze trzyma dla mnie pisemko") - 1 głos
10. Sklep z pieczywem "Kraska" na ul. Księcia Janusza I naprzeciwko tego kiosku;) ("Miła pani, Jarosińska pracuje w piekarni naprzeciwko tego kiosku. Zawsze uprzejma i miła.")- 1 głos
10. Poczta na ul. Księcia Janusza I ("Poczta na Księcia Janusza - okienko gdzie się odbiera paczki i polecone. Nie pamiętam nazwiska, ale cieszę się gdy mam awizo")- 1 głos
10. Sklep z artykułami dziecięcymi "Bajka" na ul. Kazańskiej ("Super pani jest w Bajce na Kazańskiej w sklepie z art dla dzieci. Aż dziwne jak ona znajduje wszystko w tym sklepie :)- 1 głos
10. Kwiaciarnia "Casablanca" (jedna z pań jest osobą bardzo kontaktową z fenomenalną pamięcią do klientów) - 1 głos
10. Starostwo Powiatowe na ul. Szosa Zambrowska ("zdecydowanie panie rejestrujące samochody na zambrowskiej szosie") - 1 głos
10. Delegatura Wojewódzkiego Urzędu Ochrony Zabytków w Łomży
ul. Nowa 2; 18- 400 Łomża - 1 głos
10. Kawiarnia w Cztery Plus ("piękna obsługa, naprawdę ładne dziewczyny :) Aż miło zajść i wypić kawkę :)")- 1 głos
10. Poradnia Alergologiczna na ul Wyszyńskiego - 1 głos
10. Sklep 5-10-15 w Stokrotce - 1 głos
10. Sklep ZiZi na ul. Długiej - 1 głos
10. Sklep "Patrol" na ul. Dwornej ("taka bardzo miła pani") - 1 głos
10. Sklep "Szefler" na Starym Rynku ("bardzo sympatyczna właścicielka") - 1 głos
10. Zakład Stolarski "Kalisto" na ul. Spokojnej - 1 głos
10. Szpital Wojewódzki ("Pani Jola i Pani Ewa z Oddziału Rehabilitacji w szpitalu- zawsze miłe i uśmiechnięte") - 1 głos
10. Sklep "Klan" na ul. Długiej - 1 głos
10. Invest Bank na ul. Sienkiewicza ("uprzejmy Pan z obsługi klienta z Invest Banku , który zawsze doradzi") - 1 głos
10. "Biedronka na ul. Porucznika Łagody ("bezapelacyjnie, pani przy kasie w biedronce") - 1 głos
10. Bank Paribas na ul. Radzieckiej - 1 głos
10. Poczta na ul. Słowackiego - 1 głos
10. Księgarnia "Omnibus" na ul. Długiej - 1 głos
10 Lody "Gotti" Stanisław Poleszuk na ul. Stary Rynek - 1 głos

Niech sie ktos ze schroniska zainteresuje bo bląka sie po ulicach duzy beżowo szary pies w okolicy kauflandu ludzie trąbią ale wkoncu ktos go nie zauważy i najedzie.

a w życiu, wojsko gdy przeszło na zawodowe (przynajmniej tak uważa Tusk i jego kolega Klich) nie ma możliwości przyjmować już na te 9 miesięcy, jeśli spełniasz warunki i kondycje masz odpowiednią to biorą cię do woja i szkolą do końca twojej służby- tak wygląda służba zawodowa, nie chce Cię zniechęcać ale trudno jest się teraz dostać, jest sporo chętnych

aa cooo karta niepotrzebna?? jak skuteer ma pojemnosc 50ccm??

czeczen nigdy nie prosi o jalmuzne, on to robi po chamsku, tak jak go ojcowie nauczyli

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Sterminal na skuter to niedługo będzie trzeba mieć prawko;)

do alibaba:
Denerwujesz mnie gościu!
Nie odpisuj na żadne z zadanych przeze mnie pytan. Twoja odp jest tu zbądna.
Nawet jezeli zadam pytanie o majtkach to gów.no cie to obchodzi. Jesli nie potrafisz z szacunkiem odnosic się do forumowiczów to w ogóle nie czytaj zadanych na nim pytan.
Żal mi twojej osoby!!!

Czy dziś będą jakieś występy? gdzie i o której? będę wdzięczna za informacje

Jurki (6.08), Chyba (13.08), Dno (20.08), Czesuaf (27.08), Weźrzesz (3.09).
Co piątek od godziny 18:30 na Starym Rynku :)

byłam dzisiaj na strzyzeniu u pani Agaty i znowu jestem zachwycona.polecam

To jeszcze nie kobieta.Tylko dziewczynka.

9-miesieczna zetka to zasadnicza sluzba jak dobrze rozumiem?

i tylko po niej biora?

a jak na przyklad znajomi byli na 6-tygodniowym przeszkoleniu w czasie studiow i sa po przysiedze w stopniu kapral - to oni maja dzis jakeis szanse czy to tez jest bez znaczenia?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Mam pytanie do ogarniętych.Mianowicie gdzie w naszym mieście moge nabyc płyty winylowe (zawartość nie ma znaczenia) stan jest ważny.
Moze ktos ma na zbyciu i chce pogonic?
Odzywać się.
Z góry dziękowka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org