sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO ROMANIE???

Ja mam na co dzień do czynienia z telefonami. Szczerze to odradzam KU990, natomiast GD510 wbrew temu co tutaj piszecie to dobry telefon. Powinnaś być z niego zadowolona. LG ogólnie jako marka bardzo się poprawiła i wg mnie są to telefony często lepsze od nokii w podobnych segmentach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO ROMANIE???

Witam,gdzie sprzedam książki podręczniki ? oprócz 3 maja :>

Moim zdaniem najlepszy dla ciebie będzie ten :

hehehe ja pamiętam jaka to daleka przeprawa z marii na manhatan byla, najpierw mostek później przez pola, fiu fiuuuuu. W szczególnowsci pamietam zegarki takie czarne na reke zz klawiatura.... mozna bylo zapisywac jakies notatki, zakladac haslo ;) bajeera :D

czasem 30-latek zachowuje sie jak mlodziez, a nawet jak dziecko jak nie ma oleju w bani...widac, wiec ze nie tylko malolat, ktory dostal autko od tatusia lubi poszalec...a kierowca byl pijany, bo lubil sobie wypic od zawsze...

podobno ponad pół roku się czeka.jest dużo wniosków

Decyzja była taka, że na chwilę obecną nie mają środków. To dostałem w Kwietniu. Ostatnio jak byłem spytać, jak się sprawy mają, to jestem na liście w okolicach setnego miejsca.
ps. A to nie jest tak, że jak jest decyzja pozytywna, to dostaję kasę od razu? Bo na logikę, to jak mi przyznali, to znaczy że mają już kasę. Trochę mnie zdziwiło, jak napisałeś,że po decyzji o przyznaniu środków, trzeba jeszcze czekać np. pół roku?

Już w najbliższy piątek, 23 lipca - „Łomżyńskie Wieczory Kabaretowe”. W każdy piątkowy wieczór, od godziny 18:30, na łomżyńskim Starym Rynku będą występowały kabarety oraz lokalne zespołu muzyczne

Obsługa i wygląd lokalu na plus... i na tym się kończy.. Potrawy jak za tą cenę w małych porcjach, trzeba długo czekać, niedoprawione, bez smaku, ostry sos jest kiepski i niestety obok ostrego to chyba on nie stał... Ale wszystko jest spokojnie do nadrobienia. Właściciel, kucharze poczytają, wyciągną wnioski i będzie super.
Przynajmniej coś innego niż kebab i pizze w Łomży, a to już coś. Pewnie jeszcze nie raz tam zawitam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org