Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak "elyty" odzyskały władzę! |
SP4 to widać że jesteś z podstawówki gnoju. Poczekaj no tylko matce powiem co ty wypisujesz na forum. Poczekaj no
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak "elyty" odzyskały władzę! |
Proszę państwa dzisiaj o 19:50 ma wystąpić w hattricku Bronisław Komorowski. Zapraszam
|
|
Balthazar2205 synek boli cie cos
|
|
a co do mieszkania to kuta...e wiecej trickingu zaplacilem niz ty w rok odlozylezs na tej foskurni smierdzielu.....sorpa przy tobie to fiolki ty konusie z bejty....
|
|
ooo skoda :D ja znam tszeh kozakuw i was fszytskih rozpiermole forumowe trole :P
|
|
Nie kolego pomylka napewno wiem o kim myslisz i nie operuj bo pewnie by sie wkurwili....ja poprostu odpisalem tej milej pani dokladnie tak jak ona to zinterpretowala a tych co wspominasz dobrze znam nie tylko z tad lecz i z polski....powiem ci jedno nie zaczynaj ze mno bo jestem nerwowy moze bardziej niz jeden z tych co wspominasz..... To chyba na tyle co???? czy jeszcze jakis problem????
|
|
ja tylko chcialem pokazac tutaj piszacym i pierdolon....ym bzdury ze jak masz cos do powiedzenia dawaj w realu trolu jak fikasz to do konca....zgubilem nr.Grzeska z polnocy zadzwonil bym zapytal sie czy ty to ty wtedy bym sie przedstawil mialby on komedie na 100% Wyprowadziles????? Nie ja tylko mialem zly dzien a jutro znow do tyrki i hu....j po lezeniu.... rudy błazen z druhem
|
|
jasiu orginalem nie jestes!
|
|
Dzień 1 - zwiedzanie miasta Blois, Chambord i Cheverny. Dzień 2 - Wizyta zamków Chaumont i Chenonceau. Zwiedzanie miasta Amboise, gdzie można zwiedzić Zamek Królewski, dwór Clos Luce, ostatnio domu Leonardo da Vinci i Pagody Chanteloup, Chinoiserie w stylu Ludwika XVI na skraju lasu. Dzień 3 - wizyta na zamku Villandry oraz wspaniałe ogrody, średniowiecznego zamku Langeais, elegancki i wytworny zamek Azay le Rideau zamek Śpiącej Królewny: Ussé. Dzień 4 - znajdziesz Chinon stare średniowieczne miasto zdominowane przez średniowiecznego zamku i wygraj malowniczej miejscowości St Martin Candes przed wstąpieniem Montsoreau, którego zamek został zbudowany wzdłuż Loary. Wygrasz Royal opactwa Fontevraud, jednego z największych klasztorów świata chrześcijańskiego i koniec tego dnia w Montreuil-Bellay, małego miasteczka otoczone przez masywne mury obronne na skraju Thouet i zdominowane przez zamek nakładające zbudowany w 11 wieku . Dzień 5 - Dzień zaczyna się od wizyty Saumur i zamek. Wtedy wygrywasz przez dolinę Loary Angers do odwiedzenia zamku, średniowieczna gobelin z Apokalipsy i katedra św Andrzeja. http://www.sentiersdefrance.com/accueil_fr.php?id=134 z innego zakatka europy!!!!!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no Na prusa 8 anty stroją SSA Satelitarne Strojenie Anten także nie trzeba chodzić
|
|
Jeżeli zgłosiłeś ten fakt na policji to proponuję zmienić sobie numery a nie dorabiać drugą tablicę. Zgłoszenie na policji skutkuje tym, że przy każdej kontroli będziesz sprawdzany czy aby to Ty nie poruszasz się na skradzionych blachach. I czy to w Łomży , Poznaniu czy Gdyni Twoja tablica widnieje w systemie policyjnym jako skradziona.
|
|
na ul. Sikorskiego numeru nie znam ale jest to nowy budynek na rogu Sikorskiego i Woj. Polskiego jest szyld lekarze rodzinni
|
|
co do kadr to możesz mieć rację bo jak mieliśmy spotkanie informacyjne z kadrowcem to na większość pytań odpowiadał a ja nie wiem a sprawdźcie sobie w internecie a ja tu tylko jestem pracownikiem cywilnym ja nigdy do policji nie zdawałem to nie wiem
|
|
Witam, skonczylem wlasnie szkole, mam mature, co musze zrobic by byc zolnierzem zawodowym?
|
|
elorastuch poproszę ; )
|
|
was posralo z tymi odkrytymi basenami xD wyobrazcie sobie ile to bydla tam bedzie, poplywacie sobie? watpie ;) zaraz jakies dzieci w okresie buntu zaczna tam kipy wrzucac, puszki itp:) albo wejdzie ktos kto mniej dba o higienie
|
|
chyba kur,wa wszy w pępku
|
|
http://www.krolowa-woda.augustow.pl/
|
|
w radiu mówili o tym, nawet kilka razy ;)
|
|
Poppe przyjmuje teraz w nowym gabinecie, to jest róg Księżnej Anny i Rycerskiej, niestety nie wiem w jakich godzinach. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Proszę państwa wkrótce otworzę wspaniały sklep z suplementami jak i sterydami dla prawdziwych kulturystów!
|
|
Jak po koncercie wczorajszym podobal sie wam ?
|
|
A po co na lokalnych stronach nagłaśniać jak w Łomży i okolicy słucha się głównie Hip Klopu, i Disco Polo. Na stronce oficjalnej tego festiwalu, po lewej stronie masz mnóstwo banerów stron internetowych które patronują tej imprezie. Także Ci co interesują się tym rodzajem muzyki dowiedzą się.
|
|
Jedz więcej brokułów.
|
|
ja proponuje Moleste albo Ostrego. Chcecie pier.dolnięcia? tylko oni wam dadzą takie doznania
|
|
Chodzi mi o sukienki z wiekszymi rozmiarami ,dośc ladne?:)
|
|
Cena nie zmienila sie, ciagle ta sama:)
|
|
Nigdy nic!!!!!!!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=gFPVz9CwlP4&feature=related to nas czeka za najwyżej 10 lat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |