niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak "elyty" odzyskały władzę!

SP4 to widać że jesteś z podstawówki gnoju. Poczekaj no tylko matce powiem co ty wypisujesz na forum. Poczekaj no

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak "elyty" odzyskały władzę!

Proszę państwa dzisiaj o 19:50 ma wystąpić w hattricku Bronisław Komorowski. Zapraszam

Balthazar2205 synek boli cie cos

a co do mieszkania to kuta...e wiecej trickingu zaplacilem niz ty w rok odlozylezs na tej foskurni smierdzielu.....sorpa przy tobie to fiolki ty konusie z bejty....

ooo skoda :D ja znam tszeh kozakuw i was fszytskih rozpiermole forumowe trole :P

Nie kolego pomylka napewno wiem o kim myslisz i nie operuj bo pewnie by sie wkurwili....ja poprostu odpisalem tej milej pani dokladnie tak jak ona to zinterpretowala a tych co wspominasz dobrze znam nie tylko z tad lecz i z polski....powiem ci jedno nie zaczynaj ze mno bo jestem nerwowy moze bardziej niz jeden z tych co wspominasz.....
To chyba na tyle co???? czy jeszcze jakis problem????

ja tylko chcialem pokazac tutaj piszacym i pierdolon....ym bzdury ze jak masz cos do powiedzenia dawaj w realu trolu jak fikasz to do konca....zgubilem nr.Grzeska z polnocy zadzwonil bym zapytal sie czy ty to ty wtedy bym sie przedstawil mialby on komedie na 100%

Wyprowadziles????? Nie ja tylko mialem zly dzien a jutro znow do tyrki i hu....j po lezeniu....

rudy błazen z druhem

jasiu orginalem nie jestes!

Dzień 1 - zwiedzanie miasta Blois, Chambord i Cheverny.

Dzień 2 - Wizyta zamków Chaumont i Chenonceau. Zwiedzanie miasta Amboise, gdzie można zwiedzić Zamek Królewski, dwór Clos Luce, ostatnio domu Leonardo da Vinci i Pagody Chanteloup, Chinoiserie w stylu Ludwika XVI na skraju lasu.

Dzień 3 - wizyta na zamku Villandry oraz wspaniałe ogrody, średniowiecznego zamku Langeais, elegancki i wytworny zamek Azay le Rideau zamek Śpiącej Królewny: Ussé.

Dzień 4 - znajdziesz Chinon stare średniowieczne miasto zdominowane przez średniowiecznego zamku i wygraj malowniczej miejscowości St Martin Candes przed wstąpieniem Montsoreau, którego zamek został zbudowany wzdłuż Loary. Wygrasz Royal opactwa Fontevraud, jednego z największych klasztorów świata chrześcijańskiego i koniec tego dnia w Montreuil-Bellay, małego miasteczka otoczone przez masywne mury obronne na skraju Thouet i zdominowane przez zamek nakładające zbudowany w 11 wieku .

Dzień 5 - Dzień zaczyna się od wizyty Saumur i zamek. Wtedy wygrywasz przez dolinę Loary Angers do odwiedzenia zamku, średniowieczna gobelin z Apokalipsy i katedra św Andrzeja.

http://www.sentiersdefrance.com/accueil_fr.php?id=134

z innego zakatka europy!!!!!!!!!!!!!

Treść jest ukryta

no Na prusa 8 anty stroją SSA Satelitarne Strojenie Anten także nie trzeba chodzić

Jeżeli zgłosiłeś ten fakt na policji to proponuję zmienić sobie numery a nie dorabiać drugą tablicę. Zgłoszenie na policji skutkuje tym, że przy każdej kontroli będziesz sprawdzany czy aby to Ty nie poruszasz się na skradzionych blachach. I czy to w Łomży , Poznaniu czy Gdyni Twoja tablica widnieje w systemie policyjnym jako skradziona.

na ul. Sikorskiego numeru nie znam ale jest to nowy budynek na rogu Sikorskiego i Woj. Polskiego jest szyld lekarze rodzinni

co do kadr to możesz mieć rację bo jak mieliśmy spotkanie informacyjne z kadrowcem to na większość pytań odpowiadał a ja nie wiem a sprawdźcie sobie w internecie a ja tu tylko jestem pracownikiem cywilnym ja nigdy do policji nie zdawałem to nie wiem

Witam, skonczylem wlasnie szkole, mam mature, co musze zrobic by byc zolnierzem zawodowym?

elorastuch poproszę ; )

was posralo z tymi odkrytymi basenami xD
wyobrazcie sobie ile to bydla tam bedzie, poplywacie sobie? watpie ;)
zaraz jakies dzieci w okresie buntu zaczna tam kipy wrzucac, puszki itp:)
albo wejdzie ktos kto mniej dba o higienie

chyba kur,wa wszy w pępku

http://www.krolowa-woda.augustow.pl/

w radiu mówili o tym, nawet kilka razy ;)

Poppe przyjmuje teraz w nowym gabinecie, to jest róg Księżnej Anny i Rycerskiej, niestety nie wiem w jakich godzinach.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Proszę państwa wkrótce otworzę wspaniały sklep z suplementami jak i sterydami dla prawdziwych kulturystów!

Jak po koncercie wczorajszym podobal sie wam ?

A po co na lokalnych stronach nagłaśniać jak w Łomży i okolicy słucha się głównie Hip Klopu, i Disco Polo. Na stronce oficjalnej tego festiwalu, po lewej stronie masz mnóstwo banerów stron internetowych które patronują tej imprezie. Także Ci co interesują się tym rodzajem muzyki dowiedzą się.

Jedz więcej brokułów.

ja proponuje Moleste albo Ostrego. Chcecie pier.dolnięcia? tylko oni wam dadzą takie doznania

Chodzi mi o sukienki z wiekszymi rozmiarami ,dośc ladne?:)

Cena nie zmienila sie, ciagle ta sama:)

Nigdy nic!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gFPVz9CwlP4&feature=related

to nas czeka za najwyżej 10 lat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org