Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystko co chroni Polskę przed PiS jest zgodne z Polską Racją Stanu! |
Szukam na fakture do 13zł.Chłopaki przetestowali kilka firm,ale żadna nie zapewniła niczego pysznego. .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystko co chroni Polskę przed PiS jest zgodne z Polską Racją Stanu! |
Zatrudnię na staż do sklepu zoologicznego. telefon: 696819937 e-mail: alfaro@poczta.fm ogłoszenie dodane 2010-07-05 może praktyki też da radę
|
|
2 juro .
|
|
Gabinet weterynaryjnyCZTERY ŁAPY Iza Grudzińska-Koda. 3436. Hipokratesa 7. Łomża tel. 086 218 05 66 tel. kom. 0604 978 031 Bardzo miła obsługa!!! Polecam!
|
|
28 zł w sklepie gasnica samochodowa, legalizacja pewnie ze 2 dychy .
|
|
interesuje Mnie ta cala instytucja,ktora sie miesci,n'a prusa..8,w jakim celu ona powstala i n'a kogo ..pozytek;)czy Ludzie mieszkajacy w okolicach...nie cierpia od nadmiernego halasu...w jaki sposob znoszona ....jest atmosfera..stycznosci przecietnego mieszkanca z ta naglasniana instytucja?????
|
|
Grzej do Marcinka na Młynarską.
|
|
volvo to sie strasznie pierd...lą
|
|
Protagoras - modlą się 5 razy? Nigdy nie widziałem modlących się na skwerku, lub w barze z maszynami. Co więcej, islam nie pozwala na alkohol, kradzieże, zaczepki, obrażanie innych, lenistwo i wiele innych. Ta ich religijność jest na pokaz. Oczywiście są tacy, którzy są naprawdę religijni. Niestety jest to mniejszość. Takie udawanie religijności jest wszędzie. Jak byłem w spożywczym w Nowym Jorku, widziałem jak pejsaty kupował wieprzową kiełbasę. Myślałem że oni nie mogą. Zdziwiłem się widząc jak ją jadł jeszcze w sklepie.
|
|
Wycieczka w Alpy. Powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |