Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Osobiście dałabym za to w pysk..." |
http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/6876,wizajny,agroturystyka-w-wizajnach-w-podlaskim;podlaskie/ Przystępna cena , darmowe łódki , na dole duża sala , troszkę daleko ale coś za coś , miejsce dobre dla osób które nie lubią tłoku i chcą wypocząć rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Osobiście dałabym za to w pysk..." |
Na odpoczynek nad wodą potrzeba kasy :)
|
|
potrzebuje szybę przód bmw e36 sedan.
|
|
Za 80 zl to drzwi kupisz razem z osprzętem :)
|
|
Dlatego myśląc przeszedłem pierwszy etap bez przeszkód. NOFX dobrze wiesz, że twoje opracowanie jest dostępne w sieci a ty jeszcze tym handlujesz xD Co za pijawka :D Kupiłem bo miałem naprawdę mało czasu a teraz żałuję. Poczekaj wkrótce twoje opracowania porozsyłam za free po wielu forach. Ja będę się dzielił wiedzą z bliźnimi nie to co ty xD
|
|
W ŚNIADOWIE Shazza ma być i w SIERZPUTACH Krzysztof Krawczyk
|
|
szczebiotka :)))) a moze jak jestes taka mundra :)) to zajrzyj na dzial POLITYKA -dalam tobie tyle odpowiedzi a ty milczysz:))))))))))))
|
|
<<PRUSA 8>> Tam jest ********* zabawa do biłaego rano jak codzien wszytkich zainteresowanych zapraszamy bardzo serdecznie
|
|
yerba mate mozna kupic ---------sklep na ul .Legionow naprzeciw Statoilu
|
|
to pewnie ten z PRUSA <<8>> popytaj tam ludzi
|
|
Witam, z MS miałem do czynienia dwa razy i uważam, że to ściema.Są bardzo mare szanse by dostać się z przypadku, ale jest i takich trochę osób którym się podobno poszczęściło. Sam test meczący, ale nie ma tam żadnych cudów, dlatego myślę, że przynajmniej 90% osób lub wiecej, które tak bardzo starają się dostać od policji zdają go bez problemu, ale psycholog uwala ich bo tak ma być i koniec! Nie wierze, że tak duża procentowo liczba ludzi chcących dostać się do policji nie potrafi się wypowiedzieć, siedzieć prosto nie kopiąc biurka Pani psycholog, odpowiadać sensownie na zadane pytania, ogolić się, czy schludnie ubrać. Nie wierze w żadne opowiadania o tym, że kandydat nie pasuje do tego zawodu bo sobie nie poradzi itd... chyba, że jakieś 80-90% ludzi starających się dostać do policji to jest upośledzona, nadpobudliwa, nie panująca nad sobą, jest nie odpowiedzialna, mściwa i chce zemścić się na całym świecie jak tylko dojdzie do władzy:) Służba kandydacka jak to jest !? Ludzie maja za sobą rok wzorowej służby za grosze, pochwały oraz przeszli wstępne testy to powinni być w pierwszej kolejności brani do policji! Nikt mi nie powie, że te osoby są zbyt nerwowe czy niezrównoważone psychicznie, bo jak tak jest to kto im dał broń ? po roku czasu przynajmniej 80% wylatuje, zdają po 2-6 razy MS i nic ! Nagle się okazuje po roku służby na ulicy się nie nadają, a stwierdza to komputer i Pani psycholog nie mająca pojęcia o realiach służby na ulicy! ŚMIESZNE!!! Ja nie byłem na służbie kandydackiej, ale szkoda mi tych ludzi bo to stracony rok - eliminować ludzi, którzy pracują i robią to dobrze śmieszne. Wracając do mnie i mojego drugiego tego rocznego podejścia to list z wynikiem NEGATYWNYM otrzymałem dużo wcześniej niż były opracowane wyniki z badania MS! Ktoś się pomylił!? ..a może tak porostu już tam jest!? ŻENUJĄCE!!! Będę oczywiście się odwoływał, ale marne szanse mam i jestem tego świadomy.
|
|
tutaj nie ma takiej opcji...pisze na pojemniku yerba mate i ci to sypie(zero wyboru w smakach),do tych sklepow to dobrze isc zakupic sobie jakas cherbatke z pu-erh smakowa,badz guarane bo tylko u nich masz pewnosc dobre jakosci np. pilem pu-erh "bio-active" duzo reklamowana w necie a potem kupilem na przeciwko statoil pu-erh o smaku "africa queen" no to bez porownania smak i aromat,5 parzenia i jest moc czego nie mozna powiedziec o tych dostepnych w sklepach;))
|
|
Donald chyba nie wiesz co mówisz :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |