Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Działo się.... 1 maja 1945r. |
fantazje siejesz, wogole nie bedzie otwarta bo jasio smietana wszedl raz do rzeki i ja zakazil
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Działo się.... 1 maja 1945r. |
sami sobie sa wszyscy wini i do tego sami dopuścili niby taki solidarny kraj a co do czego to każdy z dupą ucieka i ora za darmo POLSKA
|
|
siedzialam wczoraj w oknie,patrze leci ptaszek, nie moglam mu sie przyjrzec ze wzgedu na drzewo, ktore rosnie mi przed domem taki zwykly ptaszek, dziwnego niebieskiego koloru, z zoltym dziobem lecial, lecial,lecial az zachaczyl sie o drut od prania i spadl w moje rece trzymalam go..., troche sie obawialam bo takiego cieplego ptaka nigdy nie dotykalam , turlam go z jednej na druga reka, dmuchalam mu w dziobek, w piorka, a ten nic, nic i nic ha, mysle sobie ptaszek jet moj, wypcham go jakas szmata, wyskubie brzydkie piorka, zotawie tylko te najpiekniejsze, zrobie zastrzyk w twarda kosciasta du pe, uspie i wsadze do szafki, na dlugie zimowe wieczory bedzie.. a ten psikus, otworzyl oczy i zwial przeciez nic mu nie chcialam zrobic.......!
|
|
oj widac ze nie ptaszka, ale ptaka tobie potrzeba i wtedy bedziez mogla mu w dziobek podmuchac, albo nawet go possac, i taki cieplutki bedzie, ze hej.
|
|
UWAGA - OSZUSTKA Osoba podszywająca się pod biofarm.center to kolejna oszustka Używa różnych nazwisk i adresów m.in. Magda Marecka ul.Morska 3 Sopot 77 1020 5011 0000 9502 0156 1919 NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!! rudy błazen z druhem
|
|
dzisiaj Brazylia jak dotąd to Niemcy i Ghana pokazali dobrą Piłkę zobaczymy co na to Brazylia myślę że powinni dorównać Niemcom w bramkach na to liczę :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
szczebiotko On po prostu na skutek turlania w twoich dłoniach i dmuchania w dziobek ożył, podniósł się i zadowolony odleciał. Dziwisz sie ???? :):):)
|
|
i głupotę..
|
|
owsiki zalapalam w szkole, dokladnie w 4, wszystkie lazienki byly pozalewane, woda az do kostek, a panie wozne pily herbate w kazdym kiblu bylo nasrane, a w lazience czynny tylko jeden kran ponad to, moja mama idac do apteki po rozpuszczalne tapletki, zaszla do sklepu 1 kupujac kilogram dobrego swiezutkiego,cieplutkiego chlebka, potem mialam sie podmywac na oczach calej rodziny
|
|
niedzielne ubranie juz przygotowane... rudy błazen z druhem
|
|
Wyb.Kości Słoniowej - Portugalia - 1 Brazylia - Korea Płn. - 1 (wysoko!) Słowacja - Nowa Zelandia - 1
|
|
Przepisy są tworzone dla naszego bezpieczeństwa i tworzone są po to aby ich przestrzegać. Jeśli ktoś kto ma jeszcze śmietanę w głowie i tego nie rozumie to nie powinien siadać za kierownicę samochodu. Policjant czy też ze Strażnik Miejski nie musi być miły dla człowieka który stanowi niebezpieczeństwo dla innych. Przykro jest mi że to piszę ale myślę że prowadzę konwersację z małolatami. Dojrzały człowiek nigdy w/w postów nie napisał.
|
|
swoje lepiej prześlij jak takaś mądra :D
|
|
kretynko ty idz te 130zl na karnet na silownie wydaj i rusz dupsko, a nie mieszasz sie do nielegalnego handlu gownem, ktore niszczy organizm i zycie
|
|
a ja bardzo bym chciala zeby zalatali dziury, zrobili pare imprez w miescie, przestali budowac biedronki, chociaz teraz lidle beda rozprzestrzeniac, chcialabym tez aby zaczely powstawa jakies nowe miejsca pracy no i zeby wrocil poprzedni prezydent. Ile jeszcze do wyborow?
|
|
no i?
|
|
gwałcicieli to szukaj sobie w rodzinie
|
|
Widzę ze nasza Łomża stoi Pisiakami. No no
|
|
Mylisz się :) Ludzie jakoś przegrywają sprawy jak sprzedają moje testy, testy opracowałem osobiście i jak robiłem prawa autorskie mowili żebym zabezpieczył, np uciął jeden wyraz w testach i na tym ich łapie, w sądzie nie mają żadnych szans. Ale zgłaszam sprawe do sądu w osateczności bo jestem człowiekiem. Pozdrawiam
|
|
Zapraszamy wszystkich chętnych do pracy przy zbiorze truskawek od 18.06 2010. tel. 696379061
|
|
a idz ty chamko, jak masz taki charakterek to nawet jakbym psa znalazła to bym sprzedała a nie tobie oddała ;] rudy błazen z druhem
|
|
no, ma dissować na rząd.
|
|
Wszystkie informacje pod numerem telefonu podanym wyżej
|
|
wiecie może kto dobrze w łomży robi tatuaże? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
słyszałam ze jakis typ z Polowej dobrze dziarga też
|
|
on nie z polowej jak chcesz to wal na gg
|
|
tylko glupki oslepieni fajnym wygladam TVN i glupimi haslami KACZOR BLEE bo maly itd. pojda glosowac na PO ludzie ktorzy nie potrafia uzywac swojego rozumu,albo ci przy kasie dla ktorych ta partia jest na reke...zwykly czlowiek pracujacy za pare groszy powinien glosowac za PiSem ta partia jest wlasnie dla takich ludzi...czyli dla wiekszosci tego kraju..dzieki PiSowi w urzedach sie boja bo Jarek dal poczatek CBA, skonczyly sie koperty bo kazdy zaczal **** trzasc i pojawilo sie swiatelko sprawiedliwosci az do rzadow Tuska...ale wiadomo swiniom przy korytach z kolegami w mediach to nie pasowalo,dlatego stworzyli taki wizerunek Kaczynskiego,to samo bylo z Lechem...dopiero po smierci pokazali ze byl to czlowiek godny stanowiska jakie piastowal i normalny facet...ale nie trzeba bylo daleko siegac znowu widac jak patologia i prostactwo lapie sie na glupie spoty....kto glosuje za PO albo ma w tym prywatny interes albo nalezy do takich samych ludzi ktorych dalo sie przekonac przed Pilatem zeby ukrzyzowal Jezusa,czyli glupkich glodnych sensacji bezmozgow ktorych mozna wywalic w dupe i beda przy tym mowic ze bylo fajnie
|
|
Tatoo kupaaa
|
|
Bardzo dobrze gówniarzu,że dostałeś mandat bo jakby każdy tak parkował jak Ty to masakra by była,pomyśl trochę ! Nie zakładaj bzdurnych tematów na forum i nie żal się tylko proś tatusia,żeby mandat opłacił. Skoro masz prawo jazdy to zdałeś egzamin teoretyczny jak i praktyczny, wiec powinieneś znać przepisy ruchu drogowego i wiedzieć gdzie można parkować ,a gdzie nie. Tym żałosnym tematem pokazałeś po prostu że jesteś zwykły głąb,który nie powinien posiadać prawa jazdy :) Chyba ,że za świniaka kupiłeś to już sam sobie odpowiedz.pozdrawiam
|
|
Po pierwsze, to mamy teraz wybierac prezydenta, a nie partie... komus sie chyba pomylilo... Po drugie, nie wiedzialem, ze mamy tylko dwoch kandydatow... Kolejny element prania mozgow?
|
|
no ten młody łepek zajebiscie robi tatoo . rudy błazen z druhem
|
|
Można na dwa sposoby: 1. Przez satelitę; 2. Sznurkiem.
|
|
łysy - tatoo rewelacja
|
|
Jeśli w telewizorze nie masz wejścia na "3 kolorowe kabelki" to w zestawie powinieneś mieć przejściówkę na złącze scart (takie szerokie). Jeśli nie masz jej w komplecie to kupisz w każdym sklepie rtv. Pozdro
|
|
Zatrudnię w pełni dyspozycyjne kasjerki oraz kierowców na targi. Oferujemy bardzo wysokie wynagrodzenie. Proszę o CV na adres biuro@cheapbut.pl. telefon: . e-mail: biuro@cheapbut.pl ogłoszenie dodane 2010-06-14 ogloszenie notorycznie sie pojawia jakis miesiac temu wyslalem do nich cv ale nie raczyli nawet odpisac chociazby ze mnie nie przyjma czy komukolwiek odpisali z tej firmy??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |