Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŚMIECIOWISKO |
..jak to naszego narzekania nikt nie czyta..? I tu się grubo mylisz anelka. Tam gdzie mają dostęp do internetu to tylko to czytają :D Byłam jakiś czas temu z siostrą u ortopedów na dole (tam za sklepikiem) ,w gabinecie stał komputer i dwie pielęgniarki "siedziały" na 4lomza :D I nikt tu nie płacze na forum - tylko opisuje pewne przypadki z którymi się spotkał - do wiadomości innych. A co - niech wiedzą, trzeba nagłaśniać co nie które zachowania..Sama byłam świadkiem wielu przykrych zdarzeń w chwilach kiedy jako pacjent potrzebowało się pomocy i zrozumienia ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŚMIECIOWISKO |
popytaj sasiadow czy nie pszeszkadzaloby im to, postaw grila jak najladej od okien zeby im nie dymilo przy wiekszym podmuchu wiatru a po co ma jechac huk wie gdzie z tym grilem skoro ma swoj ogrodek? chyba za darmo go nie trzyma
|
|
Wkońcu płacimy za naszych pupili podatek, to można z tych pieniędzy zrobić użytek i powydzielać specjalne miejsca dla potzreb zwierzaków. Wtedy by psy robiły w tych wyznaczonych miejscach.
|
|
juz takiej to ja bym nie chciala, wszystkie zabojady,zbieglyby sie i pily codziennie.Lomza przeksztalcilaby sie w wielka cysterna dla wszystkich karaluchow, szczurow, kotow, kundli centrum naszej pieknej ,delikatnej ,wyszukanej ,z malusienkimi cudownymi drobiazgami w postaci zatuszowanego dobrobytu ,przeksztalciloby sie w zwierzyniec bezdomnych zwierzakow
|
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
arabski zapraszamy do klubu :)
|
|
wystarczy raz przeczytać skład.. gra w podstawowej 11.. daj 11 latkowi kompa.. TIBIA-forum, TIBIA-forum.. i tak na zmianę.. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
gdzies kolo piatnicy cos takiego
|
|
od jakiego chcesz to wejdzies :)
|