Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klęska LPR? |
tak do krakowa bede jechał.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klęska LPR? |
ha ja jestem ostatni i ja wygraammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
no dobra wygrałeś :) ssssss :)
|
|
gosienka pijaczka <żart> bez urazy hehe
|
|
Panie Włodzimierzu Chrostowski vel autochton 1. Nie Tiger'owi ukradli stronę - tylko spółdzielni - bo strona jest własnością ŁSM a nie Krzysztofa Cieślińskiego. 2. Na pytanie "co w takim przypadku?" - odpowiem - sprawą zajmuje się radca prawny i już jego w tym głowa aby jak najlepiej wybrnąć z zaistniałej sytuacji. Zbych
|
|
No i śpi jeszcze pewno chrapiąc łoooookrutnie.... Ryskago PS. A ja mam spodnie markowe, tzn. moje nie Markowe...:))
|
|
Wszyscy wszystko wiedzą ale nic nie powiedzą... Pacany! :)) Ryskago
|
|
Gosieńko, Dajmy szansę wypowiedzieć się Maćkowi w kwestii kozy... To może być, hmm, interesujące... Ryskago
|
|
Bezsenność w ... Łomży, prawda, Ave??? Ryskago
|
|
Ogólnie nie o to mi chodziło ale zainteresowani zrozumieją. Nie chodzi o przypadek/wypadek losowy, lecz o nasze wybory na które w późniejszym czasie niestety niewielki mamy już wpływ z powodów częściowo nie zależnych od nas. Trochę zawile ale nie aż tak bardzo :). Uśmiechnij się.
|
|
google.pl tam zobacz
|
|
Gosieńka :) Nie Wszyscy wykonawcy używają przekleństwa i wulgarnizmu ! Np. DKA nie używa przekleństw ! i niektórzy też mogo tak zrobic np. słuchałem piosenki OSTR-ODZYSKAMY HIP HOP to w wersji orginalnej jestes sporo przekleństw i mojemu staremu sie nie spodobało się a ściagnoł wersje radiowo jej z radia Trójki i jest nawet fajna i bez przekleństw !
|
|
W 1924 r. podczas obchodu "Wianków" odbyło się 6 biegów na dystansie 2000 m. . W tymże roku, podczas regat jesiennych urządzono 7 biegów z udziałem załóg Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskigo i Ostrołęckiego Towarzystwa Wioślarskiego. W następnych latach osady z innych klubów wioślarskich corocznie startowały w Łomży. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego stach
|
|
ten fon Posiada pasma GSM 850/1900, damiano zmienia to cos czy dalej ****?? nie orientujesz sie ile by kosztowala zmiana odbioru pasem zeby dzialalo wsio normalnie??nawet z tm przelutowaniem
|
|
wiecie po co wiesniakom do rekawow przyszywaja guziki?Zeby nosa rekawami nie wycierali!Alleluja!
|
|
to ja juz niewiem gdzie to doklądnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |