Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam dosc tej rzadzacej holoty... wiec warto sprubowac |
morzesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam dosc tej rzadzacej holoty... wiec warto sprubowac |
i ja sie nie gniewam gulontko ;))))
|
|
Kupuję tam od lat, i nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się, aby ta pani była nieuprzejma.
|
|
AKCESORIA SAMOCHODOWE. - pielęgnacja auta( woski, pasty ścierne, nabłyszczacze,szampony itp.) - akcesoria (klucze, rękawiczki jednorazówki, podłokietniki, uchwyty na komórki i laptopy, chodniczki, pokrowce itp.) - pierwsza pomoc ( koszulki odblaskowe, apteczki pierwszej pomocy itp) - mały tuning czyli wszystkie takie małe pierdółki typu końcówki tłumików czy folia do przyciemniana szyb itp) - PRZEDE WSZYSTKIM FACHOWA POMOC W WYBORZE KONKRETNEGO KOSMETYKU DO KONKRETNEGO LAKIERU, TWORZYWA. Bankowo było by zainteresowanie takim sklepem, większość facetów ma pier...ca na punkcie motoryzacji. Co najważniejsze , gdy kobiety lecą przymierzać , oglądać i kupować ciuszki, buciki i te pierdoły to facet na 10000000% w między czasie zajdzie do tego sklepu:) Pozdrawiam Radecki!
|
|
ciebie tu wogle niema ha ha ha
|
|
"Chodzą słuchy że Pan Prezydent Choiński poprzez swego "żołnierza" - Pana Sobocińkiego (po) robi czystki wśród pracowników." Coś ciężko mi w to uwierzyć. N-ela z umową na czas nieokreślony (a taką mają wszyscy n-ele oprócz stażystów) nie da się zwolnić ot tak sobie, bo ktoś chce sobie zrobić "czystki" jak to tu wypisujesz. Nauczyciel musiałby dopuścić się poważnych naruszeń i niewypełniania obowiązków, by być zwolnionym z pracy. Także jak dla mnie drogi - kompaniabraci (---.nat.umts.dynamic.eranet.pl) wypisujesz bzdury i siejesz propagandę. Tylko ciekawe po co?
|
|
kebabom też sie wkrótce do du*py dobiorę bo za dużo tego syfu w Łomży ..
|
|
ja jadam tylko na rogu na pe ka e sie tam co pientro jest dzis jadlem to mi pot po dópie ciek tak goronco na tym stryhu
|
|
Witam! Orientuje się ktoś z was czy w soboty jest otwarty w Łomży jakiś Bank ?
|
|
Hej :) Czy wiecie może czy fitness na Kazańskiej będzie czynny w wakacje czy zostanie zamknięty z końcem czerwca?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |