sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mam dosc tej rzadzacej holoty... wiec warto sprubowac

morzesz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mam dosc tej rzadzacej holoty... wiec warto sprubowac

i ja sie nie gniewam gulontko ;))))

Kupuję tam od lat, i nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się, aby ta pani była nieuprzejma.

AKCESORIA SAMOCHODOWE.
- pielęgnacja auta( woski, pasty ścierne, nabłyszczacze,szampony itp.)
- akcesoria (klucze, rękawiczki jednorazówki, podłokietniki, uchwyty na komórki i laptopy, chodniczki, pokrowce itp.)
- pierwsza pomoc ( koszulki odblaskowe, apteczki pierwszej pomocy itp)
- mały tuning czyli wszystkie takie małe pierdółki typu końcówki tłumików czy folia do przyciemniana szyb itp)
- PRZEDE WSZYSTKIM FACHOWA POMOC W WYBORZE KONKRETNEGO KOSMETYKU DO KONKRETNEGO LAKIERU, TWORZYWA.

Bankowo było by zainteresowanie takim sklepem, większość facetów ma pier...ca na punkcie motoryzacji. Co najważniejsze , gdy kobiety lecą przymierzać , oglądać i kupować ciuszki, buciki i te pierdoły to facet na 10000000% w między czasie zajdzie do tego sklepu:)

Pozdrawiam Radecki!

ciebie tu wogle niema ha ha ha

"Chodzą słuchy że Pan Prezydent Choiński poprzez swego "żołnierza" - Pana Sobocińkiego (po) robi czystki wśród pracowników."

Coś ciężko mi w to uwierzyć. N-ela z umową na czas nieokreślony (a taką mają wszyscy n-ele oprócz stażystów) nie da się zwolnić ot tak sobie, bo ktoś chce sobie zrobić "czystki" jak to tu wypisujesz. Nauczyciel musiałby dopuścić się poważnych naruszeń i niewypełniania obowiązków, by być zwolnionym z pracy.
Także jak dla mnie drogi - kompaniabraci (---.nat.umts.dynamic.eranet.pl) wypisujesz bzdury i siejesz propagandę. Tylko ciekawe po co?

kebabom też sie wkrótce do du*py dobiorę bo za dużo tego syfu w Łomży ..

ja jadam tylko na rogu na pe ka e sie tam co pientro jest dzis jadlem to mi pot po dópie ciek tak goronco na tym stryhu

Witam!
Orientuje się ktoś z was czy w soboty jest otwarty w Łomży jakiś Bank ?

Hej :)
Czy wiecie może czy fitness na Kazańskiej będzie czynny w wakacje czy zostanie zamknięty z końcem czerwca?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org