Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Noworodek zmarł. "Lekarz powiedział, że nie ma czasu?" |
nie fazzi nie ma na to czasu bo robi patelnie moherom w nocy teraz musi odsypiać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Noworodek zmarł. "Lekarz powiedział, że nie ma czasu?" |
bilety 170 płyta (stojące) 310 sektory (siedzące) do nabycia od ręki w EMPIKU nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja mam takie pytanie. Ja nie zaliczyłem MS 10 Stycznia 2010roku. I teraz mam pytanie: czy moge złozyc papiery np: we wrzesniu to bym zaliczyl TSF i TWO i na MS bym czekal az do 10stycznia, czy 10stycznia moge dopiero znow podanie zlozyc o przyjecie do policji? Pozdrawiam
|
|
Tak, to rodzinny dom freddego krugera
|
|
crank... a skąd ta informacja że DNA gra?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdzie jest ten zakład?
|
|
Wow! Nie wiedziałem,że aż tyle wpisów będzie i tak ciekawa dyskusja.Sorry nie mogę odpisać na każdy post ze względu na ich dużą ilość,więc napiszę ogólnie. Tak więc przyznaję,że przegiąłem z tymi "niedojebami" (tak jak zaznaczył to wyżej vespos) i za to serdecznie przepraszam ,ale pozostałe argumenty podtrzymuję. Dumą nic nie zdobędziecie. Te posty jeszcze bardziej utwierdziły mnie w przekonaniu,że młodzi ,którzy pozostali w Łomży to ludzie bez ambicji i tchórze. Nie każę nikomu opuszczać Łomży na stałe! Chodzi mi tylko o to ,że młody człowiek powinien wyjechać w świat i rozwijać się,np. skończyć dobre studia albo jechać za granicę i zarobić dobrą kasę. Siedzenie w Łomży i praca za 1000zł w jakiejś hurtowni albo stacji benzynowej to bezsens,który mija się z celem. No chyba,że każdy z forumowiczów ma ciepłą posadkę w Urzędzie Miejskim,Policji itp itd ,no to wówczas zwracam honor i przyznaję,że nie warto wyjeżdzać ;) Prawda jest niestety taka,że 3/4 młodych ludzi w Łomży zasila szeregi roboli na podst. umowy zlecenie albo o dzieło w hurtowniach,stacjach benzynowych,budowach,sklepach typu Biedronka albo Media Expert itp itd ,studiując jednocześnie w Jańskim albo na Poznańskiej ,co dla mnie jest kompletną głupotą ,bo czas leci i taka praca stałą posadką nie jest i potem nawet do CV nie będzie co wpisać...
|
|
eeuuuaa koles idz do niego i zobacz
|
|
wiedza w Twoim przypadku jest słowem obcym
|
|
Misiek1989 : "nie podoba się że nie ma kapel rockowych? to przyjdzie i dajcie studentom na to pieniądze." o stary a na kapele discopolo panów DJ i innych hip hopowców kasa sie znalazła tylko nie na kapele rockową? wiem że lubisz hip hop ale jedna kapela rockowa to stanowczo za mało. tyle z mojej strony
|
|
Zwracasz sie do mnie??? to nie za bardzo, a co Ty tez masz owsiki??
|
|
fazzi a co ty tam w tej stolicy takiego osiągnąłeś że tak się tu wymądrzasz na tym forum światowcu za Buga:D ja mam dla ciebie dobrą radę. Codziennie rano staraj się czytać listę najbogatszych. Jeśli cię na niej nie ma, idź do pracy gównozjadzie;)
|
|
Dystroier napisał(a): > pojawił się menda społeczna ty to tobie na starym rynku > nasrali na klatę ??chyba tak jak tam ile patelni wylizałeś > moherom ??? jak tam umeblowany masz chociaż swój rynsztok > zadziwiasz mnie w kazdym poscie cytujesz slowo -rynsztok czy tam sie wychowales as ze tak Ci utkwil w pamieci?
|
|
haha szczebiotka po takim chamie jakim jest fazi trzeba jechać a jak ty go bronisz to po tobie też bede jechał jak po szmacie a wychowałem się w Łomży i nie nazwałbym tak swojego miasta więc wybieraj
|
|
No tak... Po co wyjeżdzać zdobywać doświadczenie zawodowe,wykształcenie,usamodzielnić się... Lepiej siedzieć u rodziców na ich utrzymaniu ,a zapracowane 1000zł w hurtownii przepić w Yamie ;) Mamusia ugotuje,posprząta,wyprasuje,da jeść,wypierze itd ;) Tatuś czasem sypnie na piwo i pożyczy grata na którego pracował całe życie... No i życie idzie,idzie jak na spidzie -kolejny stracony dzień ;) Prawda Panie Dystroier? ;D
|
|
Szukam dobrej i taniej krawcowej ktora troche przerobi mi sukienke, chodzi o zmniejszenie jej w biuscie. Kogo mozecie polecic? Szczebiotka nie udzielaj sie w mym poscie! rudy błazen z druhem
|
|
pierwszy zestaw jest lepszy wg mnie ponieważ ma lepsze grzechotki w tym drugim te plastikowe grzechotki to się wyrabiają
|
|
;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |