wtorek, 21 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
List ukraińskiego poety - "Dziękuję ci, Polsko!"

A poza gnojem ;D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: List ukraińskiego poety - "Dziękuję ci, Polsko!"

to trzeba prosić o piwko w czystej szklance ;P

feder piszesz do mnie ?? czy obok mnie ??

jade dzisiaj (23.05) do Warszawy okolo godziny 21
mam 5 miejsc wolnych
cena - 25zł

Konrad
514986797

M@ster, nie bądź przykry, szklanki MAJĄ BYĆ CZYSTE W KAŻDYM MIEJSCU, GDZIE ZAMAWIASZ COŚ DO PICIA.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Skoro miasto i lokalni sponsorzy skąpią to zlećmy zrobienie imprezy osobom z zewnątrz. Możemy wreszcie zrobić coś więcej niż tylko narzekać , że w Łomży się nic nie dzieje. Wreszcie możemy mieć na to wpływ. Poświęćmy tę chwilę na uzyskanie choćby odrobiny szansy na prawdziwą imprezę. Łomżyniacy do dzieła ;)

Mnie brudne szklanki nie rzuciły się w oczy, ale piwo ciepłe (i to nawet butelkowe z lodówki) tak. I też nie rozumiem po co na barze stoi menu z dziesięcioma rodzajami kawy, skoro nie podają żadnej z nich.

Hej bracia z Łomży!!! Pisze z Ostrołęki, chcialbym zwrocic sie do was z prosba abyscie wsparli nas w tej akcji, oddzielnie mamy male szanse, ale razem mozemy doprowadzic do tego ze ta impreza odbedzie sie w naszym regionie a nie na drugim koncu Polski. Narazie mamy spora przewage ale do konca jeszcze daleko, napewno razem byloby nam latwiej, PRZYŁACZCIE SIE DO NAS BRACIA !! RAZEM MOZEMY WIECEJ !! PODBIJMY WSPOLNIE POLSKE !! z gory DZIĘKUJE za wszystkie glosy, jak mozecie do dajcie tez znac znojomym bysmy razem bawili sie przy darmowych leszkach :)

Też jestem z Ostrołęki. Wczoraj u nas z okazji Dni Ostrołęki odbył się koncert Afromental oraz Roberta Gawlińskiego. Głównym sponsorem był browar Łomża. Więc nie można za bardzo narzekać na nasz regionalny browar. Mega Impreza LECHA zapowiada się bardzo atrakcyjnie. Jak dla mnie to bez różnicy czy odbędzie się w Ostrołęce czy w Łomży, ważne, aby odbyło się to w naszych okolicach. Jak na razie na to się zapowiada. Jeśli pod koniec głosowania, wygrywałoby jakieś miasto z drugiego krańca Polski, przydałoby się wesprzeć, któreś z naszych miast, które będzie się liczyć w stawce.

Czy w Łomży są organizowane kolonie do Gliczarowa Górnego.??
lub w gdzieś w góry.????

Do Gliczarowa Górnego to się kiedyś na oazy jeździło :)

Skontaktuj się z łomżyńskim oddziałem TPD, co prawda na stronie pustki ale Ostrołęka robi wyjazd m.in. w góry więc i u nas coś powinno być.

http://www.moja-ostroleka.pl/moja-ostroleka-artykul-ostroleckie,1240049171,arch1240352084.html

Dziękuje:)

samochod jest moj tyle ze na ojca :)
na mandat tez mam ale szkoda mi tak oddac 3 banki .

Tak jest organizowany wyjazd do Gliczarowa Górnego przez Diecezję Łomżyńską <oaza>.

Policja powiadomiona:)

Jak Cross to Forty albo Poligonowa tam za basenem . Fajny teren wchodzic w zakrety albo se poprostu posmigac . jak dobrze poszukasz to i hopy znajdziesz

dokładnie !! wiecej ruchu i samozaparcia ;)

i co on bedzie tam robil?

nawet gdy ma biale zeby??????????????

VizeV-kiedy dostales ostatni raz pala???????taka co sie sama przykleja do skory???

cyt Kinga_79 "A poza tym skąd wiesz czy nie sprzątam , dlaczego wszystkich wrzucacie do jednego worka..." - no to się pytam, sprzątasz??
Pies w bloku to pomyłka, teraz to wiem gdy już nie mam psa, jest teraz w o wiele lepszych rękach ma gdzie biegać, załatwiać swoje potrzeby i nie jest tylko kanapowcem który przewraca się z kąta w kąt, nie wychodzi na dwór trzy razy dziennie bo akurat jest ktoś w domu i może poświęcić mu czas.
Jeśli jednak ten pies już jest w bloku to trzeba się zająć nim tak, żeby nie srał i nie lał do piaskownicy i żeby psie kupy nie walały się po chodnikach a na wiosnę gdy śnieg topnieje miło byłoby nie widzieć psich klocków co krok. Kinga nikt nie pisze źle o zwierzętach i niszczeniu przyrody, gdzie pan psa wyprowadzi tam pies naleje, chyba że biega bez smyczy a to jest wina tylko człowieka, właściciela psa. Stąd ta dyskusja, trzeba myśleć gdzie się psa wyprowadza.
A co do przyrody Kinga, piękny widok tam klocek, tu klocek i slalom gigant, żeby nie wdepnąć. Po prostu rewelacja.

A ja nie mam do nich uprzedzenia i będę im kibicował tak samo jak ŁKS-owi. Tylko skoro tacy jesteście zacietrzewieni na nich to po groma jeździcie do nich na zakupy?

gosik83 poczekajmy trochę :) Jak na razie temat jest założony kilkanaście minut ,a jest południe i wielu forumowiczów jest w pracy :)
Może trollom znudzi się pisanie tutaj i dyskusja będzie na poziomie ;] Czas pokaże... Wiem,że większość wie,że mam rację.Przynajmniej częściową,a niestety prawda w oczy kole...

pozdruffka

Fazzi przepraszam bardzo a co takiego ty osiągnąłeś w tej stolicy? No oczywiście po za tym że tam dojechałeś i nabrałeś manier z Pudelka i Pomponika:) czyli warszawskich.
A twój post świadczy jednak o tobie żeś też zacofany głąb jak i reszta tobie podobnych emigrantów właśnie z takich wiosek i miasteczek którzy teraz właśnie w 90% składają się na społeczeństwo Warszawy bo prawdziwych mieszkańców stolicy zostało może z 10%.
I niestety w Europie ta stolica ma oblicze również zacofanego miasta z którego europejczycy z innych stolic się naśmiewają a to właśnie za sprawą takich zacofanych głąbów jak ty którzy wyemigrowali z wiosek i miasteczek i którzy łykają wszystko co im ten świat chce wcisnąć włącznie z gównem;) Także przestań już tu wypisywać brednie i się nie ośmieszaj oraz nie obrażaj ludzi gównozjadzie;)

"Przemądrzałość jest jednym z najbardziej pogardy godnych rodzajów głupoty"

101 pracowników straży miejskiej w Łomży?

Karwik-niesamowite miejsce na odpoczynek na mazurach

I jak pracujesz już: )
Zarobki słabe i firma się nie rozwija. Także dobrze jej nie wróżę. Pewnie mają jakieś dofinansowanie i tylko sobie dadzą zarobić.

wszyscy wyjada, szpital zamkna, browar, i galerie
wszyscy wyjada do Warszawy i okolic

do której Marzenie otwarte ktoś wie
poniedziałek - piątek??
sobota -niedziela??

Witajcie. Był ktoś moze na weselu w domu weselnym Roginski w Zabielu? Jak wyglada sytuacja z jedzeniem, bo menu maja bardzo duze, jest z czego wybierac, a jak z jakościa?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org