Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Śmierć kobiety po porodzie w krakowskim szpitalu." |
Misiekelo Misiekelo Misiekelo Misiekelo Misiekelo Misiekelo Misiekelo Misiekelo KC xD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Śmierć kobiety po porodzie w krakowskim szpitalu." |
Jeździsz przez Pułtusk, czy jakoś dobijasz do Ostrowi? Jeżdżę przez Pułtusk, ostatnio poprawili w nim nawierzchnię i całkiem sympatycznie się teraz tam jeździ. Trochę dłuższa trasa ale drogi równe i przede wszystkim mały ruch. Nie ma tego wyścigu szczurów jaki był swego czasu zaraz za Wyszkowem w stronę W-wy. :)
|
|
Jak tu milutko, aż dziwne. Anka318 wszystko zależy jakie masz towarzystwo jesli ludzie potrafia sie bawic i szaleć każde miejsce jest dobre, jestem w podobnym wieku ostatnio bawiłam sie w Yamie dużo dzieciaków, mało miejsca, ale ze swoja ekipą wyszalałam i powygłupiałam sie:) Pozdrawiam i kolorowych senków.
|
|
Dzięki za rady! pozdrawiam
|
|
Proponuję czerpać przykład z wielkich polaków... "Spieprzaj dziadu".
|
|
SP4_1234 -TY chyba jestes z sanepidu czy jak?? Ktos rozkreca biznes a tu trafi sie "esteta"..... Nie byłem tam ale sądze ze warto sie wybrac. Pozdrawiam
|
|
az miło sie czyta:)
|
|
Nie zapominaj też o częstych korkach w okolicy Serocka i Legionowa. Via Baltica jedyną nadzieją.
|
|
<> , gdy ten temat zakładałem, to nie wiedziałem, że to śmietnik :-)) a poza tym oddychaj głęboko, to podobno uspokaja :-) raz, dwa, raz, dwa, raz, dwa ..... i tak przez około 3 minuty, pozdrawiam :-))
|
|
Niestety nie możesz liczyć że kierowca zostanie ukarany mandatem, widocznie była taka potrzeba aby tam stanąć wiec nie szukaj dziury w całym. Wzorowy kierowco!!! (?)
|
|
fanko z tą różnicą że "pocoinaco" to mój nick wiec nie było potrzeby aby pisać to oddzielnie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hej. W większości województw są chore terminy na Ms nawet do 8 m-c trzeba czekać. Czy ktoś zdawał w Rzeszowie, Radomiu albo Kielcach, bo tam terminy są rozsądniejsze. jeśli ktoś zdawał w tych KWP to niech napisze jak poszło i jak tam jest. Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
no cos Ty... przecież się udzielasz, więc pragniesz być zauważany i właśnie wtajemniczony, żeby wszyscy widzieli, jak potrafisz pojechać dziewczynie i wtedy zbierasz oklaski, nieee... ;> suuuuperrrr...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |