poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cenzura w TVP Dzisiejszy program Jana Pospieszalskiego "Bliżej" został zdjęty

Ludzie, na komunię to zaprasza sie tylko najbliższą rodzinę. A jaki sens zapraszac wszystkich pociotków w liczbie 50sztuk? Dla prezentów? Bo ja nie wiem dlaczego to i po co.

Chcę przypomnieć, że niektórzy może nie mają takich pieniędzy i nie stać ich na wystawne obiady, nawet w domu. I tym dzieciom potem jest przykro w szkole, gdy inne chwala się tym co dostały. Quady, PS3 jakieś, laptopy, skutery. Bezsens.

Sami nakręcamy tę spiralę, odpowiedzialność spoczywa w ogromnej części na rodzicach. To rodzice uczą dzieci swoim zachowaniem postępowania, które często należy potępić. Nie bądźmy tylko społeczeństwem konsumpcyjnym. Są wazniejsze wartosci w wychowaniu młodego człowieka, niż kasa.
Przecież skromna uroczystośc to nie znaczy, że o chlebie i wodzie. Ale skromna to znaczy religijna, a nie dla mamony i prezentów i aby się pokazać.

Trochę rozumu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cenzura w TVP Dzisiejszy program Jana Pospieszalskiego "Bliżej" został zdjęty

Komunia syna w zeszłym roku :

Katering 50 zl od osoby (przyjechali poustawiali , podali , sprzątneli ) bylo super .

Prezent : rozne, bez wodotrysków .

a najlepszy prezent dla malego komunisty :)

i tu wszystkich zaskocze . ZEGAREK na ręke

i nie ważny był xbox i takie tam, najważnieszy był zegarek

Sami bylismy zaskoczeni

chyba jesteś tam głównym eksponatem.

Re: Cenzura w TVP Dzisiejszy program Jana Pospieszalskiego "Bliżej" został zdjęty

To jak z nim chodzisz to chociaż pisz Czeczen z dużej litery!

Nie nie moi drodzy:)
Sprawa w sądzie aby uslyszeć przepraszam to szalenstwo i glupota, zwlaszcza za taką głupotę.

Wiekszosc osób na allegro w komentarzach reaguje duzo gorzej.

Kiedyś wy coś kupicie, sprzedawca przysle wam chłam, i w komentarzu zrobicie swoje, a za pare dni moze pojawic sie odpowiedni list w skrzynce:)

Kolego ale tu chodzi o brak wpłaty, którą łatwo udokumentować a nie o niezadowolonego klienta . Sam wystawiłem 3 negatywy do transakcji ale były one umotywowane.

Kama13 byłabym Ci bardzo wdzięczna jakbyś podała mi namiar na tego Jancewicza (bardziej by mi odpowiadała wizyta prywatna jeśli ma jakiś inny nr czy adres). Napisz mi na maila : iwcia002@wp.pl

A klaudiusz dzięki też na namiary na dr Kruszewskiego :)

chodzi mi juz o drugi spór , za wulgarne słowa

Ty chyba chcesz zadbać o swoją emeryturę ,kosztem innych.

Sikorskiego przy krzyżówce ze Spokojną. Niedaleko Restauracji Korona.

w zamian meczety.....

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

i..?

Ja nie mam zarzutów co do tego "lokalu". Jest tam czysto, ładne wnętrze i bardo smaczne jedzonko. Nie mam negatywnych uwag. Oczywiście jest trochę chaosu jak zajedzie jakiś autokar :-)

VizeV mów za siebie a nie za nas, ...

Antoni Ty tam lepiej gryź tą krate w piwnicy moze wyjdziesz za jakie 2 miesiace ^^

sorry martuska, nie przeczytałem posta powyżej!

słuchaj stary jakieś 1000-1500 zeta ! musisz wiedzieć że masz znikome szanse przeciwko policji...powodzenia!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org