Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Harmonogram wywozu śmieci |
Piwo dość dobre z 3 miesięczną datą ważności. Na razie wyszła partia "na rozpoznanie", tak słyszałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Harmonogram wywozu śmieci |
ale to było dobree ;P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
otwarte
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zbieramy ekipę na busa na ten koncert, to jak jesteś zainteresowana to się możemy jakoś zgadać...
|
|
chyba slyszysz jak on to mowi.... wcale nie uprzejmie.. a wresz sie z pretensja i zloscia.. ale mozne ruscy krzyczeli to do tych kamerzystow, ze pare osob sie zebralo i nagrywalo i chcialo ich nastraszyc zeby odeszli. Czas wyszstko pokaze. narazie trzeba wpolczuc rodzinom ofiar...
|
|
gabok heardaklis - ile miałyście pkt jak można wiedzieć/ zapytać??
|
|
do ciebie moge sie podlaczyc od tylu hehhe tak samo z atakiem na WTC tez jestecie tacy madrzy???? co do zlecenia i wykonania ataku... Rzad trzyma nas za mordy!!! wierzysz w media ktore mowia ze to zwykly wypadek
|
|
2012 zbliza sie nie ublagalnie
|
|
;]
|
|
Nie mogę narzekać na tę pizzerię, zawsze smacznie i pizza ciepła. Może jakieś pojedyncze potknięcia? Jednakże moim faworytem jest nadal Chilli Pizza :) Ostatnio często zdarza mi się zamawiać z Czterech Pór Roku i też mogę jedynie pochwalić.
|
|
I jak wam idzie? Ja płynnie przeszedłem z 1 paczki fajek dziennie do 3ml płynu/dobę. W tym temacie możecie składać mi gratulacje ( ;] ) i dzielić się własnymi wrażeniami związanymi z e-paleniem. Pozdrawiam.
|
|
po co przeplacac jak mozna taniej kupic :D widac ze ciemny jestes :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |