Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cześć Jego Pamięci! |
Izoldzia nie kradna ?????? hehe a to dobre w kauflandzie tluka na potege
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Cześć Jego Pamięci! |
Markiz on szukal okazji zeby Ci skroic ta fure hehe
|
|
Re: Cześć Jego Pamięci! |
Witam Tak jak w temacie mam pytanie: Gdzie w Łomży jest mechanik, który robi dobrze rozrząd no i oczywiście nie jest zdzieraczem?
|
|
Jedź do Foltyńskiego na Elżbiecin. Jakie auto?
|
|
Polecam mechanika na Poznańskiej zaraz przy małych rondach.Tel.694437424 Możesz dogadać się co do ceny.Ja osobiście jestem zadowolony.
|
|
Jadę w środę do Warszawy, mogę zabrać 4 osoby za cenę biletu. Duży komfortowy samochód. Wyjazd ok godz 6.00 Proszę pisać na adres: rysik07@wp.pl oddzwonię na przysłane numery albo odpiszę własny nr
|
|
Wielkie mi halo :)
|
|
anetka89 czekam na wz a Ty? ABO składasz?
|
|
Nie chce mi się wierzyć w cała tą historie spiskową, ale jeśli była takowa - to i tak my szaraczki sie nigdy o tym nie do wiemy. Możemy sie tylko domyślać. Jednak, jeżeli po katastrofie dziwnym trafem, będą ginąć powiedzmy tzw. "świadkowie" czy to w wypadkach samochodowych lub w innych zdarzeniach losowych - to to już będzie jakiś znak, że coś jednak było i ktoś próbuje to zatuszować. Np. Biskup Cieślak zginął tragicznie w wypadku samochodowym. Sam w sobotę, zegnał ofiary katastrofy pod Smoleńskiem. Obserwujcie i wysuwajcie wnioski.
|
|
Kempisty
|
|
robisz problem z byle gowna.... uspokoj sie idz do garow
|
|
dokładnie,pytaj społeczniaków. rudy błazen z druhem
|
|
Hej, podsylam filmik, ktory wydaje mi sie byc ciekawy: http://www.youtube.com/watch?v=KCOQFymMP5Q Pozdrawiam.
|
|
Dosłownie-i tak dojdę tych młodziaków co mi dzieci powyraszali. Autor: zielarz666 (---.internetia.net.pl) Data: 19-04-10 16:15 robisz problem z byle gowna.... uspokoj sie idz do garow zielarz666 a moze ty weź się za sagan a nie piszesz głupoty leszczu
|
|
Biess(pieczny) i słusznie zrobisz - masz mój szacunek. Gdyby więcej takich jak Ty - gości z jajami kochających swoją rodzinę i broniącej ją - było wśród nas, to by gówniarstwo tak łba nie podnosiło. Powodzenia! lomzanin
|
|
Grzymała jest z PiS, śp. Prezydent też reprezentował tę partię - czyli kampania wyborcza - ot, i cała tajemnica. Po prezydent Kaczyński może i prywatnie był ujmującym i miłym człowiekiem, ale dla Łomży nic nie zrobił.
|
|
szkoda że mnie tam nie było ten chwast by dopiero skakał aż miło !z tym, że nie po samochodach ludzi !
|
|
na rycerskiej.masz o tym artykuł...
|
|
Na kopy takich *********ów i patrzeć tylko czy jeszcze żyją !!! rudy błazen z druhem
|
|
Cholewicka jest najlepsza
|
|
Jarnuty ale nie tanio
|
|
za darmo to tylko fiut stoi i broda rośnie, są w Łomży firmy ,ktore produkują takie wyroby,więc nie ma problemu z zakupem-powodzenia
|
|
jak beda kladli kostke i zrywali plytki to zagadaj... mi tak w ogrodku ulozyli za jakies tam grosze :)
|
|
samuraj - a w jakim samochodzie?
|
|
jak w temacie.moge zabrac 1 osobe
|
|
Ahmed mylisz się on nie zrobił tylko dla Łomży ale dla całego naszego państwa Polskiego, każdy go oczerniał i robił z niego niedobrego. Tak naprawdę to była jedyna osoba która ukrócila drogę najwiekszym złodziejom w tym kraju. Powinniśmy miec trochę szacunku dla tych co zginęli i dla ich rodzin które w ulamku sekundy zostały pozbawione najbliższych im osób. Wstydzcie sie nawet w takiej sytuacji ich oczerniac.
|
|
o której jedziesz i o której wracasz?
|
|
na ulotkach nie kupisz se bmw ...
|
|
hehe ;-) tak zostali wychowani . lelumel
|
|
ABO żłoyłam 17marca w KSP a punktów mam 143. Liczysz na następny pobór?
|
|
nie ma szans perełka:) musisz skombinowac szukany numer od kogos ze znajomych:) numery nie lecą numeracją dla miasta:)
|
|
Na Legionów na pewno Ci źle nie ustawią. Jest nowy dobry sprzęt oraz diagnosta nie byle jaki więc zrobi Ci to też porządnie a i ceny nie są wysokie. Ma zowsze Łomża
|
|
21.12.2012 godzina 12.o0 sekund 23 milisekund839 minimikrosekund 3232. koniec swiata nastąpi:) dajcie spokój przeciez tego nijt nie wie a ci cali majowie to pewnie nie zdązyli dokonczyc tego swojego kalendarza bo wyginęli a wszyscy srają ogniem:) spoko loko bedzie dobrze:)
|
|
:)
|
|
Jeśli dobrze widze to ciała jakieś są na zdjęciach ... czyli nie wszyscy spalili się tak jak do koła piszą , ale co się wydarzyło na prawde nigdy sie nie dowiemy !
|
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7800656,54_Czeczenow_juz_na_wolnosci__Zarzuty_dla_czterech.html
|
|
nie wiecie moze gdzie mozna kupic maluszka wyrejestrowanego a moze ktos widzial u kogos taki samochodzik albo przynajmniej gdzie dostane do niego czesci glownie silnik i skrzynie???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |