poniedziałek, 20 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
...a jeśli ktoś nie wierzy...?

A to ciekawe, bo mam nke za 48:)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ...a jeśli ktoś nie wierzy...?

Edit:
W KSP juz jest dostepna lista rankingowa, u mnie pozytywnie:DDD
Na 26kwietnia mam sie wstawic w Piasecznie, dostal sie jeszcze ktos z Podkarpacia?

glazurnik

hahah łatwe i dobre zarobki nie zależą tylko od tego jakie technikum skończyłeś. Nie ma co Ci tłumaczyć bo i tak widać że nic z tego nie zrozumiesz.

na taki ktory ci sie podoba

Elektromechanik...

Jeżeli już Wawel to powinno to się wydarzyć po weryfikacji historycznej, po opadnięciu emocji spotęgowanych żałobą. To jest tragedia co się wydarzyło ale nie powinno się postępować pochopnie. Nie byłoby szeptów i krzyków na ulicach.
Jestem przeciwny pochówku na Wawelu ale i tak już nic się nie zrobi i powinno się to uszanować.

To ty sam decyduj na co chcesz iść nie zapominaj że to już nie wybór gimnazjum a twojego wykształcenia zawodu na przyszłość.

Ma ktoś z Was w najbliższym czasie MS w Rzeszowie?

w sumie to nie macie sie co dziwic, jaki autor... taki temat.

Zwolennikom spiskowej teorii dziejów proponuję 10 głębokich wdechów i chłodny kompres na czoło.Bez takich środków zaradczych za chwile napiszecie,że pył wulkaniczny nad Europą to też robota Rosjan.Pękają z zazdrości,że tylu VIP-ów ma przylecieć na uroczystości pogrzebowe,więc robią co mogą,żeby wszystko zepsuć!

JAKI WYBUCH TEN CO WYJEBALY DWIE TONY PALIWA ODRZUTOWEGO BARANIE ZWLOKI SPALONE DO 50 A ON SIE PYTA JAKI WYBUCH JESZCZE RAZ BRZECZYSZCZYKIEWICZ JESTES LEPSZY NIZ MILIONY FACHOWCOW NA CALYM SWIECIE TERAZ ZAJMIJ SIE WULKANEM BO PUTIN GO WYJEBAL ZEBY PLANY WSZYSTKIM POPSUC JESTES ZALOSNY CHCESZ TO WIERZ W TYN **** ALE NIE MASZ PRAWA NORMALNYCH LUDZI NAKLANIAC DO WIARY W ZAMACHY ITD

dzięki za Pezeta i Limo, tylko dlaczego Pezet ma wystąpić w Yamie? Zdecydowanie nietrafione miejsce

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org