poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W oczekiwaniu na narodzenie JEZUSA CHRYSTUSA

Jeżeli o mnie chodzi, opowiadam się zdecydowanie za N-ką. Mam, nie narzekam, wręcz pochwalam - bezcenne - zatrzyać czy cofnąć film o moment wyjścia po herbatkę czy piwo:)))))Nie wiem czy w innych TV dekoder daje takie możliwości, ale N na pewno tak.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W oczekiwaniu na narodzenie JEZUSA CHRYSTUSA

Ja polecam Przedszkole nr 4 (przy ulicy Spółdzieleczej). Chodziła tam moja córeczka, zarówno do żłobka jak i przedszkola. Byłam bardzo zadowolona. Panie są tam miłe, myślę, że dobrze się dziećmi zajmują. I same przedszkole jest ładne, częściowo wyremontowane i posiada plac zabaw, co jest też bardzo ważne, zwłaszcza teraz na wiosnę :) Serdecznie poleceam innym mamom.

tan budynek stoi na skrzyżowaniu ? jak się jedzie do wety z ronda w dół przy 2 lo ?

No to co WOJNA!??? Czy tego chcecie? Zastanówcie się idioci co wypisujecie i co pokazujecie!
A skad wiecie że to nie są wystrzały z amunicji borowców lub części samolotu lub milicja odgania potencjalnych gapiów którzy mogli by rozszabrowac to co ofiary miały przy sobie!!! I dlatego te krzyki uciekajcie stąd!
Debile jedne widzicie że ktos kręci wami jak zydzi słońcem!:)))))

haha zamachy, wojna...ludzie co wy bierzecie i gdzie to kupujecie że takie wizje macie:))) ja też chce....

Niestety nie udało mi sie i tym razem ktoś wie kiedy może byc kolejny pobór?

Lotnisko...

Kola czy ty byłas w rosji? Tam mogą ci zabic w biały dzien na środku rynku i nik nic nie powie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org