Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyniki do rady z liczbami |
Zbychch, Ależ ja wcale nic nie gadam, a jeśli idzie o efekty akustyvczne to słychać jeno klekot klawiatury i klikot myszki...:)) NN, Głupi głupiego zawsze wyczuje i właśnie that's why my się rozumiemy, co nie?? Ryskago PS. Zbychch, Ty mnie wielce intrygujesz... Już Ty dobrze wiesz dlaczego...:)) M.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyniki do rady z liczbami |
News, Racja SIĘ to na pewno nie pozwoliłabym ADALLKowi ostrzyc, bo zgodnie z sugestią Ptysia pozostałoby jedynie jeedno wyjście - na ZERO!!!! Więc może lepiej przetestować wcześniej na piesku...:) Ryskago
|
|
Ptysiuuuuu!!!! :DDDDDDDDDDD Ryskago
|
|
Takie gazetyto beda w muzeum i bedzie strona otwozona z moim tematem "tramwaje" hehe
|
|
Ja też wiem doskonale :))
|
|
Thanks, Tiger! O nie, nie, nie! - powinno byc: Dziekuje bardzo , Tygrysku! ... zanim tu mnie znowu sie nie oberwie ... :) No ale tak powazniej - fajne zdjecia, a szczegolnie do gustu przypadla mi ... ta brzoza. Jeszcze jedno pytanie, nawiazujac do jednego z tematow, tu na Forum: "Czy w Lomzy bija" (ale to chodzi a ta kre na Narwi): Czy dalej saperzy rozbijaja kre przed nowym(starym?) mostem? Bo to tez takie swoiste wydarzenie zapowiadajace rychla Wiosne i tak kojarzace sie z Naszym miastem. Pozdrawiam, wychu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |