niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wyniki do rady z liczbami

Zbychch,

Ależ ja wcale nic nie gadam, a jeśli idzie o efekty akustyvczne to słychać jeno klekot klawiatury i klikot myszki...:))

NN,
Głupi głupiego zawsze wyczuje i właśnie that's why my się rozumiemy, co nie??

Ryskago

PS. Zbychch, Ty mnie wielce intrygujesz... Już Ty dobrze wiesz dlaczego...:))
M.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wyniki do rady z liczbami

News,

Racja SIĘ to na pewno nie pozwoliłabym ADALLKowi ostrzyc, bo zgodnie z sugestią Ptysia pozostałoby jedynie jeedno wyjście - na ZERO!!!!
Więc może lepiej przetestować wcześniej na piesku...:)

Ryskago

Ptysiuuuuu!!!! :DDDDDDDDDDD

Ryskago

Takie gazetyto beda w muzeum i bedzie strona otwozona z moim tematem "tramwaje" hehe

Ja też wiem doskonale :))

Thanks, Tiger!
O nie, nie, nie! - powinno byc: Dziekuje bardzo , Tygrysku! ... zanim tu mnie znowu sie nie oberwie ... :)
No ale tak powazniej - fajne zdjecia, a szczegolnie do gustu przypadla mi ... ta brzoza.
Jeszcze jedno pytanie, nawiazujac do jednego z tematow, tu na Forum: "Czy w Lomzy bija" (ale to chodzi a ta kre na Narwi): Czy dalej saperzy rozbijaja kre przed nowym(starym?) mostem?
Bo to tez takie swoiste wydarzenie zapowiadajace rychla Wiosne i tak kojarzace sie z Naszym miastem.
Pozdrawiam, wychu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org