wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Czerniawski !!!!

kibice ŁKS i Jagielloni maja pojednac sie dla Pary Prezydenckiej

lelumel

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Czerniawski !!!!

Pare lat temu pojechalam na forty na rowerach ze znajomymi. Przeszlismy sie kawalek po drodze piaszczystej nie po trawie a spodnie do kolan byly czarne od kleszczy. Lepiej tam nie chodzic.

na starym rynku jest ich niewiele wiecej jest przy Kosciele Miłosierdzia Bożego przy Ołtarzu Papieskim albo tam dalej gdzie sa pomniki ofiar tam byl skladany dla Nich Hold przez wojsko i Łomżynskich radnych bylam tam i widzialam wiec naprawde mozna i tam zapalic Znicz tak jak ja to zrobilam.Nasza Łomża chyba nie za zbytnio cierpi z powodu tej katastrofy...a to jest naprawde ludzkie cierpienie i ból....Wyrazy współczucia dla rodzin i bliskich tych zmarlych[*]

Syreny zawyły, a młodziaki w kosza tłukli na skate parku jak gdyby nigdy nic... Tak jakby dwie minuty mogły coś zmienić w ich "karierze koszykarskiej", a mogli dać przykład pięknej postawy, kiedy mało ku temu okazji.

Wafel może ktoś nie przestrzega podstawowych form zachowania higieny osobistej. Wiesz raz w tygodniu kąpiel ... i okazuje się że np. w niedzielę odkrywamy kleszcza z środy. Co jest akurat przykre.

A co do kleszczy, to zaraza przeklęta... Mam dwa duże psy i niema spaceru po, którym nie znalazł bym tych sku***. Preparaty, obroże itd.itp. Nic nie dają. To samo tyczy się środków i preparatów dla ludzi, jeżeli sku*** uparty to się przyczepi, a niestety cali się nie spryskamy/wysmarujemy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org