czwartek, 20 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Papież nie brzydzi się marskizmem

Mam pół rocznego psa ,gdy jadę z nim to wymiotuje co mam robić

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Papież nie brzydzi się marskizmem

oooooooooooooo czizessssssss

znowu salony kosm ico w nich nie takg.......
terible.......

Korzystałem ze wszystkich tu wymienionych lakierników z wyjątkiem lasvegas.który tu się reklamuję i z czystym sumieniem polecam Sałackiego ,ale nie w Piątnicy tylko na Polowej.

A to trochę dziwne bo akurat mieszkam na sybiraków i teraz stoi 1 tir z cyrku na placu, a dwa na drodze więc nie wiem czy się odbędzie, a na stronie cyrku pisze że odbędzie się ale 17 kwietnia

Wielkie uznanie dla tych, co tak szybko i sprawnie zorganizowali wywieszanie flag z kirami na ulicach naszego miasta.
Opuszczone są też flagi przed ratuszem.
Natomiast przed Pomnikiem Ofiar Katyńskich przy ZSE oraz przed Pomnikiem Sybiraków przy ul. Katyńskiej zaledwie kilka zniczy...

ja kiedyś robiłem u sałaty dwa auta i szczerze to była masakra co oni zrobili. może od tej pory się coś poprawiło ale niesmak pozostał.

ja z toba pobiegam :)

juz troszke czasu mieszkam.;p
to co kolega ma ochote biegac wieczorkiem..?

.. trochę mnie wkurza to określenie "klienci detaliczni"... Używasz togo określenia jakoś tak jakbyśmy byli...hmm..jakimiś gównami za przeproszeniem... Ale w końcu o takiego "klienta detalicznego" walczycie, próbujecie zatrzymać różnymi promocjami itp Bo w koncu taki "klient detaliczny" pociagnie za sobą następnego "klienta detalicznego", i następnego, i z kilku "klientów detalicznych' jest cała masa korzysci więc uważam że każdego "klienta detalicznego" należy szanować..czyż nie..?

..i nawet nie jesteś z naszego województwa..? Pisałeś ze nie jesteś z Łomży ale tu pracujesz..i opłaca ci się tak dojeżdżać..? w imię czego to wszystko..? Wydaje mi się że łżesz perfidnie.. Ale cóż..

inny wtedy byl kontekst wyprawy, draniu.
tu, w locie do katynia, sytuacja nie byla tak nagla, jak wtedy.
dzisiaj byla oficjela, wtedy (gruzja) wyprawa byla swoistą partyzantką zorganizowaną w emocjach.

wiec skoncz powtarzac insynuacje komuchów wyczytane na jakims onecie.

rudy błazen z druhem

ja niewiem

To dlaczego dziennikarze nie mogli wejść na teren , czarne skrzynki z samolotu już ma Rosja i już widzę jak je nam udostępniają . Nie mogę zrozumieć jak doświadczony pilot z tak ważną załogą mógł zignorować ostrzeżenia i ryzykować życie aby wylądować . To co dziś się stało to ogromna tragedia ,która zmienia raz na zawsze oblicze Polski .

wes wylacz ten avatar bo az zal mi sie ciebie robi ;/

A M-audio Axiom? Bardzo fajny sprzęt,Prokeys nie posiada niestety padów co do produkcji jest cholernie przydatne,a pady w Akai podobno są słabe..

sałata z piątnicy....3 auta firmowe spieprzył nawet koloru nie potrafili dobrac .po 4 miesiącach rdza wychodzi. zamiastdobrze wydrzec lub usunąc poszpachlowali i tyle a auto rude zaczyna byc.odradzam.....

no mogl Prezydent nawet nic tym razem nie powiedziec, ale pilot mial w glowie tamta sytuacje z gruzji, wiec tak sie skonczylo.
to juz jest dosc prawdopodobne, ale w swojej rozciaglosci podchodzi pod smutny, ale jednak przypadek (bez winnych).

Kurde faktycznie orlik na ul.Katyńskiej jest...
chwała i cześć wszystkim poległym...

TRAGEDIA I BÓL - Niech im ziemia lekką będzie.........A Wy więcej szacunku dla siebie jak brakuje go dla innych...!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org