Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Papież nie brzydzi się marskizmem |
Mam pół rocznego psa ,gdy jadę z nim to wymiotuje co mam robić
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Papież nie brzydzi się marskizmem |
oooooooooooooo czizessssssss znowu salony kosm ico w nich nie takg....... terible.......
|
|
Korzystałem ze wszystkich tu wymienionych lakierników z wyjątkiem lasvegas.który tu się reklamuję i z czystym sumieniem polecam Sałackiego ,ale nie w Piątnicy tylko na Polowej.
|
|
A to trochę dziwne bo akurat mieszkam na sybiraków i teraz stoi 1 tir z cyrku na placu, a dwa na drodze więc nie wiem czy się odbędzie, a na stronie cyrku pisze że odbędzie się ale 17 kwietnia
|
|
Wielkie uznanie dla tych, co tak szybko i sprawnie zorganizowali wywieszanie flag z kirami na ulicach naszego miasta. Opuszczone są też flagi przed ratuszem. Natomiast przed Pomnikiem Ofiar Katyńskich przy ZSE oraz przed Pomnikiem Sybiraków przy ul. Katyńskiej zaledwie kilka zniczy...
|
|
ja kiedyś robiłem u sałaty dwa auta i szczerze to była masakra co oni zrobili. może od tej pory się coś poprawiło ale niesmak pozostał.
|
|
ja z toba pobiegam :)
|
|
juz troszke czasu mieszkam.;p to co kolega ma ochote biegac wieczorkiem..?
|
|
.. trochę mnie wkurza to określenie "klienci detaliczni"... Używasz togo określenia jakoś tak jakbyśmy byli...hmm..jakimiś gównami za przeproszeniem... Ale w końcu o takiego "klienta detalicznego" walczycie, próbujecie zatrzymać różnymi promocjami itp Bo w koncu taki "klient detaliczny" pociagnie za sobą następnego "klienta detalicznego", i następnego, i z kilku "klientów detalicznych' jest cała masa korzysci więc uważam że każdego "klienta detalicznego" należy szanować..czyż nie..? ..i nawet nie jesteś z naszego województwa..? Pisałeś ze nie jesteś z Łomży ale tu pracujesz..i opłaca ci się tak dojeżdżać..? w imię czego to wszystko..? Wydaje mi się że łżesz perfidnie.. Ale cóż..
|
|
inny wtedy byl kontekst wyprawy, draniu. tu, w locie do katynia, sytuacja nie byla tak nagla, jak wtedy. dzisiaj byla oficjela, wtedy (gruzja) wyprawa byla swoistą partyzantką zorganizowaną w emocjach. wiec skoncz powtarzac insynuacje komuchów wyczytane na jakims onecie. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ja niewiem
|
|
To dlaczego dziennikarze nie mogli wejść na teren , czarne skrzynki z samolotu już ma Rosja i już widzę jak je nam udostępniają . Nie mogę zrozumieć jak doświadczony pilot z tak ważną załogą mógł zignorować ostrzeżenia i ryzykować życie aby wylądować . To co dziś się stało to ogromna tragedia ,która zmienia raz na zawsze oblicze Polski .
|
|
wes wylacz ten avatar bo az zal mi sie ciebie robi ;/
|
|
A M-audio Axiom? Bardzo fajny sprzęt,Prokeys nie posiada niestety padów co do produkcji jest cholernie przydatne,a pady w Akai podobno są słabe..
|
|
sałata z piątnicy....3 auta firmowe spieprzył nawet koloru nie potrafili dobrac .po 4 miesiącach rdza wychodzi. zamiastdobrze wydrzec lub usunąc poszpachlowali i tyle a auto rude zaczyna byc.odradzam.....
|
|
no mogl Prezydent nawet nic tym razem nie powiedziec, ale pilot mial w glowie tamta sytuacje z gruzji, wiec tak sie skonczylo. to juz jest dosc prawdopodobne, ale w swojej rozciaglosci podchodzi pod smutny, ale jednak przypadek (bez winnych).
|
|
Kurde faktycznie orlik na ul.Katyńskiej jest... chwała i cześć wszystkim poległym...
|
|
TRAGEDIA I BÓL - Niech im ziemia lekką będzie.........A Wy więcej szacunku dla siebie jak brakuje go dla innych...!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |