Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Kaczynscy uczetniczyli w zdradzie Polski" |
dzis wieczorkiem bede bigała to zapraszam :DD trzeba spalic troche wielkanocnych i zimowych zbednych kilogramów...:D lepiej jest pobiegac i powdychac swiezego powietrza niz siedziec przed tv i psuc oczka...^^^^^:D pozdrawiam.;p mokrego smingusa:D ,, WIARA CZYNI CUDA A WIEC TRZEBA WIERZYC ZE SIE UDA"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Kaczynscy uczetniczyli w zdradzie Polski" |
ok to do wieczorka. tylko się nie spóźnij ;P
|
|
Ja widzialem Pudziana w telewizorze :P i nawet mi pomachał
|
|
Osobiście sam się dziś zaleje :D
|
|
dsddsfsdfdsf
|
|
Z siódmych mistrzostw świata w posuwaniu na czas witają państwa Dariusz Szpakowski i Włodzimierz Szaranowicz. Dziś jest dzień rozgrywek finałowych. Eliminacje wyłoniły naprawdę najwyższej klasy zawodników, w szranki stają Speedy Gonzales, Szybki Lopez i Struś Pędziwiatr. Kto twoim zdaniem zostanie tegorocznym mistrzem? - Trudno powiedzieć, wszyscy zawodnicy są świetnie przygotowani. Trenowali pod okiem najlepszych trenerów przy opracowanych specjalnie dla nich metodach treningowych. - No, ale my tu gadu-gadu, a tu już rozpoczęły się zawody. Zawodnicy mają 5 minut na posunięcie jak największej ilości osób, pierwszy rozpoczął Speedy Gonzales. Narzucił naprawdę niezłe tępo, może zabraknąć mu siły na finisz, 10..20..30..40..46! - Świetny wynik, pozostali będą musieli nieźle się napocić. Ale teraz do zawodów staje Szybki Lopez. - I ruszył, 10..20.. ten człowiek jest fenomenalny! 60..70..77!! - Chyba nikt nie jest w stanie odebrać mu złotego medalu! Ale teraz do zawodów staje Struś Pędziwiatr. - I rozpoczął 20..50..80..eee...100...150..eee!.. 200..pierwszy rząd, drugi rząd, trzeci rząd, WŁODZIU SPIERDALAMY!!!
|
|
jasiu niesmietana powrocil hahaha
|
|
Jadę jutro (06.04.2010) do warszawy wyjazd miedzy 17-18 mam 2 wolne miejsca mogę kogoś zabrać tel. 511 85 86 86
|
|
kiedys my jako dzieci lepiej sie organizowalismy niz teraz:D
|
|
a JA pozwoliłem Sobie podnieść tą piosenkę do rangi Hymnu Tezetańskiego! Przypominam, że na forum politycznym obowiązuje Pełny Tezetyzm !
|
|
hehe a to ciekawe u nas dzieci na osiedlu krzyczą inaczej: 1.CH*je 2.Cwele yebane 3.Cioty ;-) Dzisiaj aż sie zaśmiałem jak usłyszałem...
|
|
tak samo z lodami w "malinie", mowie pani ze chce smietankowe, ona naklada waniliowe po zwroceniu jej uwagi ze jednak mialy byc smietankoweo pani mowi "a jaka to roznica???" eee? no niby kolor podobny, ale litosci!!!!!
|
|
ludzie dzwonilem kilka mc temu do orange w tej sprawie, powiedzieli ze w lomzy ich sprzet niedomaga i sa w trakcie budowy nowych stacji. a kiedy je wybuduja to hehehe sami wiecie
|
|
dziś widziałem jak kobieta myje okna w tym klubie,czyli przygotowują się do otwarcia odkąd pojawił się właściciel G zaczął się ruch wokół klubu wielkie sprzątanie.remoncik i takie tam ten lokal to się nadaje na zakład pogrzebowy lub hospicjum bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki
|
|
Jak myślicie ? Kto będzie w finale Ligi mistrzów i kto wygra? Osobiście Myślę że w finale będzie Inter i Barca. A w Finale zwycięży Włoski Inter Mediolan :D
|
|
jeśli inter nawet wygra to przegra z barcą w polfinale a nie w finale obejrzyj chlopie wyniki losowania w finale barca mu
|
|
ja se robilem cyrklem rane na pieprzyku i znikaly :) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
"W górę serca, Stolec królem jest! Stolec królem jest! Stolec królem jest!" Do półfinału przejdą Manchester, Lyon, Inter i Barca. Manchester pokona Lyon, Barcelona ogra Inter i mamy powtórkę z rozrywki, którą wygra jedynie Mas Que Un Club - FC Barcelona.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |