Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Dzięki reformie OFE Polacy dostaną wyższe emerytury. Brawo Rząd PO-PSL! |
tam codziennie sie chajcują forty ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
SM to straszna choroba Myślę , że nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo .. Ale : Leczenie SM powinno być prowadzone głównie przez lekarza neurologa, najlepiej w poradniach stwardnienia rozsianego. W momencie zaostrzeń choroby konieczna jest konsultacja neurologiczna, a w znacznej liczbie przypadków - hospitalizacja. W przypadkach przewlekłych leczenie objawowe musi być prowadzone we współpracy internisty, urologa, okulisty, rehabilitanta, psychologa i psychiatry. Leczeniem tym powinien kierować lekarz neurolog, ale leczenie objawowe przypadków przewlekłych może prowadzić lekarz pierwszego kontaktu. Leczenie SM ma trzy aspekty: 1. leczenie zaostrzeń choroby (rzutów), 2. leczenie modyfikujące naturalny przebieg choroby (immunologiczne), 3. leczenie objawów występujących w przebiegu SM. Pierwszy raz słyszę o leczeniu operacyjnym .. Jeżeli to prawda o diagnozie , mogę Ci tylko współczuć , a jeżeli szukasz naiwnych - to tym bardziej
|
|
oczywiscie ja sam nie sprawdzilem a jedynie reklame widzialem i na ich stronie przeczytalem :)
|
|
Jak by ich nie podpalali to by się nie hajcowały.
|
|
Z takich tematów sobie nie żartuję,przyjrzyj dobrze nowoczesne metody leczenia
|
|
wiem wiem ;p ale co zrobisz :P. a to takie dwie 15 latki :P
|
|
Transfery tragiczne w IST ? Chyba ci ktoś wiadrem internety podbiera.... w IST jak było tak jest, nie zauważyłem wyraźnej różnicy.... a przechodzenie w Łomży z IST gdziekolwiek to trochę fail.
|
|
i nie będzie niczego ;/ hehe niedługo wszystko pozamykają ;) i tak nie ma już prawie gdzie się bawić.
|
|
Ja mam IST najwyższy pakiet i potwierdzam pomiędzy 17-22 transfery są tragiczne(2 mbit na speedtescie) i nikt mi wiadrem internetu nie podbiera.Ale mimo wszystko bralbym IST ze wzgledu na DC++ i inne bajery.
|
|
Eee to jest nie smaczne.Nigdy tam nie byłem ,ale sposób zamknięcia mnie bardzo śmieszy.Tak się nie robi. Pozdrawiam.
|
|
ist ma to ze ma upload lepszy w porach gdy nie ma przeciazenia, vectra tego nie daje, ale prawda jest taka ze w godzinach intensywnego ruchu w sieci 15-22 predkost to 2mb wiec jak na taka firme to FAIL. zamiast dac pozadne lacze to nie chca tego utrzymac, a co za problem dac 100Mbit..? na cala lan, i tak maja tych laczy od groma, wtedy konkurencja nigdy by im nie wyskoczyla, ale to taka polityka ich ze jak ktos da 12 to oni dadza dopiero 16Mb itp troche przykre dla nas urzytkownikow, w vectrze speed jest prawidlowy za dnia i nocy, tylko jedynie co to ubolewac mozemy dan uploadem, ale cos za cos ;/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kuń by sie usmial, boki zrywac bua ha haaaa
|
|
koniec imprezy, rozgonić gnojów
|
|
Obywatel, co ty pieprzysz. Jak można ukarać organizatorów kiedy impreza się nawet nie odbyła. Dziecko, weź na luz. Jest to n-ty temat z kolei założony przez ciebie, w jednym piszesz, że sam tam byłeś i widziałeś tzw. zoofilię (chyba z muchami) a w drugim piszesz, że twoja 15-letnia córka wróciła stamtąd pijana. Proponuję byś najpierw uzgodnił zeznania z samym sobą, no ale co ci będę gadał. Wciskaj dalej kity, strasz bla bla bla, ale mam szczerą nadzieję, że większość ludzi, którzy to przeczytali mają potworną bekę z tych twoich wypocin. Ku chwale ojczyzny? Kto ciebie chował, tajny ruch narodowo-wyzwoleńczy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |