Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karta dużej rodziny. |
mam tak samo, za miesiac koniec umowy i spadam do innej sieci bo obecne orange to nie to samo co kiedys.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karta dużej rodziny. |
Treść jest ukryta
|
|
Święta się skończyły i muszę odpowiedzieć Kokoszowi. Drogi Kokosz, tak jesteś zacietrzewiony w swojej zawiści, że nawet nie czytasz dokładnie tego co napisałem, albo nie rozumiesz tego co przeczytałeś . Napisałem, że Ci ludzie nie są rodowitymi łomżyniakami, a są zasłużeni dla Łomży, a nie znam ich nazwiska. Księgozbiór to może i masz, ale tylko oglądasz jego i podziwiasz. Co do pochodzenia mieszkańców Łomży to już inny temat. Tu jest właśnie Twoja mania wielkości i bufonada. No i ta Twoja skromność. Koniec kropka. Temat zakończony. Pozdrawiam poświątecznie i zapraszam na spotkanie z historią Łomży w dniu 07-04-2010 roku godz. 17;30, kawiarenka Chata. Studencka 19 (Agrobiznes) Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
wrzuć wsteczny ... Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Zgłaszajcie to operatorom najlepiej po godzinie 18 i w ramach tych usterek dostaniecie rekompensatę ja tak robię. :))) DiDi
|
|
noooo... pada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |