Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ostatnio słuchająć Radia Maryja świadkiem bylem oto takich karygodnych "scen" |
A mowia ze tylko swinie robia do swojego koryta...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ostatnio słuchająć Radia Maryja świadkiem bylem oto takich karygodnych "scen" |
czarnulka88 a ile chcesz schudnąć kg? czy biegasz dla sportu i przyjemności?
|
|
Re: ostatnio słuchająć Radia Maryja świadkiem bylem oto takich karygodnych "scen" |
Osobiście dla mnie ich pobyt mi nie przeszkadza. Ich wygonić czy wysiedlić to tak jakby z innych krajów powypędzać Polaków, ale czy ktremr polakowi za granicą przysługują na ładne oczy większe zasiłki i prawa jak obywatelowi, który płaci na nich podatki? W tym kraju prawo zawsze było na bakier, a najlepiej naszym rządom żerować na ludziach, którzy przynoszą dochód a później publikować i się chwalić jacy to oni są cool, więc dla mnie w następnej kadencji możecie popierać nawet Czeczena, oby nie kolejnego złodzieja politycznego, bo tych nie brakuje.
|
|
jak kto lubi, ja mam po prawej
|
|
wsadz se taki co byki mają na neutralnym polu . Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie wiem co tu rozkminiać przeciez sytuacji w których dochodzi do rozstania jest tak wiele ;-) więc to nie ma sensu....no chyba ze chodzi tu małolaty i małolatki wtedy sytuacja jest jasna wykorzystał i rzucił albo rzuciła bo on zdradził ....
|
|
damianqu ----->mam 21 latek i chetnie bym z kims do towarzystwa pobiegala zeby sobie z kims pogadac;p a biegam dlatego ze jest ladna pogoda..;p dla sportu...dla przyjemnosci;DDD;p no i .......:D sami sobie dokonczcie.:D hihihi ANTY_BLM----> to jak masz ochote dalej pobiegac????:))) ps. mokrego smingusa dyngusa:DD a i chlopacy oblewajcie dziewczyny bo podobna beda miały powodzenie:DDD ,, WIARA CZYNI CUDA A WIEC TRZEBA WIERZYC ZE SIE UDA"
|
|
25 tysiecy? malo
|
|
a są jakieś gry, na których można zarobić prawdziwą kasę bez ryzyka?
|
|
tankowałem wtedy gaz do swojego poloneza i nagle podjechał Pudzian, podszedł do mnie i poprosił żebym przestawił poldka bo on nie może podjechać do dystrybutora. Czekałam za hot dogiem i kazałem mu poczekać aż dostane jedzenie, wtedy on się zdenerwował i chwycił mnie za koszulę ! Nie zastanawiając się zbyt długo odepchnąłem go i powiedziałem że ma się uspokoić, Pudzian naskoczył na mnie zrobiłem unik potem kontra, lewy na brodę i Pudzianowski padł na podłogę. Po chwili dostałem mojego hot doga wsiadłem do poldona i odjechałem.
|
|
Słuchajcie a może być taka sytuacja jak np ma fran1989, że miał pozytywny TWO, TSF, pozytywny MS i nie może się doczekać na komisję lekarską to jakoś "przełożył" by papiery do innej Komendy? :D Chodzi mi o to czy np osoba z KWP Gdańsk w trakcie rekrutacji (np po zdanym MS) mogłaby złożyć papiery w innej Komendzie Wojewódzkiej/Stołecznej? Czy nie ma takiej możliwości?
|
|
w każdym momencie możesz przenieść dokumenty gdzie chcesz...
|
|
dokładnie, zgadzam się, rasizm won!!! miejsca starczy dla wszystkich
|
|
buahaha, marna reklama!!
|
|
ANTY_BLM -----> ja teraz jestem u rodzinki i nie pamietam swojego numeru gg ale wieczorkiem ( 17 .oo) napewno napisze Ci swój numer gg. ;pp ,, WIARA CZYNI CUDA A WIEC TRZEBA WIERZYC ZE SIE UDA"
|
|
hehhehe trzeba podtrzymywac tradycje.;pppp :D
|
|
mam nadzieje ,że nie będę musiał nikomu dać po mordzie w 2 dzień świąt jak w tamtym roku :/
|
|
very funny :D
|
|
hahahahahahahaha rozwaliły mnie wszystkie hahahahaha
|
|
To zależy czy pracowałaś już czy nie, bo jak tak, to musisz mieć ze sobą świadectwa pracy z każdej pracy. Najlepiej idź do urzędu, wejdź do środka po lewej stronie i zapytaj obojętnie którą panią o spis dokumentów jaki trzeba mieć ze sobą podczas rejestracji. Oni mają tam takie małe karteczki dla zainteresowanych z wypisanymi wszystkimi niezbędnymi dokumentami potrzebnymi do zarejestrowania się jako bezrobotna. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak pięknie roztłumaczone... teraz każdy glupi trafi... a co do tego że ten pub to "DNO" to niech ktoś pokaże coś lepszego w Łomży...każdy ma tylko niewiadomo jakie wymagania.... najlepiej siedzieć w domu i sie kisić bo wszystko w Łoimzy jest do bani....
|
|
To logiczne chyba, ze rodzinny pakiet przysługuje rodznie. Sama nazwa na to wskazuje. Cwaniakom, ktorzy ze wszystkiego chcieliby korzystac tanim kosztem sie to nie podoba? Przychodzisz na basen z rodzinką korzystasz z tego pakietu, przychodzisz z grupą znajomych, korzystasz z pakietu grupowego, nie widzę tu nic skomplikowanego. Jak widać skomplikowane jest tylko dostosowanie się do regulaminu pływalni ale na szczęście nie dla wszystkich. Tylko dla tych, którzy szukają dziury w całym.
|
|
a ja myśle że rzetelny_obywatel_extra miał zabierane kanapiki w Podstawówce i teraz chce sie odegrać na całym świecie za to.... :D:D:D:D nie lubimy takich jak ty....!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A nie mozna znalezc takiego spisu gdzies w necie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mnie niezmiennie rozbraja..... JAPKO ewentualnie panowie COFAJACY DO TYLU
|
|
ocknij się rodaku |
Wszelkie wyrazy kończące się na "ą" wymawiane/pisane jako "o". Np "nie majo" zamiast "nie mają". Dorzuciłbym jeszcze "pojedyŃczy" ale tutaj istotne jest to czy wymawiamy czy piszemy:) "półtorej kilograma/tysiąca" "kontynuować dalej" "narazie" "dowidzenia" "na dworzu" "wogóle" .... i wiele innych, które popełniamy i słyszymy codziennie:) lelumel
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |