Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Schizofrenia PiS? |
Chi-Chi niom to daj jakiś kontakt do siebie i się może jakoś dogadamy :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Schizofrenia PiS? |
Ty się k...a sam rozwiń bo na razie to widzę że się zwijasz. Mój pierwszy post był brutalny ale adekwatny do poziomu tematu.Ponadto było to tylko ogólne stwierdzenie i nikomu personalnie nie ubliżałem!
|
|
i zawody strong man będą
|
|
Człowieku-nie interesują mnie Twoje problemy emocjonalne,kompleksy czy upośledzenia psychiczne,które starasz sobie odbić na forum co widać od dłuższego czasu,skoro nie masz do powiedzenia nic konkretnego nie udzielaj się.to "eeee" miało znaczyć,że nie wiesz o co chodzi?Nie można zapytać kulturalnie?Klawiatura sterująca posiada klawisze(takie jak pianino,keyboard itp) podłącza się ją do np.komputera i za pomocą odpowiedniego programu można używać różnych banków dźwięków do gry,nagrywać i komponować,w moim przypadku produkować muzykę.
|
|
Witam Tak jak obiecałem zamieszczam odpowiedź jaką dostałem: Witam Problem z nawiązywaniem połączeń (komunikat "siec zajęta" lub "blad sieci") wynika z przeciążenia naszych nadajników w Łomży(ostatnie 2 tygodnie szczególnie bo pojawiła się promocja 1000minut za 6zł i wszyscy dzwonią) . planowane jest uruchomienie dwóch nowych nadajników w Łomży, które odciążą działające obecnie stacje, jednak data ich uruchomienia nie jest jeszcze znana .Dodatkowo coś może być na rzeczy z trzaskami w słuchawce (od pewnego czasu obserwujemy takie zgłoszenia) - sprawa ta jest w trakcie weryfikacji. Jak większość z was zauważyła , natężenie tego problemu jest na obszarze , dużego zaludnienia tj na południu na bawełnie jest to sporadyczne w porównaniu z innymi lokalizacjami,.Mamy w Łomży taka samą sytuację jak 3 lata temu miał PLUS w Ostrołęce... tu też nadajniki były przeciążone bo była uruchomiona promocja darmowych rozmów ze wszystkimi w Plusie.... Więc pozostaje nam raczej czekać na zakończenie tej promocji bo..jeśli nadajnik jest przeznaczony do obsługi 1000 kart jednocześnie a korzysta z niego 3 tysiące to nie jest to zależne od nas bo statystycznie taki był ruch na danym obszarze i szacowany rozwój sieci użytkowników. |Mnóstwo osób korzysta z tej promocji wiec co tu duo mówić...U każdego może się to zdarzyć padło teraz na |Orange...
|
|
To jest odwieczny dylemat-przeznaczy na chleb czy alkohol.Zamiast rzucić te 5zł wole komuś takiemu kupić coś do jedzenia,wtedy mam pewność,że nie przeznaczy tego na procenty.A pomagać potrzebującym należy.
|
|
osobiscie posiadam M-audio prokeys 88 bardzo dobry produkt przedewszystkim przeznaczony dla PRO radze M-audio
|
|
ŁOMATKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ratuj się kto możeeeeeeeeee.
|
|
Po 1. Trzaski to juz stary problem, juz od około 2lat bywaja trzaski w słuchawce. Po 2. Ten Twój rozmówca Ameryki nie odkrył, powiedział Ci dokładnie to samo co mi w słuchawce miła Pani z numeru *100
|
|
po 3 Każdy powód jestdobry, tyle że te błędy i sieci zajęte występowały również wtedy, gdy tej promocji nie było;....
|
|
Nie podadzą ci numeru do kuriera jest to zastrzeżone pracownicy centrum mogą tylko się skontaktować z kurierem i powiedzieć ci gdzie aktualnie kurier się znajduje lub połączyć cię z nim ale numeru nie dostaniesz do niego
|
|
Gdzie w Łomży można nabyć ekologiczne produkty. Na dzień dzisiejszy interesują mnie głównie warzywa. Może w okolicy ktoś prowadzi takową produkcję ekologiczną. Z góry dzięki za informację..
|
|
Niedawno powstał sklep ze zdrową żywnością na ulicy Mazowieckiej (obok Ist i pizzerii Osteria). Nie jestem pewien, czy są tam warzywa (na pewno jakieś wędliny i mięsa), ale możesz zajrzeć i sprawdzić.
|
|
na rynku, spytaj tylko ktory chlop sam nawozi swoim ekologicznym nawozem no i jeszcze popros o informacje co jadl przed tym nawozeniem zeby nie jakiego mcdonalda czy cos ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a czydobre są z vodafona telefony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |