wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska sraczka Ukraińska

czesio to burok i fsiok

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska sraczka Ukraińska

I dobrze niech się uczą faceci gotować, w końcu z was najlepsi kucharze :)

spermą

czesio jak ty tak robisz to musi byc pewnie smaczne co?

""w silach zbrojnych naszego kraju ....

no wlasnie przysiegales "...stac na strazy Konstytucji ..."
Art. 31.

1. Wolność człowieka podlega ochronie prawnej.

2. Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Nikogo nie wolno zmuszać do czynienia tego, czego prawo mu nie nakazuje.

3. Ograniczenia w zakresie korzystania z konstytucyjnych wolności i praw mogą być ustanawiane tylko w ustawie i tylko wtedy, gdy są konieczne w demokratycznym państwie dla jego bezpieczeństwa lub porządku publicznego, bądź dla ochrony środowiska, zdrowia i moralności publicznej, albo wolności i praw innych osób. Ograniczenia te nie mogą naruszać istoty wolności i praw.
Art. 41.

1. Każdemu zapewnia się nietykalność osobistą i wolność osobistą. Pozbawienie lub ograniczenie wolności może nastąpić tylko na zasadach i w trybie określonych w ustawie.

z ciebie taki zolnierz jak z koziej dupy armata

10 lat w 25 dywizji kawalerii powietznej i jak Bog mi swiadkiem wykorzystam to czego sie nauczylem i za co placili polscy podatnicy aby chronic nietykalnosc mojej rodziny lub swojej .

jeżeli będę w pobliżu bez wahania pomogę innej osobie

rudy błazen z druhem

Licząc na przełom w śledztwie, belgijska policja zdecydowała się opublikować w internecie pełny zapis wideo brutalnej napaści w brukselskim metrze w Sylwestra zeszłego roku. Krok, który ma pomóc w znalezieniu sprawców, wywołał polemikę w Belgii.

Ofiarą napaści padł 22-letni student z Bułgarii na stażu w Parlamencie Europejskim. Na filmie widać, jak około godz. 4 nad ranem grupa czarnoskórych nastolatków zatrzymuje go na górnym piętrze stacji metra w centrum miasta, gdzie mieści się galeria handlowa, kopie brutalnie, a następnie zrzuca na dolny poziom, na tory. Policja szacuje, że upadek nastąpił z wysokości 7-10 metrów.

Policja zdecydowała się pokazać film zmontowany z nagrań z zainstalowanych na stacji kamer bezpieczeństwa, ponieważ po trzech miesiącach śledztwa wciąż nie trafiła na trop napastników. Liczy na informacje dzięki filmowi, na którym widać wyraźnie ich twarze. Dlatego film został pokazany w prywatnej stacji telewizyjnej RTL i udostępniony w popularnym serwisie internetowym youtube.com. Kończy się apelem o udzielenie informacji o sprawcach pod podanym numerem telefonu.
Belgijskie media piszą szeroko o filmie ze względu na budzącą skrajne emocje drastyczność prezentowanych scen. Dotychczas policja unikała prezentowania scen przemocy, ograniczając się do pokazywania wizerunku sprawców, jeśli była konieczność zwrócenia się o pomoc ze strony społeczeństwa. Niektóre serwisy internetowe, zamieszczając link do filmu, zdecydowały się na uniemożliwienie dyskusji internautów na ten temat z uwagi na brutalne sceny. W ten sposób unikają też zamieszczania rasistowskich komentarzy.

Mimo poważnych obrażeń młody Bułgar przeżył napaść; w ciężkim stanie przebywa wciąż w jednym z brukselskich szpitali.

http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/swiat/belgijska-policja-ujawnia-film-z-brutalnej-napasci-w-metrze,56138,1

nie wiem ale jak dla mnie to sie za darmo wpier.ol nie dostaje no chyba ze te malpy byly rasistami

ILONKA23 napisałaś że w Łodzi masz wyznaczony termin na Sprawnościówke dopiero na lipiec to znaczy, że już nie wysyłają na to po dwóch tygodniach od złożenia dokumentów? Bo ja chciałam jechać zaraz po świętach złożyć papiery i tak się zastanawiam że trzeba było to zrobić wczesniej a nie teraz czekać do lipca.

jakich argumentow ? raczej tobie ich brakuje

czyżbyś dalej świat oglądał przez pryzmat dzieciństwa i mieszkania u rodziców

masz rodzine masz dzieci ? watpie

ciekawe jakbys zareagowal jak twoja zona wraca ze spaceru z dzieckiem i mowi ze ja czeczeni zaczepiali
nie zdarzylo sie to raz

takie sa wakacje w rodzinnym miescie

lelumel

o jajco :D

badyl530 wybacz, mój post nie był skierowany do Ciebie, tylko do magdaleny.
I wierz mi, ze widziałam zapewne więcej świata niż ty i na tacę nie dam...

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org