Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polski rząd coraz częściej szpieguje nas w Google |
Do : klint_istlud . Sorry, może żle to opisałem, ale widzisz, ze mnie taki mleczarz, jak ... Chodziło o to , że mleko z rzekomym terminem przydatności do 18. 08. 2010 , przechowywane przeze mnie o przepisanych warunkach, po tygodniu od zakupu nabrało jakiegoś dziwnego smaku. Ponieważ jest kryzys, nie wylałem tego płynu, a napęłniłem nim miseczkę kota. Skutek ? Kot liznął i tak zaczął uciekać , że prawie o ścianę się zabił. Czegoś takiego nigdy nie było z mlekiem z Ostrołęki, Grajewa czy Piątnicy. W rozmowie tel. na ten temat jeden ze znajomych, pracownik mlekowity uświadomił mnie w ten sposób , iż wyjaśnił, że to normalne, tak ma być , ponieważ tenże zakład zatrudnia na zlecenie-umowę kilka młodych dziewcząt, których zadaniem jest sprawdzanie termnu ważności w sklepach. Jeśli termin kończy się, mleko natychmiast jest zabierane do zakładu , przelewane do kartonów z inna datą ważności i raniutko znowu trafia do sprzedaży. Nie wiem, jak jest, ale coś w tym chyba musi być ; przekonałem się o tym nie raz. I nie tylko o mleko chodzi ! Pozdrówka .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polski rząd coraz częściej szpieguje nas w Google |
te meble to z ktorego wieku? i w jakim stylu?
|
|
a ten mecenas to nie były Kurator ŁKS-u ?
|
|
Prostuje'' używane''
|
|
Numer mogę podać jak coś Skakałem w białymstoku. Koszt z operatorem kamery itd chyba 700/800zł normalny bez 400/500zł/ http://www.youtube.com/watch?v=v0IHy0TJF1k
|
|
Chyba wiem co pisze bo wystarczy ze spojrze sie w lustro i mam dowod na to ze mam racje- przestrzenie miedzy zebami sa jakbym nie patrzyla. Przykry widok- dlatego nie polecam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
kaczorki: no ladne ubranko. w sam raz na dzialce pokopac.... ;] btw fiolet zostal juz tak oklepany i przechodzony, ze najlepszym dla niego miejscem sa teraz stragany pod dworcem i grzebaki w biedronce... :P btw2: blog fajny, tylko, jak dla mnie, strasznie próżny... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |