Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o p.Barbarze Kuczałek? |
Czego nie wiem Ptysiu?? Ryskago
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o p.Barbarze Kuczałek? |
Tyle co Ty o Krakowie... Ryskago
|
|
Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 10-03-05 18:45 taki zawodowiec nie wypije piwa jak chce mu sie pic tylko denaturat lub spirytus. PTYSIU_BAWEŁNA Ja tam rozumiem Ptysia :) Zawodowców ci u nas dostatek, pod moimi oknami zwłaszcza... :( Często w bramie pozostawiają ślady swojej obecności w postaci pustych butelek po spirytusie salicylowym i innych wodach brzozowych. Masz rację Ptysiu - oni piją żeby zapomnieć, że piją... :( Ryskago
|
|
Czy ktoś może dać namiary na jakąś firmę piorącą tapicerkę w samochodzie? Tylko jakąś spawdzoną bo jak raz koledze uprali to tak przemoczyli siedzenia że grzejniki do środka wstawiał aby wysuszyć.
|
|
Po cholerę stolica w krakowie??? Ja tam wolę, żeby było jak jest... Ryskago
|
|
Jakie miasto chcielibyście mieć za stolice ?Bo moim zdaniem Łomża sie do tego nadaje. A jakie sa wasze poglądy na ten temat ? Ma zowsze Łomża
|
|
Polski to za duży bubel bedzie.
|
|
hmmm Marka tak ale tylko na wyprzedaży bo na pieniążkach nie śpię! co do np. kosmetyków to kupuję tańsze bo sa praktycznie takie same jak te po 50-70 zł. jeśli chodzi o ksiązki to kupujac zwracam uwagę na czcionkę. Ciuszki tylko na wyprzedaży.... podsumuwująć: można wyglądac dobrze i czytć sporo nie płacąc dużo :) Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
ja jak nie mam nic do powiedzenia to siedze cicho
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |