sobota, 08 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Macierewicz z pieśnią na ustach zbiera fundusze dla poszkodowanych "expertów"..

sprawdz czy wogole sa bo mogli zapomniec wsadzic lub dokrecic, a w sumie jak robiles to u mechanika to nie powinien robic łachy zeby sppowrotem zajrzec do pojazdu jesli w jego zakladzie po wymianie czesci dzieje sie cos z samochodem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Macierewicz z pieśnią na ustach zbiera fundusze dla poszkodowanych "expertów"..

zawsze jest jakis powod

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Re: Macierewicz z pieśnią na ustach zbiera fundusze dla poszkodowanych "expertów"..

Najpierw zobacz co oni wrzucają do koszyków, które zazwyczaj służą do zbierania pieniędzy.

Z tego co słyszałem to były to kartki na których ludzie deklarowali dziewięciomiesięczną modlitwę za dzieci.

Zresztą wystarczy popatrzeć na zdjęcie i widać, że to nie pieniądze.

he chciałeś być bystry a tu muka :)

To były kartki z numerami PIN do kart buheheh i deklaracją ile kto wpłaci

Dobrze strzyże i maluje pan Arek na Sadowej,polecam.

ja tam widze banknoty:)

mawi podaję link do chyba takich samych felg . ja swoje BMW sprzedałem a felgi zostały. http://moto.allegro.pl/item968262901_bmw_e36_15_komplet_oryg_alufelg_wroclaw.html

było przyjść i zobaczyć co tam było wrzucane, a nie oceniać coś o czym nie ma się zielonego pojęcia

Moim zdaniem najlepsza jest pani AGATA na mickiewicza 53.Fryzjer i stylista w jednym.Naprawde polecam

zalezy jak masz placone jesli stala pensja czy placone od kilometra na reke dostajesz w granicach 1400-2000 zl

zalezy ile wypije, im wiecej wypije, tym wiecej zarabia

Na teoretyczne pytanie zadane w poście odpowiedzi udzieliły dwie, maksymalnie trzy osoby.

Reszta zaczęła jak zwykle PIERDOLIĆ od rzeczy i rozmywać swoimi śmiesznymi rozkminkami powyższy temat. Udowodniliście, że jesteście totalnymi DEBILAMI i szkoda dyskutować z wami na jakiekolwiek tematy - zarówno te "na poważnie" jak i na te traktowane z przymróżeniem oka (jak powyższy).

Po prostu szkoda na was klawiatury...

Dziękuję, dobranoc.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org