Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie |
Tak a psy zgarna nas. Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie |
ADALL a zwłąszcza jak ja jestem w gazecie jest mój post to nieożna tego na skup. ania niewiem dokladnie gdzie :(
|
|
A co Cie to obchodzi cycq jA CHCE sie wypowiedzieć i wypowiadam sie.
|
|
Butelka przecież smKU NIEZMIENI ![]()
|
|
Czy sa na forum ludzie rozrzutni ? albo bogaci ?
|
|
Ptys lepiej z Grzesiem nie zadzieraj.... bo on Cię widzi..... Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Było to pytanie wyłącznie do kobiet , ale widzę , że niektóre meny utożsamiają się z babską nacją. Czyżby nie do końca wykształcone geny?
|
|
Też mam wrażenie że Mister "Ptysiu91" chyba sobie niektórymi wypowiedziami licznik podbija. Dają jakąś nagrodę za najwięcej komentarzy? Nie bronię Tobie tego ale faktycznie widać Ciebie w każdym wątku i co gorsza, cześć odpowiedzi to "nie wiem, nie mam pojęcia". Forum służy m.in. do tego że gdy nie wiesz czy nie masz zdania to się nie dopisujesz. Chyba że pytanie jest skierowane bezpośrednio do Ciebie ale takich tu nie widać. Pozdrawiam.
|
|
i takie dzieci naoglądały boba budowniczego i chcą budować wszystko :D
|
|
... kiedys bylem zagorzalym przeciwnikiem "firmowek". Po co przeplacac, jezeli mozna miec to samo za rozadna cene. Ale z wiekiem dochodze do wniosku, ze czasem warto dorzucic pare zlotych, zeby miec cos po prostu w przyzwoitej jakosci. A tak troche obok tematu, slyszeliscie o takiej "modzie" ze nosisz firmowe rzeczy, koszmarnie drogie i naprwde dobre, ale takie ktore nie maja zadnych znakow firmowych, zupelnie nic. Ludzie albo widza i wiedza ze masz smak... albo zupelnie tego nie czuja :) Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |