Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO na krawędzi upadku |
i tak tego nikt nie bedzie czytal to pisz nawet na 5 stron haha :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO na krawędzi upadku |
Helo:) jeżeli nie musicie na siłę pracować to nie składajcie tam swoich cv bo to strata czasu, pracodawca jest niewypłacalny żaden z obecnych ani byłych pracowników do dnia dzisiejszego nie otrzymał wynagrodzenia za miesiąc luty, w umowie termin płatności to 12 marca a jest 22 ODRADZAM IQ SERWIS
|
|
Duża kawiarnia z ciastkami, lodami, goframi z organizacja imprez dla dzieci (np. urodzin) agroturystyka z atrakcjami np. ze stadniną koni, zwierzętami, wioska indiańska.
|
|
Dead Space -50 zł lub wymiana na jakiś inny tytuł.
|
|
kaufland butik z prasa galeria stokrotka butik z prasa
|
|
Drogi Garfieldzie, te osoby, które nie dostały wypłaty zatrudnione są przez agencje pracy tymczasowej. Owa agencja nie wypłaciła pieniędzy swoim pracownikom. Tak więc nie wiem dlaczego iqserwis ma odpowiadać za tę agencję. Poza tym ja, mam umowę z iqserwis i wypłatę dostałam talk jak większość pracowników. P.S. Módl się żeby tego postu nie zobaczył Prezes tej firmy, bo nie ty sprawę zrobisz tylko on zrobi Tobie sprawę w sądzie. Trzymaj się ciepło. :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |