środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marian Kowalski (Ruch Narodowy) kontra Polsat.

Nikt nie mówi, że PWSiP to zła uczelnia i że kształci nie na poziomie. Jednakże pewnym wyznacznikiem wartości uczelni jest to ilu jej absolwentów znajduje pracę w branży po swoim kierunku i do tego w naszym mieście Łomży. Śmiem twierdzić, że nie wiele, nie biorąc pod uwagę formy zatrudnienia jaką jest staż bo na staż ze środków PUP biorą wszystkich, a po roku dziękują z powodu braku etatu w firmie nie mogą przedłużyć współpracy. Zatem po co uruchamiają kolejny kierunek? Żeby powiększyć rzeszę bezrobotnych z wyższym wykształceniem. Po administracji naprawdę nie ma pracy w Łomży. Tym samym nie zniechęcam do studiowania - nauka rozwija człowieka i daje mu szersze perspektywy myślenie, ale tylko tyle, nie ma szans na pracę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marian Kowalski (Ruch Narodowy) kontra Polsat.

JP -JESTEM PEDALEM

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

no juz sobie pouzywaliscie ! a teraz marsz po rozum!!!!!!!!!!!i jeden z drugim nie proboj tlumaczyc brudu!!!!!!!!!!!! uderz w stol a nozyce sie odezwa????

"Y" - II Zarząd LWP

a ty "probój" nauczyc sie pisac

86-218-07-07 tanio syzbko i bardyo dobrze naprawiaja sprzet agd

ja chce moge dac ci jakies 60-80zl yaleyz w jakim stanie

ta liga z zzłożenia jest dla takich nie co oldbojów i nie tylko więc z pewnością będzie kolorowo jak ruszy :)

"Y" - II Zarząd LWP

Nie jestem przekonany do tego, że ostatnie ataki na policjantów były bezpośrednio motywowane hasłem JP. W większości były to ataki na policjantów w cywilu więć okoleptycznie napastnicy raczej nie byli w stanie poznać czy to policjant czy po prostu jakiś pan Józek. Tak czy inaczej ci (celowo z małej litery) chłoptasie próbowali by zrobić krzywdę osobie, która zwróciła im uwagę. To jest pospolita patologia, z którą należy walczyć. Ona była jest i będzie, dlatego nie wiązałbym JP z tymi zdarzeniami.
Inną sprawą jest, w jaki sposób doświadczeni policjanci, po przeszkoleniu, po badaniach sprawnościowych, ze znajomością technik samoobrony nie dali rady młodocianym oprychom... Tu też jest problem, bo jeśli dwóch 17 - latków zabiło czynnego policjanta to coś jest nie tak. Niech ten policjant będzie nawet zwykłym "gryzipiórkiem" ale w jakiś sposób badania sprawnościowe co jakiś czas przechodził...

^^ Nom tak,tak. Zna się ten nowoczesny język porozumiewawczy no nie?.. Zenit napisał(a):

> Widzisz jak szybko się dogadaliśmy:)

a kto chce biegać? ja profesionalny biegacz moge startować :D ale nie ma biegaczy dobrych w lomzy;) gdzie biegniemy?:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org