Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Popis obłudy |
ma ktoś może informacje czy w Łomży znajde całodobowego weterynarza? sprawa pilna!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Popis obłudy |
88 :) wypij i za mnie:D hehe:) już nie dożo zostało do 100!
|
|
Uzbierałem cos ponad 90 jak bede miał ok 110 odpowiedzi bede miałpewnosc ze wygralem. JESZCZE RAZ WSZYSTKIM DZIEKUJE WYPIJE ZA WASZE ZDROWIE!!!!
|
|
sory 99:) heheh lelumel
|
|
Uczyłem się, w PG1 teraz uczę się w I LO... Teraz wybrałbym inaczej, poszedłbym do PG 6. Ludzie na poziomie, nie ma chamstwa i patologii (porównuje z PG1). Jest grupa "metali”, ale to kilka góra kilkanaście osób... dziewczyn z jeżem na głowie nie ma, bo nauczyciele na to nie pozwalają... nie ma zielonych, różowych włosów dekoltów do "pasa”, więc dla rodzica córki myślę, że rozwiązanie odpowiednie. Zdanie o tej szkole miałem jak większość (patrz wyżej) informacje z drugiej ręki, które na PG6 i ILO nie zostawiają suchej nitki a tu naprawdę nie jest tak źle. Jednak myślę, że powinna to być decyzja córki a nie twoja...
|
|
piwko
|
|
masz
|
|
całodobowa pomoc jestem prawie pewna że jest u Ołdziejewskiego na Wojska Polskiego przed kościołem Jankowskiego
|
|
:-)
|
|
dzieki wielkie
|
|
Sporo już się uzbierało :)
|
|
Iron workes -- żelażni robotnicy, Tak dokładnie bo oni specjalizowali się w budowach konstrukcji metalowych.I zdjęcie też właśnie przedstawia ten etap budowy. lelumel
|
|
Mundur mam w stopniu kapitana ale powojenny i dwa medale.
|
|
opcja "Szukaj" !!!!!!!!!!!!
|
|
Moja odp.dotyczy postu Daniela.
|