środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy polskie elity wyginęły ?

Donald nie przesadzaj od galerii do jakiegokolwiek osiedla jest kawałek drogi. Poza tym inwestor podpisując umowę zobligował się do przebudowy skrzyżowania więc nie powinno być tak źle. Szczerze bardziej czekam na Narew. Taka galeria na obrzeżach jest ciekawszym pomysłem chociaż z drugiej strony ten pusty plac zarośnięty po pachy nie wygląda najlepiej. Nie mam nic przeciw Venedzie chociaż w tym miejscu widziałbym inną budowlę np. porządną halę, która jest chyba w planach.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy polskie elity wyginęły ?

komendant testuje każdą kandydatkę osobno...

wyprasuj zelaskiem przed demonstracja,

jezeli podczas lekcji

pewnie juz sa, w III lidze ??????????

A potem wszystkie na raz.

ja pisałam podanie w styczniu.zanosiłam do urzędu na ul.polną.w 2008 roku była tworzona lista i dopiero jak wszyscy z tej listy dostaną mieszkania to wtedy będą tworzyc nową.za kilka, kilkanaście lat.ale przedtem jakaś komisja odwiedza "chętnych" i sprawdza w jakich warunkach mieszkają.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org