niedziela, 16 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a niech już Pis dorwie się wreszcie do władzy, może będą na wierzbie gruszki ros

A ja popieram splitera25. Za co go mieli zamknąć? Widać był na tyle trzeźwy, żeby o własnych siłach wrócić do domu. Pewnie prosił, żeby go nie zatrzymywali, bo po co komuś zbędne rachunki za nocleg?
Współczuję rodzinie, ale myślę, że ludzie na siłę szukają sensacji. Nikt nie mógł przewidzieć, że tak się to wszystko skończy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a niech już Pis dorwie się wreszcie do władzy, może będą na wierzbie gruszki ros

Szukam elektromechanika, który zna FORDowska elektryke. Większość fachowców nie podejmuje sie, m.in starszy dobry pan elektryk na sosnowej.

Re: a niech już Pis dorwie się wreszcie do władzy, może będą na wierzbie gruszki ros

maci może do niego numer? jeżeli można oczywiście, a może wiecie za ile ściąga CODE z radia.pzdr

jako ekstremalnie niestandartowy prezent proponuje koran

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

acha dzieki

mnie nigdy nie chcieli wypuścić

tel.506251669 kobieta wie co robi , ok 1,5 godziny koszt 60 zl .Imienia niestety nie pamietam .

rambo mi kiedys w vectrze sciagneli code z radia za darmo nie wiem jak teraz na przeciwko 4plus tam gdzie alarmy robia !!!

Jechał rolnik drogą polną na zakręcie w słup p....ł. Prawda jest taka, że jak Polak gdzieś wyjedzie to mu nikt za darmo żadnych pieniędzy nie da, no chyba że samochód, ale to zazwyczaj sam sobie bierze. Nawet w Polsce jak straci się pracę itp. to może z głodu umrzeć i każdy biurokrata ma to w 14 literach. A Czeczeni chodzą tylko po mieście w miarę dobrych ciuchach i płacą nowymi stówkami. I ok! Nie jestem przeciwny temu, aby uchodzcom było w Polsce żle. Ale trzeba dać im jakąś pracę, zamiatanie ulic, jakiekolwiek zajęcie. Myślę, że wtedy nikt by do nich ogólnie nic nie miał.

A mnie cieszy następny obiekt gastronomiczny t.j.drewniany domek, widziałam takie w wielu miastach są bardzo ładne,ważne aby jedzenie było smaczne.Czytając wszystkie wypowiedzi,nie podobały mi się słowa nijakiego axella1 ,co za wredny typ,zazdrośnik.

może i ja swoją puszczę, A4 b5, na te radio nie ba bata, żaden kalkulator

Mam niewielką wadę wzroku,okulary to dla mnie nie za dobra wygoda i wogóle za nimi nie przepadam,gdzie polecacie aby iść na wizytę w celu dobrania i kupna na miejscu (o ile to możliwe) soczewek?jak z cenami?

Czy ktos sie orientuje ile zarabia kierowca zatrudniony w MPK (czerwoniaki) na etacie w Łomży?

najniższa krajowa + staż

Przyjdzie czas ...

Ja na codzien chodze w oklarach a czasem na jakies wjscia wkładam soczewki.Na pierwszą wizyte umówiłam sie wlasnie w okularium.Trzeba prywatnie.Wizyta kosztuje 70 zł i w cenie jest para soczewek na 2 tygodnie.A teraz kupuje soczewki w salonie Pryzmat koło kontaktów.Jenda soczewka kosztuje ok 20.Wiec para ok 40 plus do tego płyn do ich przechowywania.Mała butelka kosztuje ok20 zł. To jest cena soczewek miesięcznych.Ostatnio kupiłaam tam trzymiesięczne to w sumie 60 zł z płynem.

a niech już Pis dorwie się wreszcie do władzy, może będą na wierzbie gruszki ros

M.in na Allegro i księgarnie internetowe.

aj te glupie dzieci

Przyjdzie czas ...

nigdzie już nie kupisz

niech już Pis dorwie się wreszcie do władzy, może będą na wierzbie gruszki ros

smiejecie sie a to powazna kasa i sama nie wiem czy sie cieszyc, ze tyle mam czy marwic, ze tyle bede musiala oddac :D

http://www.ultrasonline.com/ref/ktos1926/

możesz uznać to jako darowizne;), ale radze ich- przynajmniej narazie nie wydawac, jeśli firma ma księgową dopatrzy się pomyłki i wtedy zwrot tych pieniędzy wydaje się konieczny więc oby do końca miesiąca hehe, powodzenia;)

szanelka nie słuchaj

zgodnie z prawem bankowym oraz na pewno z Twoją umową rachunku bankowego masz obowiązek zwrotu tych pieniędzy bez zbędnej zwłoki od momentu powzięcia wiadomości o nieprawidłowym przelewie.

Zrób to jak najszybciej. Inaczej może być to potraktowane jako kradzież. Pewnie byś się wytłumaczyła, ale po co Ci to?

a jesteś chyba poza tym przyzwoitym człowiekiem?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org