Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rocznica śmierci ks.Jerzego Popiełuszki |
Z chwilą zakupu auta przejmujesz również ubezpieczenie, które obowiązuje do 14 dni (jak dobrze pamiętam) od daty zakupu. Jest to czas na przerejestrowanie auta, lecz nie jest to wiążące w żadnym stopniu z firmą, gdzie auto było ubezpieczone do tej pory, gdyż jak rozumiem to kupiłeś tylko auto, a z tamtą firmą nie podpisywałeś żadnych dokumentów, więc przy przerejestrowaniu ubezpiecz gdzie chcesz a tamtym się nie przejmuj, wtedy auto zmieni nie tylko właściciela, ale i firmę ubezpieczeniową. Powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rocznica śmierci ks.Jerzego Popiełuszki |
delta okna -sprzedawca .To ogłoszenie ukazuje się najdłuzej,chyba jeszcze lepsza firma
|
|
no właśnie jak to jest z tą deltą-bo jak dzwonili do mnie to zrazili mnie jakimś szkoleniem 2tygodniowym w Augustowie chyba...?
|
|
pisanie to kwestia przyzwyczajenia według mnie, ja bez rysika daje rade sobie. wiadomo na klawiaturze qwerty gorzej sie pisze ale na zwykłej jest dobrze. w samsungu avila jest duzo gorzej pisać według mnie. a bateria to trzyma tak jak pisał Łukasz1984, w zalezności od tego jak sie korzysta, ale jak tylko dzownisz i smsy piszesz to 4 dni spokojnie
|
|
dobrego masz męża
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zastanawia mnie jak do tego podchodzi nasza Straż Wiejska W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
w git sa :):)
|
|
Ha ha :D Ciekawe czy są kagańce dla psów rasy York i Chihuahua ? :D A tak poważniej to : UCHWAŁA NR 413/LXIV/06 RADY MIEJSKIEJ ŁOMŻY z dnia 26 kwietnia 2006 r. w sprawieuchwalenia regulaminu utrzymania czystości i porządku na terenie miasta Łomża ROZDZIAŁ IX OBOWIĄZKI OSÓB UTRZYMUJĄCYCH ZWIERZĘTA DOMOWE, MAJĄCYCH NA CELU OCHRONĘ PRZED ZAGROŻENIEM LUB UCIĄŻLIWOŚCIĄ DLA LUDZI ORAZ ZANIECZYSZCZENIEM TERENÓW PRZEZNACZONYCH DO WSPÓLNEGO UŻYTKU § 21. 1. W miejscach publicznych psa należy prowadzić na smyczy, a psa wykazującego agresywność i psa rasy uznawanej prawnie za agresywnego dodatkowo w kagańcu. źródło: http://www.lomza.pl/bip/zalaczniki/art/090415101316.pdf Czyli Daniel86 ma rację. Pozdrawiam :)
|
|
jak duża impreza to będzie, na ile osób?
|
|
Temat już taki był http://www.slub.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=105&Itemid=75
|
|
gdzie w lomzy mozna sprawdzic i ewentualnie wymienic szczotki w silniczku dmuchawy powietrza w samochodzie dmuchawa raz sie wlacza a raz nie i dopiero jak w nia popukam to sie wlacza chodzi mi o fachowca od silnikow a nie o elektromechanika samochodowego bo ten stwierdzil dmuchawa do wymiany bagatela 600 zl do tego wymiana 150 zl a przeciez ona chodzi tylko nie za kazdym razem sie wlacza wymontowac to ja i sam umiem
|
|
ostatnio coś skromniutko , słabiutko przeziębiłem się i na razie przerwa tzw jeszcze jestem chory ale dziś spróbowaliśmy ja jeszcze się nie doleczyłem :( a jak u Was? bo patrze już od dłuższego czasu nikt nic nie pisze ;)
|
|
Co wy możecie piredolić o katolu nie chodząc do niego ? Weźcie sie ogranicie , szkoła , może dyrekcja ma swoje pierdolce na punkcie stroju galowego, ale tak to spoko nie ma się czego czepiać :) Szkoła spokojna i przynajmniej jak nie palisz to nie bedziesz palił/ła. Pzdr
|
|
dla mnie tez
|
|
Ja kupię zelixe gg 1905784 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A jutro środa.... i fajna pogoda
|
|
prawidłowo W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
masz racje dziewczyny ladne i dowartosciowane nie potrzebuja takich "konkursow" a one sa zwyczajnie brzydkie przecietne wystarczy wyjsc z domu a znadzie sie za pierwszym rogiem 10 ladniejszych
|
|
Jak najbardziej ok W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Co wy z tym ścinaniem, u nas pedofile mają gorzej:D Wystarczy, że taki pójdzie do więzienia na obojętnie jak długi wyrok, nie ważne rok, dwa czy więcej. Dostanie w gratisie piekło od współwięźniów i gra gitara.
|
|
dokladnie robia z d.......y jesien sredniowiecza i o to chodzi z tymi zwierzetami hihi
|
|
borysek naoglądałeś się za dużo symetrii... U nas kary powinni zaostrzyć nie tylko za pedofilię, ale i gwałty czy zabójstwa.
|
|
tak ale ten pedofil po jakimś czasie wyjdzie z więzienia i dalej będzie robił to co robił, a jak się łepek ciachnie to po kłopocie i przestroga dla innych , zaraz pewnie wyskoczą pokemony z prawami człowieka do życia
|
|
6 jeszcze nie jest taka brzydka ale tylko ona
|
|
Tak jest oplata. Nie powiem ile bo bawilem sie w to pare lat temu i nie pamietam. Jednak nie jest strasznie. Wazne zebys jaechal wczesnie bo miejsca sa porezerwowane a te, ktore zostaja, to kto pierwsze ten lepszy.
|
|
dzieki
|
|
julia masz nazwisko na Ł ??? a 6 to która "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
he nie. ta taka czarna z korona na czole:)
|
|
A czemu nie Hyundai Santa Fe - fajny SUVik zbierający wysokie noty w stosunku jakość/cena.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
hy hy hy:P
|
|
ii
|
|
TYLKO NIE JEDZ DO KUBUSIA ZAKLADAC :)
|
|
a czy mozna wiedziec co to za firma niedlugo bede ubezpieczal swoj pojazd i chcialbym wiedziec co to za upezpieczalnia W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
kocham cię Jasiu ;*
|
|
nie wprowadzajcie w blad ludzi!!! zelixa nie zostala wycofana ze sprzedazy..wiem to ze zrodla-na 100%...Wycofano Afibron i Lindaxe..jesli ktos chce zelixe prosze zajrzec-adverds.pl (Zelixa oryginalna prosto od producenta 15mg 30 tabl-95zł, 60 tabl-170zł, przesyłka w ciągu 48godz!!! POLECAM! kontakt: studiosylwia@o2.pl)
|
|
Kto by nie wygrał to WSZYSTKIM I TAK SIĘ nie dogodzi;) W tym roku wygrała ładna i inteligentna dziewczyna ,nie znacie nie OCENIAJCIE
|
|
ProPP a kto Ci każe kogoś utrzymywać ??
|
|
Jeżeli pedofilów to razem pedałów i lesbijki. To taka sama choroba psychiczna. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |