czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Święta brzoza Smoleńska .

wcześniej był już temat opowiadający o realiach w tej "SZKOLE PRZETRWANIA" i wtedy bardzo żarliwie broniła prezesa Basia24 tu natomiast mamy wpm-a mam pytanie do Ciebie chłopie na jakim Ty stanowisku robisz że piszesz takie niedorzeczności ? ocknij się...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Święta brzoza Smoleńska .

haha a to ci pyklo

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

gdzie w Łomży jest dobry i tani fryzjer ?? kogo polecacie

ZGUBIONO KLUCZE W OKOLICACH UL. BRONIEWSKIEGO , BEMA.
UCZCIWEGO ZNALAZCE PROSZĘ O KONTAKT!! BYŁ TO PĘK KLUCZY PRZYCZEPIONY DO SMYCZY WRAZ Z MAŁĄ MASKOTKĄ. z GÓRY DZIĘKUJE.

TEL.512 341 750 TEL.513 950 995

nie Marcin M to ja

bardzo wspolczuje rodzinie nie wyobrazam nawet sobie w jaki sposob teraz cierpia...nic nie wroci zycia temu mlodemu czlowiekowi teraz pozostaje walczyc nam o prawde przypomne o policyjnej akcji "zima":

-niesienie pomocy wszystkim, którzy w związku z trudnymi warunkami zimowymi znaleźli się w sytuacji zagrażającej ich życiu i zdrowiu,

-zwracanie uwagi na osoby znajdujące się w stanie po spożyciu alkoholu bądź podobnie działających innych środków znajdujących się w okolicznościach zagrażających ich życiu i zdrowiu,

-przekazywanie informacji do instytucji i organizacji zajmujących się udzielaniem pomocy osobom, które znajdują się w trudnych sytuacjach i okolicznościach zagrażających życiu i zdrowiu,

-kontrole osób bezdomnych i tzw. melin oraz miejsc, gdzie mogą przebywać osoby potrzebujące pomocy, np. parki miejskie, ogródki działkowe, dworce PKS i PKP.

czy tak jest faktycznie? odpowiedzi wciaz szukam w kraju bezprawia!!!

"zgodnie z prawem bankowym oraz na pewno z Twoją umową rachunku bankowego masz obowiązek zwrotu tych pieniędzy bez zbędnej zwłoki od momentu powzięcia wiadomości o nieprawidłowym przelewie."

Gdzie w prawie bankowym masz zapis mówiący o tym? W umowie rachunków bankowych też nigdy takich zapisów nie widziałem.

ja bym przepił

nie zrobić błędu podpisując się

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org