Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Święta brzoza Smoleńska . |
wcześniej był już temat opowiadający o realiach w tej "SZKOLE PRZETRWANIA" i wtedy bardzo żarliwie broniła prezesa Basia24 tu natomiast mamy wpm-a mam pytanie do Ciebie chłopie na jakim Ty stanowisku robisz że piszesz takie niedorzeczności ? ocknij się...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Święta brzoza Smoleńska . |
haha a to ci pyklo Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
gdzie w Łomży jest dobry i tani fryzjer ?? kogo polecacie
|
|
ZGUBIONO KLUCZE W OKOLICACH UL. BRONIEWSKIEGO , BEMA. UCZCIWEGO ZNALAZCE PROSZĘ O KONTAKT!! BYŁ TO PĘK KLUCZY PRZYCZEPIONY DO SMYCZY WRAZ Z MAŁĄ MASKOTKĄ. z GÓRY DZIĘKUJE. TEL.512 341 750 TEL.513 950 995
|
|
nie Marcin M to ja
|
|
bardzo wspolczuje rodzinie nie wyobrazam nawet sobie w jaki sposob teraz cierpia...nic nie wroci zycia temu mlodemu czlowiekowi teraz pozostaje walczyc nam o prawde przypomne o policyjnej akcji "zima": -niesienie pomocy wszystkim, którzy w związku z trudnymi warunkami zimowymi znaleźli się w sytuacji zagrażającej ich życiu i zdrowiu, -zwracanie uwagi na osoby znajdujące się w stanie po spożyciu alkoholu bądź podobnie działających innych środków znajdujących się w okolicznościach zagrażających ich życiu i zdrowiu, -przekazywanie informacji do instytucji i organizacji zajmujących się udzielaniem pomocy osobom, które znajdują się w trudnych sytuacjach i okolicznościach zagrażających życiu i zdrowiu, -kontrole osób bezdomnych i tzw. melin oraz miejsc, gdzie mogą przebywać osoby potrzebujące pomocy, np. parki miejskie, ogródki działkowe, dworce PKS i PKP. czy tak jest faktycznie? odpowiedzi wciaz szukam w kraju bezprawia!!!
|
|
"zgodnie z prawem bankowym oraz na pewno z Twoją umową rachunku bankowego masz obowiązek zwrotu tych pieniędzy bez zbędnej zwłoki od momentu powzięcia wiadomości o nieprawidłowym przelewie." Gdzie w prawie bankowym masz zapis mówiący o tym? W umowie rachunków bankowych też nigdy takich zapisów nie widziałem.
|
|
ja bym przepił
|
|
nie zrobić błędu podpisując się
|