Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cud w MPEC-U. |
ale jak chcesz i w dupe ci niestarcza ... podaj adres to kolega do buzi ci poda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cud w MPEC-U. |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam posiadam samochód Toyota Avensis rok 99 2.0 chciałbym założyć do niej instalacje gazową co byście proponowali za instalację i jaki zakład wybrać aby założona instalacja służyła bezawaryjnością,wacham się z tą decyzją bo kiedyś założyłem gaz do auta i od tamtej pory więcej stał u mechaników niż jeżdził.
|
|
Witam.Szanelka,ja mam ku990i od grudnia.Uzywam go glownie do netu,i musze powiedziec ze spelnia te funkcje doskonale,oczywiscie po wgraniu opery mini. Poza tym ma duzy czytelny wyswietlacz.Plusem jest calkiem dobry aparat z lampa i mnostwem opcji.Jak wspomnial koldga mozna ogladac na nim filmy divx bez konwertowania.Aparat nagrywa ladnej jakosci filmiki. A pytasz o baterie,to roznie.Od 1dnia przy maxymalnym pstrykaniu do 4przy delikatnym uzytkowaniu,jednak bateria nie ma efektu pamieci wiec w kazdej chwili mozna ja doladowac.Generalnie polecam.
|
|
zero pojęcia o czymkolwiek, dredy mam od jakiegoś czasu i nie zauważyłam żeby coś się w nich zalęgło ;) nie śmierdzą, moi znajomi którzy tez noszą dredy nie mają z nimi problemu. więc nie wypowiadajcie się na ich temat skoro nie macie o tym zielonego pojęcia ;)
|
|
i to że ktoś jest tolerancyjny wobec dredów nie znaczy ze jest odszczepieńcem.
|
|
Kup sobie paski wybielające Blend a med, stosowałam nie tak dawno i naprawdę polecam. Można je kupić w Rossmannie przy Stokrotce. Pozdrawiam :) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Chcesz o tym popisać odezwij sie gg nr 4298663
|
|
''dajesz klapsa i po trzeciej fali wchodzisz.....'' Doooobre :D
|
|
tak, slyszalem to w radiu zdenerwowalo mnie to
|
|
Treść jest ukryta
|
|
garbata to byla mis nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
żadna rewelacja.popsuło sie tam
|
|
|
Tylko w Piątnicy samorząd dokłada do oświaty 2 mln zł, a w Łomży szkolnictwo to dochodowy biznes, zero dopłat...można na Tym zarabiać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |