Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydaci a urlopy |
ADALL czego wdałeś w dyskusję z tym rynsztokowym studentem, jak będziesz jemu stawał okoniem on tym bardzej będzie się jeżył. Spójrz na jego ortografię , na jego wulgaryzmy na to kaleczenie języka polskiego. Nie można pojąć, że ktoś tak może pisać. Jaka uczelnia jego wykształciła? Nie chciałem pisać nic na tamten temat, bo można zarazić się jakimś wirusem, dlatego piszę na tej stronie. Każdy ma prawo się wypowiadać, ale obowiązuję chyba chociaż minimum kultury w pisaniu postów. Wszystkie jego wypowiedzi pachną nienawiścią do kontrolerów. Musiał któryś nadepnąć mu na odcisk. Zajmij się lżejszym tematem, nie psuj sobie zdrowia. Pozdrawiam. Ps. Czekamy z utęsknieniem na Wiosnę. chacha60
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydaci a urlopy |
nie no....ten text o "kasiorce" (kto muwi na pienmiadze kasiorka??? no comment) to mnie roz jebal.ADALL wachac klej to beda twoje bekarty, bo jezeli tatus nie ma nawet na bilet, i zapie dala z buta to dziec tym bardziej nie bedo mialy i bedo lazily brudne i glodne. adall a moze ty chcialbys mi zasadzis takiego kopa ????? chyba nie bardzo bo sadze ze jestes strasznym lamusem i musialbbys przyjsc z kim kto by ci rozbujal najpierw rece...szkoda gadki.... i jeszcze jedno "byles...jestes i bedziesz lamusem " tyle z mojej strony Jaro
|
|
Re: Kandydaci a urlopy |
Ptyś wie wszystko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |