Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
eksperci Antoniego Macierewicza zostali ośmieszeni |
tak najbardziej matematyka i fizyka, ale tez przedmioty zawodowe np. mechaniak ale da radę się utzrymac. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: eksperci Antoniego Macierewicza zostali ośmieszeni |
jak się obawiasz ciśnięcia w technikum to idź od razu do zawodówki ... przynajmniej czegoś się nauczysz konkretnego „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
futro
|
|
spoko na mnie zawsze możesz liczyć :D nie to co reszta
|
|
0-700 787 001 ależ proszę :)
|
|
suun.. przeczytaj moją wypowiedź dokładnie i wtedy nawiązuj. Zgadzam się, że zdanie testu MS to kwestia szczęścia, ale nie zmienia to faktu, że należy odpowiadać zgodnie z własnym sumieniem i nie kombinować, ja na pytania odpowiadałem z dużą szybkością, nie zastanawiałem się ani chwili i zdałem fuksem bo fuksem ale zdałem. Co do Twych przykładów, w tym teście nie ma czegoś takiego jak odpowiedź zła czy dobra trzeba odpowiadać tak jakby się zrobiło, a jedna odpowiedź która nie będzie pasowała do "rysopisu" policjanta nie sprawi, że się nie zdało. Ja np. na teście miałem pytanie czy jestem uczciwy z rozpędu zaznaczyłem, że "nie", a jak pani psycholog o tym powiedziałem to mnie wyśmiała i powiedziała, że nie ma się co przejmować jedną odpowiedzią.:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
OK, przyszło i poszło. 18.30
|
|
jasiu Twój jest najlepszy : jasiu
|
|
Gdzie w Łomży można kupić czapki New Era ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |