niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Doświadczeni w samorządzie. Kilka uwag do artykułu na 4lomza.pl

Nie wiedziałem, że sprawy tak się mają. To zmienia postać rzeczy , nic dziwnego że za nią tak obstajesz. No to Powodzenia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Doświadczeni w samorządzie. Kilka uwag do artykułu na 4lomza.pl

We wszystkich mowach i w języku duszy
Nad wszystkie są dwa słowa,
Jak w kroplach rosy po suszy,
W nich skarb żywota się chowa.
Jak dwie perełki w oceanie życia,
Jak dwie gwiazdeczki na niebie,
Świecą nam do powicia
Dwa słowa - kocham ciebie.

[J.I. Kraszewski]

Panowie ! Przyłączcie się wszyscy, jak jeden mąż ! Dziś święto naszych kochanych dziewczyn. Spełnienia marzeń wszystkim poznanym tu Paniom!

Dzieki z informacje, ADALL (and for setting me straight). Troche mi niemrawo, ze takie pytanie zadalem - bylem jednak pod takim wlasnie wrazeniem ze wzgledu na informacjie zaszlyszane w miejscowym programie radiowym.
Moral? Nie wszystko jest tak jak to podane jest w mediach.

No i przy okazji oczywiscie kwiaty (choc tylko takie wirtualne) dla wszystkich naszych milych Pan na tym Forum.

Pozdrawiam, wychu

Po raz pierwszy obchodzono go na początku XX wieku w... Stanach Zjednoczonych Amerykanki. W pamięci zbiorowej dorosłych Polaków wiąże się z realnym socjalizmem, czerwonym goździkiem i... parą rajstop, które w tym dniu otrzymywały wszystkie Panie. Dziś Dzień Kobiet przy życiu podtrzymują przede wszystkim przedszkolaki... przygotowując dla swoich wychowawczyń i mam - piękne laurki. Warto, czy nie warto świętować 8 marca jako Dzień Kobiet.... i dlaczego tak....?

P.S. Bądź mądra, Bądź miła, Bądź szczera, Miej same zalety... Niech z Ciebie wyrośnie Ideał kobiety.

ADALL dziękuje od razu mi się cieplej zrobiło na serduszku. Bo to co napisał guziec to aż mnie zmroziło.

Pozdrawiam i śle całuski dla tych panów co nas kochają.

pracuję w tej chwili nad końcowym wizerunkiem koszulki i za chwilę ją Wam pokażę !

Bardzo ciekawie zapowiada sie ta książka.

Wracali po impresce .

Tak a zycie ci niemile ? ze palisz ?

nar

lomzynskie kanary powinny sie cieszyc ze nie maja tak przejebane jak kanary warszawskie...tam o godzinie 22 w tramwajach kazdy robi co chce..."mozna" pic co sie chce,palic co sie chce...istana samowolka...jezdzilem takimi tramwajami dosyc czesto.... i nigdy nie milame zadnej lipy... a wrecz przeciwnie..czesto bylem czestopwany alkocholem ktorego lepiej nie odmawiac, ale mi to nawet przez mysl nie przeszlo :-] kanary wtedy nawet nie wchodza do tramwaju...a nawet jak wchodza to najpierw rozgladaja sie czy jest bezpiecznie a dopiero wtedy sprawdzaja bilety:) i tak powinno byc w lomzy :)

...tylko tramwajow brak ;///

hipokrates

Taki ktoś powinien tracic prawko odrazu.

a zycie ci niemile ze pytasz??

STRASZNIE MNIE RAJCUJE TAKI DRESZCZYK emocji ...mam mokro w majtach jak jakis zul podaje mi butelke,i daje uswiechtana pojare... to jest cos co mnie kreci jak nic na swiecie ;-]]
cytuje "...to chyba nie jest miejsce na imprezkę?" to ja odpowiem...a na co ?? lepiej siedziec jak ten buc i patrzec sie tepo za okno do nikogo sie nie odzywac i na nikogo nie patrzec bo akurat za to moga dac ci w morde... daj spokoj "MORDA NIE SZKLANKA" a do ludzi trzeba z sercem (a czasami z flaszko) podchodzic :)))

TO BY BYLO NA TYLE :)

hipokrates

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org