Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"W dzień popierali Pupę, a w nocy wyrywali pupy ..." |
![]() Czyżby to Pan AdamO odbija się w witrynie sklepu???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "W dzień popierali Pupę, a w nocy wyrywali pupy ..." |
To wina właściciela, że nie zapewnił odpowiedniej ilości miejsca do parkowania, a na miejscach parkingowych nie można zbyt blisko podjechać, bo zrobili zbyt wysoki próg i przód ciągle do malowania.
|
|
Do Autor: szpenio (---.elomza.pl) Data: 23-02-10 15:29 bo jakiem stary łomzyniak to nie widziałem jeszcze żeby którys kierował ruchem na duzym skrzyzowaniu !!! Widocznie nie bywa Pan np. na procesji w Boże Ciało, bo wtedy zawsze Policja kieruje ruchem. Czesto też przy wypadkach na głównych ulicach. Kilka razy zdarzyło mi się widzieć. Fajna sprawa.
|
|
Poczekaj poczekaj.Zgadza się znak ustąp odnosi się tylko do najbliższej jezdni poprzecznej. Ale skoro Zawadzka to jest ulica podporządkowana więc wniosek mój jest prosty! Znak ten powinien być powtórzony jeszcze przed wjazdem na druga nitkę Sikorskiego, aby ustapić pierwszenstwa jadącym Sikorskiego z prawej w kierunku ronda z Zusem. Zobaczę jak będe w okolicy jak to dokładnie wyglada z oznakowaniem, bo nie pamiętam, zresztą nigdy moja uwaga nie była ku temu zwrócona. Jeżdzi się i tak na pamięć czasami haha:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
mówisz o godności osobistej? ) A jesli już, to dla takiego delikwenta, wali się konkretny mandat z górnej póły a nie biega do sadu na skargę.
|
|
Proste że z Jasiem Śmietanąą... Lub sakosieemxd. ;)
|
|
Ten nowy budynek. Róg wjazdu na Moniuszki.
|
|
gmail oraz wp !
|
|
hehehe sonsiad mie nie hce wydac??? :D:D:D:D:D Luka zgredzie zejć na ziemje
|