Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydat na Prezydenta z PO |
To niech celibat zostanie zniesiony wtedy zobaczymy, kto z powołania a kto...............?,Podejrzewam, że u nich też będą rozwody, (chociaż tego nie jestem pewna czy prawo kościelne będzie zezwalało na rozwód wśród księży) Wiem jedno, kto z powołania to będzie czynił dobro, będzie pomagał ludziom jak to robi niewielu księży do tej pory a reszta no cóż zbiednym się nie podzieli wręcz jeszcze zabierze. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydat na Prezydenta z PO |
Jestem! Był to program pubicystyczny "Werdykt" na Tele 5 w dniu 03-03-05 godz.16:00. O wyroku napiszę trochę później, ale był zbliżony do Pańskiego toku rozumowania. Pozdrawiam.
|
|
polak: i tak trzymać, hihihi. Za szybko nie daj się zdenuncjować ! :)) Ja tam wogóle, centralnie w pewnych sprawach Cię popieram !!
|
|
No może to i dobre bo gdy już taki ksiadz będzie miałm małą gromadke dzieci to wkoncu przestanie gadac że antykoncepcja jest zła bo sam bedzie stosował, niezle jaja bedą odchodzic tylko wtedy jak oni zaczna sie miedzy soba żenic no ale cóż wszystko wtedy by zostalo w rodzinie:)
|
|
Wszystko w porządku. Nie wracajmy do tematu znajomości. Jeszcze lepiej że się nie znamy. Pozdrowienia. Ps. Jako emeryt, nie muszę rano wstawać, a więc trudno będzie Mnie uspać. Poreg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |